Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Backstreet Boys - Breathe

Backstreet Boys lansează piesa "Breathe", redescoperind farmecul pieselor acapella din anii '90. Este un track romantic și plin de emoție, adolescentin pentru un boy band legendar. Va invităm să vizionați clipul cu versuri în articol.

"Breathe" ni-i aduce pe cei 5 muzicieni cu armonii perfecte, având vocile atât de lucrate pe parcursul a 25 de ani de carieră. Acest track este cel mai nou single extras de pe viitorul LP al boy band-ului, "DNA". Brian Littrell, AJ McLean, Nick Carter, Kevin Richardson și Howie Dorough își aliniază trilurile perfect. Auzim un "doo-wop" clasic, pus pe versuri de scrisoare de dragoste și cu iz de confesiune băiețească.

Până acum am putut asculta 3 piese de pe noul disc, cea mai recentă la început de an, "No Place". În clipul său descopeream latura paternă a băieților deveniți bărbați. În 2018 am mai putut asculta cântecele noi BSB "Chances" și "Don't Go Breaking My Heart", acesta din urmă nominalizat la premiile Grammy pentru "Cea mai bună reprezentație pop duo/grup".

Ca un aspect inedit, Backstreet Boys mai avea în catalog o melodie "Breathe", inclusă pe LP-ul "A World Like This" din 2013. De altfel acela a fost și ultimul disc al cvintetului până în 2019.

Noua piesă a fost compusă de către Ryan Tedder și Zach Skelton, cu un mic aport din partea canadianului Shawn Mendes. Backstreet Boys își aniversează revenirea cu o petrecere de lansare de album pe 25 ianuarie la iHeart Theater în New York. "DNA" este materialul discografic cu numărul 10 pentru artiști și va sosi prin RCA Records pe 25 ianuarie.

Urmează un turneu nord american de promovare pentru acest LP, cu opriri în Washington, apoi Canada și cu o revenire în SUA în august. Backstreet Boys lua naștere ca proiect muzical în 1993 în Orlando, Florida. Primum album venea în 1996, "Backstreet Boys", urmat de "Backstreet's Back" din 1997. Băieții atingeau statutul de superstar odată cu LP-ul "Millennium" din 1999, continuând ascensiunea apoi cu "Black and Blue" în 2000.

Grupul își primea steaua de pe Hollywood Walk of Fame în 2013.

Citește mai multe despre Backstreet Boys
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE