Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Bastille - Can’t Fight This Feeling

Bastille se alătură valului de artişti care fac coveruri speciale de Crăciun sau lansează melodii inspirate de această sărbătoare. Muzicienii au lansat piesa "Can't Fight This Feeling", într-o interpretare sensibilă alături de London Contemporary Orchestra. Videoclipul său cu versuri poate fi admirat în articol.

"Can't Fight This Feeling" este un cover realizat de Bastille după originalul cântat de REO Speedwagon. Aceasta a fost aleasă ca piesă oficială din reclama de Crăciun a celor de la John Lewis. Aceasta este cea mai aşteptată reclamă de Crăciun, un adevărat simbol pentru britanici. Balada pop a celor de la Bastille , plină de sentiment este integrată în reclama John Lewis, spunând povestea unui mic dragon, care intră numai în belele.

El dă foc la decoraţiuni de Crăciun şi pare a strica sărbătoarea, dar rămâne adorabil şi iubit de cei mici. Atunci când totuşi dă foc uriaşului brad de Crăciun din centrul oraşului, Edgar intră în depresie şi se închide în casă. O fetiţă numită Ava reuşeşte să îl scoată din pasa proastă şi să îl facă apreciat de oamenii din localitate. Asta prin utilizarea flacării sale pentru a aprinde o budincă de la cina de Crăciun.

Reclama, un veritabil icon britanic a strâns peste 8.7 milioane de vizualizări în 2 săptămâni. Nu au lipsit comentariile amuzante, care au comparat comportamentul dragonului cu cel al "copiilor" lui Khaleesi din "Game of Thrones", evident varianta light. Spoturile John Lewis au fost extrem de populare în UK în ultimul deceniu, având pe coloana sonoră piese de Ellie Goulding, Lily Allen, Tom Odell sau Elton John. Mai toate melodiile din reclamă au ajuns imediat în topuri, iar majoritatea sunt coveruri.

Neoficial, apariţia reclamei înseamnă şi începutul numărătorii inverse până la Crăciun şi semnalul că oraşele se vor împodobi pentru sărbătoare. Pentru a concura cu aceste hituri, alte magazine mari din Regatul Unit, precum Sainsbury's, Marks & Spencer sau Boots au propriile spoturi de iarnă.

"Can't Fight This Feeling" a apărut iniţial pe albumul "Wheels Are Turning'" şi este de departe cel mai mare hit al trupei REO Speedwagon. Datează din 1984, iar trupa este cunoscută şi pentru alte piese, precum "Keep On Loving You", "Take It On the Run" şi "In My Dreams".

Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE