Urmărește-ne în Social Media

pop

Backstreet Boys - Breathe

Backstreet Boys lansează piesa "Breathe", redescoperind farmecul pieselor acapella din anii '90. Este un track romantic și plin de emoție, adolescentin pentru un boy band legendar. Va invităm să vizionați clipul cu versuri în articol.

Publicat

pe

"Breathe" ni-i aduce pe cei 5 muzicieni cu armonii perfecte, având vocile atât de lucrate pe parcursul a 25 de ani de carieră. Acest track este cel mai nou single extras de pe viitorul LP al boy band-ului, "DNA". Brian Littrell, AJ McLean, Nick Carter, Kevin Richardson și Howie Dorough își aliniază trilurile perfect. Auzim un "doo-wop" clasic, pus pe versuri de scrisoare de dragoste și cu iz de confesiune băiețească.

Până acum am putut asculta 3 piese de pe noul disc, cea mai recentă la început de an, "No Place". În clipul său descopeream latura paternă a băieților deveniți bărbați. În 2018 am mai putut asculta cântecele noi BSB "Chances" și "Don't Go Breaking My Heart", acesta din urmă nominalizat la premiile Grammy pentru "Cea mai bună reprezentație pop duo/grup".

Ca un aspect inedit, Backstreet Boys mai avea în catalog o melodie "Breathe", inclusă pe LP-ul "A World Like This" din 2013. De altfel acela a fost și ultimul disc al cvintetului până în 2019.

Noua piesă a fost compusă de către Ryan Tedder și Zach Skelton, cu un mic aport din partea canadianului Shawn Mendes. Backstreet Boys își aniversează revenirea cu o petrecere de lansare de album pe 25 ianuarie la iHeart Theater în New York. "DNA" este materialul discografic cu numărul 10 pentru artiști și va sosi prin RCA Records pe 25 ianuarie.

Urmează un turneu nord american de promovare pentru acest LP, cu opriri în Washington, apoi Canada și cu o revenire în SUA în august. Backstreet Boys lua naștere ca proiect muzical în 1993 în Orlando, Florida. Primum album venea în 1996, "Backstreet Boys", urmat de "Backstreet's Back" din 1997. Băieții atingeau statutul de superstar odată cu LP-ul "Millennium" din 1999, continuând ascensiunea apoi cu "Black and Blue" în 2000.

Grupul își primea steaua de pe Hollywood Walk of Fame în 2013.

Muzică nouă

Britney Spears şi Backstreet Boys ne oferă colaborarea visată în anii '90, piesa "Matches"

O colaborare dintre Britney Spears şi Backstreet Boys ar fi cucerit toate topurile în anii '90 şi a părut mereu un miraj până acum. Artiştii tocmai s-au reunit pe prima lor colaborare, track-ul "Matches", pe care îl puteţi asculta în articol. Nu sună deloc rău şi are destul pop clasic şi EDM încât să încânte şi milennialii şi generaţia Z.

Publicat

pe

Coperta album Glory Britney Spears
Coperta album Glory Britney Spears │ FOTO: Britney Spears

"Matches" începe cu un beat jucăuş, pe care vocile celor de la Backstreet Boys ne introduc suav pe piesă. Britney Spears li se alătură ca o cireaşă pe tort şi ne arată că "Matches" nu înseamnă aici "potriviri", ci "chibrituri". E totul construit în jurul expresiei "te joci cu chibriturile/te joci cu focul". Acest single este perfect de dance floor, de ascultat în maşină, la sala de fitness, practic oriunde. Sample-urile vocode sunt perfect mixate şi Britney pică perfect pe refren, cum o face de 2 decenii.

Această piesă se poate găsi sub formă de bonus pe re-release-ul albumului lui Britney "Glory" din 2016. Noua versiune aduce câteva piese extra, inclusiv recent lansata "Swimming In the Stars". Artista nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, aflându-se într-o luptă legală cu tatăl său, încercând să scape de sub tutela sa legală. Acesta îi controlează finanţele şi într-un fel libertatea, conform spuselor sale. Această decizie a venit în 2008, când Britney a avut celebra sa cădere nervoasă.

Tatăl artistei susţine că a adus-o de la datorii mari la bancă la o avere de peste 60 de milioane de dolari.

Britney şi-a aniversat pe 2 decembrie 2020 ziua de naştere, iar la vârsta de 39 de ani a lansat ultimul single. "Matches" este o piesă produsă de Ian Kirkpatrick şi Michawel Wise, iar de compoziţie s-au ocupat creatorii de hituri Justin Tranter şi Asia Whiteacre. Cea mai nouă versiune a albumului lui "Spears" include un total de 17 track-uri, plus câteva remixuri şi bonusuri.

Backstreet Boys a lansat în 2019 piese noi precum "Breathe" şi "No Place", regăsite pe albumul "DNA", lansat tot anul trecut. Backstreet Boys îşi lansa albumul de debut în 1996 şi este cel mai popular boy band din toate timpurile. A vândut peste 130 de milioane de albume în toată lumea.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE