Urmărește-ne în Social Media

rock

Bring Me The Horizon - Mother Tongue

Bring Me The Horizon îşi arată latura romantică pe piesa "Mother Tongue". Melodia a debutat în avanpremiera LP-ului lansat pe 25 ianuarie şi primeşte un videoclip cu versuri. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Publicat

pe

"Mother Tongue" are influenţe EDM şi este un pop-rock alternativ, pe care Oli Sykes cântă cu vocea sa naturală, fără efecte şi ţipetele clasice din screamo. Fanii Bring Me The Horizon deja nu mai sunt surprinşi de această abordare pop ceva mai mainstream, pentru că formaţia anunţase o schimbare de direcţie. Oly şi băieţii experimentează pe noul LP.

Au colaborat deja cu Dani Filth de la Cradle of Filth pe release-ul "Wonderful Life", care a sărit de 8 milioane de vizualizări. Noua melodie încearcă să descrie senzaţia de iubire proaspată şi să prefaţeze sound-ul albumului "amo", care soseşte pe 25 ianuarie. De pe disc am putut asculta până acum şi piesele "Medicine" şi "MANTRA".

Noul single a fost inspirat de momentul când Oli şi-a cunoscut soţia. Sykes a descris astfel această creaţie:

Este poate cea mai sinceră şi răspicată melodie de dragoste pe care am scris-o vreodată. A fost uşor de scris, pentru că invocă o stare de spirit pozitivă. E despre momentul când mi-am cunoscut noua soţie, care e din Brazilia. Ea nu prea vorbea engleză.

Vorbea mai bine engleză decât puteam eu vorbi în portugheză, dar la început am avut o conexiune foarte puternică şi era o perioadă nebună. Această piesă e despre acele experienţe, care mi-au rămas în minte. A fost una dintre acele melodii uşor de scris.

Muzicienii se află deja în turneu în America de Nord, cu opriri la Denver, Houston, Montreal, Boston şi Las Vegas. Sunt aşteptaţi la Lollapalooza în primăvară, la Rock am Ring în iunie şi la Electric Castle în România în iulie. Pe viitorul material BMTH a explorat teme precum relaţiile toxice, finalul de relaţii şi partea pozitivă a dragostei. "Amo" are 13 piese şi ar trebui să includă şi alte colaborări surpriză în afară de cea cu Dani Filth sau Grimes.

Oli s-a inspirat din divorţul său, noua soţie şi schimbările din viaţa sa. BMTH a primit deja o nominalizare Grammy pentru "Cea mai bună melodie rock" pentru single-ul "Mantra". "

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending