Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Backstreet Boys - Breathe

Backstreet Boys lansează piesa "Breathe", redescoperind farmecul pieselor acapella din anii '90. Este un track romantic și plin de emoție, adolescentin pentru un boy band legendar. Va invităm să vizionați clipul cu versuri în articol.

"Breathe" ni-i aduce pe cei 5 muzicieni cu armonii perfecte, având vocile atât de lucrate pe parcursul a 25 de ani de carieră. Acest track este cel mai nou single extras de pe viitorul LP al boy band-ului, "DNA". Brian Littrell, AJ McLean, Nick Carter, Kevin Richardson și Howie Dorough își aliniază trilurile perfect. Auzim un "doo-wop" clasic, pus pe versuri de scrisoare de dragoste și cu iz de confesiune băiețească.

Până acum am putut asculta 3 piese de pe noul disc, cea mai recentă la început de an, "No Place". În clipul său descopeream latura paternă a băieților deveniți bărbați. În 2018 am mai putut asculta cântecele noi BSB "Chances" și "Don't Go Breaking My Heart", acesta din urmă nominalizat la premiile Grammy pentru "Cea mai bună reprezentație pop duo/grup".

Ca un aspect inedit, Backstreet Boys mai avea în catalog o melodie "Breathe", inclusă pe LP-ul "A World Like This" din 2013. De altfel acela a fost și ultimul disc al cvintetului până în 2019.

Noua piesă a fost compusă de către Ryan Tedder și Zach Skelton, cu un mic aport din partea canadianului Shawn Mendes. Backstreet Boys își aniversează revenirea cu o petrecere de lansare de album pe 25 ianuarie la iHeart Theater în New York. "DNA" este materialul discografic cu numărul 10 pentru artiști și va sosi prin RCA Records pe 25 ianuarie.

Urmează un turneu nord american de promovare pentru acest LP, cu opriri în Washington, apoi Canada și cu o revenire în SUA în august. Backstreet Boys lua naștere ca proiect muzical în 1993 în Orlando, Florida. Primum album venea în 1996, "Backstreet Boys", urmat de "Backstreet's Back" din 1997. Băieții atingeau statutul de superstar odată cu LP-ul "Millennium" din 1999, continuând ascensiunea apoi cu "Black and Blue" în 2000.

Grupul își primea steaua de pe Hollywood Walk of Fame în 2013.

Citește mai multe despre Backstreet Boys
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE