Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: Beck - Dear Life

Beck ne prezintă noi culori ale spectrului său muzical . După ”Wow”, o melodie cu un sound electro, care i-a surprins pe mulți dintre fanii săi, artistul revine cu o piesă din zona rockului alternativ, intitulată ”Dear Life”. Noul single este însoțit de un video cu versuri regizat de Jimmy Turrell, Laura Gorun și Brook Linder.

Single-ul ”Dear Life” este inclus noul album al lui Beck, "Colors". Cel de-al 10-lea material de studio al artistului va fi unul optimist, ”nici retro, nici modern”, piesele fiind șlefuite vreme de doi ani, pentru a se ajunge la forma lor dorită.

"Presupun că albumul ar fi putut ieși acum un an sau doi. Dar astea sunt piese complexe, care încearcă să transmită două sau trei chestii simultan. Nu e nici retro, nici modern. Și a fost un efort considerabil să le îmbinăm pe toate, în așa fel încât să nu sune haotic”, a declarat Beck în cadrul unei conferințe ce a avut loc la New York.

Discul a fost înregistrat în L.A., în studioul producătorului Greg Kurstin, cunoscut pentru colaborările anterioare cu Adele, Sia și Kelly Clarkson. Noile piese reflectă fericirea din viața personală a lui Beck, inspirația venind pe fondul relației cu soția sa, Marissa Ribisi. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună doi copii.

”Cele mai bune piese sunt cele care te fac să te simți fericit că trăiești. E valabil mereu, indiferent dacă vorbim de Beethoven, sau de The Monkees. La asta m-am gândit atunci când compuneam”, a detaliat Beck.

Discul ”Colors” va fi lansat pe 13 octombrie și poate fi precomandat de pe iTunes, Spotify, Google Play, Apple Music și de pe site-ul artistului.

Tracklist ”Colors” - Beck:

 1. Colors
 2. Seventh Heaven
 3. I'm So Free
 4. Dear Life
 5. No Distraction
 6. Dreams (Colors Mix)
 7. Wow
 8. Up All Night
 9. Square One
 10. Fix Me
 11. Dreams

Citește mai multe despre Beck
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE