Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Bring Me The Horizon - Mother Tongue

Bring Me The Horizon îşi arată latura romantică pe piesa "Mother Tongue". Melodia a debutat în avanpremiera LP-ului lansat pe 25 ianuarie şi primeşte un videoclip cu versuri. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Mother Tongue" are influenţe EDM şi este un pop-rock alternativ, pe care Oli Sykes cântă cu vocea sa naturală, fără efecte şi ţipetele clasice din screamo. Fanii Bring Me The Horizon deja nu mai sunt surprinşi de această abordare pop ceva mai mainstream, pentru că formaţia anunţase o schimbare de direcţie. Oly şi băieţii experimentează pe noul LP.

Au colaborat deja cu Dani Filth de la Cradle of Filth pe release-ul "Wonderful Life", care a sărit de 8 milioane de vizualizări. Noua melodie încearcă să descrie senzaţia de iubire proaspată şi să prefaţeze sound-ul albumului "amo", care soseşte pe 25 ianuarie. De pe disc am putut asculta până acum şi piesele "Medicine" şi "MANTRA".

Noul single a fost inspirat de momentul când Oli şi-a cunoscut soţia. Sykes a descris astfel această creaţie:

Este poate cea mai sinceră şi răspicată melodie de dragoste pe care am scris-o vreodată. A fost uşor de scris, pentru că invocă o stare de spirit pozitivă. E despre momentul când mi-am cunoscut noua soţie, care e din Brazilia. Ea nu prea vorbea engleză.

Vorbea mai bine engleză decât puteam eu vorbi în portugheză, dar la început am avut o conexiune foarte puternică şi era o perioadă nebună. Această piesă e despre acele experienţe, care mi-au rămas în minte. A fost una dintre acele melodii uşor de scris.

Muzicienii se află deja în turneu în America de Nord, cu opriri la Denver, Houston, Montreal, Boston şi Las Vegas. Sunt aşteptaţi la Lollapalooza în primăvară, la Rock am Ring în iunie şi la Electric Castle în România în iulie. Pe viitorul material BMTH a explorat teme precum relaţiile toxice, finalul de relaţii şi partea pozitivă a dragostei. "Amo" are 13 piese şi ar trebui să includă şi alte colaborări surpriză în afară de cea cu Dani Filth sau Grimes.

Oli s-a inspirat din divorţul său, noua soţie şi schimbările din viaţa sa. BMTH a primit deja o nominalizare Grammy pentru "Cea mai bună melodie rock" pentru single-ul "Mantra". "

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bring Me The Horizon
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE