Urmărește-ne în Social Media

rock

Bastille - Can’t Fight This Feeling

Bastille se alătură valului de artişti care fac coveruri speciale de Crăciun sau lansează melodii inspirate de această sărbătoare. Muzicienii au lansat piesa "Can't Fight This Feeling", într-o interpretare sensibilă alături de London Contemporary Orchestra. Videoclipul său cu versuri poate fi admirat în articol.

Publicat

pe

"Can't Fight This Feeling" este un cover realizat de Bastille după originalul cântat de REO Speedwagon. Aceasta a fost aleasă ca piesă oficială din reclama de Crăciun a celor de la John Lewis. Aceasta este cea mai aşteptată reclamă de Crăciun, un adevărat simbol pentru britanici. Balada pop a celor de la Bastille , plină de sentiment este integrată în reclama John Lewis, spunând povestea unui mic dragon, care intră numai în belele.

El dă foc la decoraţiuni de Crăciun şi pare a strica sărbătoarea, dar rămâne adorabil şi iubit de cei mici. Atunci când totuşi dă foc uriaşului brad de Crăciun din centrul oraşului, Edgar intră în depresie şi se închide în casă. O fetiţă numită Ava reuşeşte să îl scoată din pasa proastă şi să îl facă apreciat de oamenii din localitate. Asta prin utilizarea flacării sale pentru a aprinde o budincă de la cina de Crăciun.

Reclama, un veritabil icon britanic a strâns peste 8.7 milioane de vizualizări în 2 săptămâni. Nu au lipsit comentariile amuzante, care au comparat comportamentul dragonului cu cel al "copiilor" lui Khaleesi din "Game of Thrones", evident varianta light. Spoturile John Lewis au fost extrem de populare în UK în ultimul deceniu, având pe coloana sonoră piese de Ellie Goulding, Lily Allen, Tom Odell sau Elton John. Mai toate melodiile din reclamă au ajuns imediat în topuri, iar majoritatea sunt coveruri.

Neoficial, apariţia reclamei înseamnă şi începutul numărătorii inverse până la Crăciun şi semnalul că oraşele se vor împodobi pentru sărbătoare. Pentru a concura cu aceste hituri, alte magazine mari din Regatul Unit, precum Sainsbury's, Marks & Spencer sau Boots au propriile spoturi de iarnă.

"Can't Fight This Feeling" a apărut iniţial pe albumul "Wheels Are Turning'" şi este de departe cel mai mare hit al trupei REO Speedwagon. Datează din 1984, iar trupa este cunoscută şi pentru alte piese, precum "Keep On Loving You", "Take It On the Run" şi "In My Dreams".

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending