Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: Cradle of Filth - Achingly Beautiful

Cu doar câteva zile înainte de lansarea noului LP, Cradle of Filth ne propune un nou lyric video, pentru piesa "Achingly Beautiful". 7 minute de black metal ca pe vremuri sunt ilustrate cu lumânări şi pergamente care prezintă versurile ca o incantaţie cu BPM ridicat.

Vocea lui Dani Filth este alternată cu cea a sopranei care face parte din trupă. "Achingly Beautiful" este al treilea single de pe noul album, "Cryptoriana - The Seductiveness of Decay". Primele două piese de pe acest disc au fost "Heartbreak and Seance" şi "You Will Know the Lion by His Claw". Toate au avut supradoză de chitară, interludii cu aer gothic şi versuri complexe.

Faţă de celelalte single-uri, "Achingly Beautiful" are acele porţiuni lente şi elegante care spun o poveste misterioasă şi întunecată. Până şi Dani Filth recunoaşte că aceasta creaţie scoate la iveală miezul old school al trupei. Solistul Cradle a declarat următoarele despre piesă:

Influenţată de către poveştile lui E. F. Benson, Sir Arthur Conan Doyle, H. Rider Haggard, Oscar Wilde, Arthur Machen şi Algernon Blackwood, melodia este despre un oaspete spectral la un mare bal mascat. Acesta este adâncit în natura sa libertină şi crudă şi participă la bal doar pentru "sport". Totuşi acolo o cunoaşte pe femeia visurilor sale şi fiecare este sedus de celălalt.

Oaspetele găseşte în prezenţa feminină un egal nemuritor şi întunecat. Îmi place această melodie pentru că are un vibe old school Cradle pentru mine, atât ca versuri, cât şi ca muzică, amintind de Vampiric, iar secţiunea dropdown din mijloc este pur "A Gothic Romance".

"Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay" a fost înregistrat la studiourile Grindstone, în Suffolk, cu aportul lui Scott Akins. Acesta a fost producătorul Cradle of Filth pentru ultimele albume. Trupa britanică de extreme metal a concertat în România în această vară, în cadrul Metalhead Meeting 2017, unde s-a aflat pe scenă şi Sepultura.

Citește mai multe despre Cradle of Filth
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE