Urmărește-ne în Social Media

rock

Breathelast feat. Bite Your Tongue! - Când lumina cade

Breathelast a lansat un nou single în colaborare cu Lóránt Sirgher (Bite Your Tongue!), intitulat "Când Lumina Cade". Piesa marchează cea de-a treia colaborare dintre cele două proiecte, după "Lumea Fiară" și "Indigo".

Publicat

pe

""Când lumina cade" aduce în față o latură mai violentă în ceea ce privește compoziția, rezultatul fiind o poveste despre prețul pe care îl plătim pentru a sta în lumină, cu gânduri frământate și ascunse. Melodia a luat naștere de la o dorință de a aborda aceste riff-uri apăsătoare, din colecția personală a chitariștilor implicați, și denotă pofta pentru cântat, mult cântat, pe lângă nostalgia inspirației specifice obârșiilor muzicale ale acestora", a declarat trupa.

Grafica pentru mediul digital a fost creată de catre Sweeter Than Revenge, iar videoclipul de tip lyric video a fost realizat de către DHOPEdesign.

Breathelast a pornit la drum în 2010, abordând un rock-metal (cu precadere metalcore, la început) cu diverse influențe. Formația a trecut prin câteva schimbări de componență, dar nucleul a rezistat, grupul promovându-și muzica prin multe concerte și evoluând de la show-uri de club la festivaluri naționale, precum și câteva ieșiri din țară.

Cel mai recent material discografic Breathelast, CD-ul "Maluri", include piesele "Maluri"(acustic), "Maluri" (electric), "Întuneric" și "Maluri" (Lazerface remix – doar în versiunea digitală).

Comentează

Trending