Urmărește-ne în Social Media

pop

Calvin Harris, Sam Smith - Promises

Calvin Harris şi Sam Smith se reunesc pe noua piesă "Promises", care pare ideală pentru un joc de dans ca Just Dance. Acest single catchy a primit şi un videoclip ca pe vremea casetelor VHS, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Publicat

pe

"Promises" are un clip cu mult grain şi cu dansatori care îşi manifestă trăirile în cluburi, pe străzi sau în intimitatea casei. Până şi versurile ce apar pe ecran par să amintească de anii '80 sau '90. Siluete care se unduiesc şi un stroboscop apar printre imagini, împreună cu feţele celor doi artişti.

Chiar dacă suntem pe final de vară, Sam Smith şi Calvin Harris au creat o piesă perfect dansabilă pentru concertele de pe plajă şi pentru Ibiza. Aceasta este prima colaborare dintre cei doi artişti. Pe de o parte îl avem pe cel mai bine plătit DJ din lume şi pe de alta vocea inconfundabilă care a definit coloana sonoră a ultimului film James Bond. Sam a fost de altfel premiat cu Oscar pentru piesa sa din "Spectre" şi a fost atât de emoţionat încât a făcut o gafă în timpul discursului de acceptare. A declarat că a fost primul bărbat gay recunoscut care a acceptat premiul.

Noua piesă a fost compusă de Sam Smith, împreună cu Calvin Harris şi Jessie Reyez. Vine după hitul lui Harris "One Kiss", realizat în colaborare cu Dua Lipa. Smith se ocupă de sarcinile vocale pe acest track, cântând despre promisiuni, magie şi trăirea momentului. Un beat house vintage se află pe fundal, plus un bas funky şi un sintetizator discret.

Calvin Harris a mai lansat în 2018 şi single-ul "Nuh Ready Nuh Ready", împreună cu PartyNextDoor. Smith a colaborat cu Logic în luna mai la piesa profundă "Pray", al treilea single de pe albumul din 2017 al tânărului, "The Thrill of It All". Artistul se află în acest moment într-un turneu nord american, care va dura până la mijlocul lunii septembrie.

Calvin a avut un accident de maşină în această primăvară, dar din fericire nu a fost rănit. În 2017 publicaţia Forbes îl declara pentru a cincea oară consectuvi "cel mai bine plătit DJ din lume". Conform Reuters DJ-ul a încasat 48.5 milioane de dolari între iunie 2016 şi iunie 2017.

Albume noi

Sam Smith a lansat o variantă live a albumului "Love Goes"

Sam Smith își completează discografia cu un nou material. Este vorba de o versiune live a albumului "Love Goes", realizată în celebrul studio Abbey Road. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Sam Smith - "Love Goes at Abbey Road"
Sam Smith - "Love Goes at Abbey Road" │ FOTO: Universal Music Romania

Sam Smith, câștigător de premii Grammy, Brit Awards, Golden Globe si Oscar, a lansat o varianta live a celui mai recent material discografic - "Love Goes", în studioul Abbey Road. Albumul conține 13 melodii și a fost, totodată, singurul performance live a lui Sam Smith din 2020. "Love Goes" este al treilea material discografic lansat de artist.

Înregistrat alături de o trupă live completă, în interiorul Abbey Road, materialul "Love Goes Live at Abbey Road Studios" include piese precum "Diamonds", "Promises", "Kids Again", "Dancing With A Stranger" sau piesa ce da titlul albumului, "Love Goes", alături de Labrinth.

Concertul "Love Goes" a avut în setlist și hiturile "Lay Me Down" și "Stay With Me", dar și un cover intim al piesei "Time After Time", lansată de Cyndi Lauper.

Tracklist "Love Goes: Live at Abbey Road":

 1. Young (apare doar pe versiunea live de vinil)
 2. Diamonds
 3. Dancing With a Stranger
 4. Promises
 5. Too Good at Goodbyes
 6. Lay Me Down
 7. My Oasis (ft. Jade Anouka)
 8. Time After Time
 9. How Do You Sleep?
 10. For The Lover That I Lost
 11. Kids Again
 12. Love Goes (ft. Labrinth)
 13. Stay With Me
Citește în continuare

Muzică nouă

Sam Smith ne aduce spiritul Crăciunului cu noul său single, "The Lighthouse Keeper" - AUDIO

Sam Smith le aduce fanilor o mică bucurie înaintea sărbătorilor de iarnă și lansează "The Lighthouse Keeper, o piesă caldă precum o îmbrățișare. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Sam Smith - Kids Again
Sam Smith - Kids Again │ FOTO: Captură YouTube

Piesa a fost scrisă și produsă de cântărețul, compozitorul și producătorul britanic Labrinth, care a mai colaborat cu Smith la piesa ce dă numele celui mai recent album al cântărețului, "Love Goes". În plus, Smith a gândit și a regizat un material vizual animat pentru a însoți noul său single.

"Știu că este noiembrie, dar deja simt spiritul Crăciunului și sunt mai mult decât încântat să vă transmit că noul meu cântec, <<The Lighthouse Keeper>> a fost lansat. Este o piesă <<crăciunistică>> de dragoste, pe care am fost inspirat să o compun în urmă cu câteva luni, așa că sper că o să vă introducă în atmosfera specifică de Crăciun", a scris Sam Smith pe pagina sa de Instagram.

AUDIO: Sam Smith - The Lighthouse Keeper

La sfârșitul lunii octombrie, Smith a lansat cel de-al treilea album de studio, "Love Goes". Discul ar fi trebuit să apară pe piață în iunie, cu titlul "To Die For", însă a fost redenumit de Sam Smith și reprogramat pentru lansare pe 30 octombrie. Acest material vine după "The Thrill of It All" (2017), album ce s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200. De pe acest album au fost promovate piese ca "One Last Song" și "Pray".

Tracklist Sam Smith - "Love Goes":

 1. Young
 2. Diamonds
 3. Another One
 4. My Oasis (feat. Burna Boy)
 5. So Serious
 6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
 7. For the Lover That I Lost
 8. Breaking Hearts
 9. Forgive Myself
 10. Love Goes (feat. Labrinth)
 11. Kids Again

BONUS TRACKS

 1. Dancing With a Stranger (Sam Smith & Normani)
 2. How Do You Sleep?
 3. To Die For
 4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
 5. Fire on Fire
 6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE