BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Lyric Video: Busted - Coming Home

Trupa de pop punk Busted a lansat un nou single, după 12 ani de absență de pe scena muzicală. Melodia se numește ”Coming Home” și este dedicată fanilor care au crescut odată cu formația.

Busted, trupa britanică de pop punk formată la începutul anilor 2000, a revenit pe piață după o pauză de 12 ani. Ajunsă în atenția publicului prin single-uri precum "Year 3000", "You Said No" și "Crashed the Wedding", plasate în fruntea topurilor din UK, formația s-a întors în 2016 cu un nou single, intitulat ”Coming Home”.

”Bună tuturor,

Am compus ”Coming Home” doar pentru voi - fanii care au fost alături de noi încă de la început. Puteți descărca piesa gratuit aici (link către site-ul formației). Vă mulțumim pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat, de-abia așteptăm să vă vedem în turneul Pigs Can Fly. Va fi o nebunie ! Pe curând ! - Charlie, James & Matt”

Deși noua piesă Busted este dedicată fanilor vechi ai formației, sound-ul nu este cel de care publicul s-a îndrăgostit în perioada 2000 - 2005. Prin acest single, ce va fi inclus pe un nou album de studio, trupa începe un nou capitol în cariera Busted.

"După 12 ani lungi e grozav să putem spune: aceasta este o nouă piesă Busted. (...) Trupa sună acum diferit, dar noi rămânem în continuare Busted. Esența rămânem noi trei (...) Acesta este un nou capitol în parcursul trupei. Și chiar dacă ar fi să facem asta doar pentru un singur turneu, tot am fi fericiți. Dar faptul că ce se întâmplă e ceva complet nou pentru Busted, ne face să fim și mai entuziasmați" - Busted pentru Digital Spy

Citește mai multe despre Busted
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE