Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Calvin Harris, Sam Smith - Promises

Calvin Harris şi Sam Smith se reunesc pe noua piesă "Promises", care pare ideală pentru un joc de dans ca Just Dance. Acest single catchy a primit şi un videoclip ca pe vremea casetelor VHS, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

"Promises" are un clip cu mult grain şi cu dansatori care îşi manifestă trăirile în cluburi, pe străzi sau în intimitatea casei. Până şi versurile ce apar pe ecran par să amintească de anii '80 sau '90. Siluete care se unduiesc şi un stroboscop apar printre imagini, împreună cu feţele celor doi artişti.

Chiar dacă suntem pe final de vară, Sam Smith şi Calvin Harris au creat o piesă perfect dansabilă pentru concertele de pe plajă şi pentru Ibiza. Aceasta este prima colaborare dintre cei doi artişti. Pe de o parte îl avem pe cel mai bine plătit DJ din lume şi pe de alta vocea inconfundabilă care a definit coloana sonoră a ultimului film James Bond. Sam a fost de altfel premiat cu Oscar pentru piesa sa din "Spectre" şi a fost atât de emoţionat încât a făcut o gafă în timpul discursului de acceptare. A declarat că a fost primul bărbat gay recunoscut care a acceptat premiul.

Noua piesă a fost compusă de Sam Smith, împreună cu Calvin Harris şi Jessie Reyez. Vine după hitul lui Harris "One Kiss", realizat în colaborare cu Dua Lipa. Smith se ocupă de sarcinile vocale pe acest track, cântând despre promisiuni, magie şi trăirea momentului. Un beat house vintage se află pe fundal, plus un bas funky şi un sintetizator discret.

Calvin Harris a mai lansat în 2018 şi single-ul "Nuh Ready Nuh Ready", împreună cu PartyNextDoor. Smith a colaborat cu Logic în luna mai la piesa profundă "Pray", al treilea single de pe albumul din 2017 al tânărului, "The Thrill of It All". Artistul se află în acest moment într-un turneu nord american, care va dura până la mijlocul lunii septembrie.

Calvin a avut un accident de maşină în această primăvară, dar din fericire nu a fost rănit. În 2017 publicaţia Forbes îl declara pentru a cincea oară consectuvi "cel mai bine plătit DJ din lume". Conform Reuters DJ-ul a încasat 48.5 milioane de dolari între iunie 2016 şi iunie 2017.

Citește mai multe despre Calvin HarrisSam Smith
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE