Urmărește-ne în Social Media

rock

Călin Pop - Scrisoare peste timp

Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, a lansat piesa "Scrisoare peste timp", înregistrată împreună cu Toni Dijmărescu și Flavius Suciu. Piesa este extrasă de pe albumul solo "Cutia cu secrete", ce urmează a fi lansat anul viitor.

Publicat

pe

""Scrisoare peste timp" este o piesă mai tristă, pe măsura vremurilor care ne încearcă. Este o întristare la constatarea depersonalizării satului românesc și pierderea tradițiilor acestuia", a detaliat Călin Pop.

"Scrisoare peste timp" are muzica semnată de Călin Pop și versurile scrise de Nicolae Perțe. Acesta este cel de-al cincilea single extras de pe albumul solo "Cutia cu secrete", așteptat pe piață în 2021.

Recent, Călin Pop a lansat o piesă în colaborare cu Alex Penescu, supraviețuitor al incendiului de la Colectiv.

Foarte tineri, în 1981, Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu au căutat "Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut multi ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu "Iarbă prin păr", apoi "Dacă vrei", "Un sfârşit e un început", "Scrisori iubite", "Nu-mi da tot într-o zi", la protestul din "Se lasă rău", "Cina dragonului", "Armaghedon", "Lupii", "Boală de gânduri", apoi o îmbinare între cele două şi o reîntoarcere la matcă prin "Zmeie", "Stem", "Între vise", Celelalte Cuvinte şi-a păstrat mereu crezul, valorile şi personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu şi-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Muzică nouă

Călin Pop a lansat piesa "Mă va purta" - AUDIO

Călin Pop își completează discografia cu o nouă piesă. Intitulată "Mă va purta", melodia a fost scrisă și compusă de artist. Te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

"Mă va purta" este o creație melancolică, ce poartă ascultătorul într-o călătorie prin momente trecute și dorințe prezente.

"Există amintiri, nostalgii a căror lumină dau puterea de a merge înainte", a declarat Călin Pop despre mesajul piesei.

Călin Pop și-a început cariera muzicală în 1980 împreună cu colegii săi de o viaţă, trupa Celelalte Cuvinte, pe care a fondat-o încă din perioada de liceu. Formată din mai sus numitul, alături de Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România.

Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa, cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rock-ului românesc, cu o identitate aparte. Sonorităţile muzicale ale trupei sunt identificate imediat de orice fan. Niciodată comercialul nu a fost un criteriu de creaţie sau interpretare în cazul de faţă.

AUDIO: Călin Pop - Mă va purta

Citește în continuare

Trending