Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Avril Lavigne - Head Above Water

După o perioadă de pauză îndelungată, Avril Lavigne a revenit cu o baladă puternică, intitulată ”Head Above Water”. În versurile piesei, artista ni se confesează, povestind cât de dificili au fost pentru ea ultimii ani, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme.

Head Above Water” este prima piesă lansată de Avril Lavigne după o pauză de 5 ani. Melodia a dat tonul noului album al artistei, care va fi lansat în curând.

“În una din nopți, credeam că o să mor, și am acceptat că voi muri. Mama mea m-a întins pe pat și m-a luat în brațe. Simțeam că mă înec. Ținându-mi respirația, m-am rugat: <<Doamne, ajută-mă te rog să-mi țin capul deasupra apei (”Head Above Water”)>>. În acel moment am început să compun pentru album. A fost ca și cum aș fi intrat într-o transă. A fost o experiență foarte spirituală. Din acel moment, versurile au început să mi se aștearnă în față”, a povestit Avril Lavigne într-o scrisoare adresată fanilor.

Diagnosticată în 2015 cu boala Lyme, Avril Lavigne s-a retras din lumina reflectoarelor, urmând în această perioadă de absență un tratament strict. Din fericire, artista a reușit să se recupereze complet, revenind în studioul de înregistrări. Noul disc al artistei este finalizat și va fi lansat în curând.

Ultimul material semnat de Avril Lavigne a fost lansat în 2013. Discul omonim a inclus single-urile "Here's to Never Growing Up", "Rock n Roll", "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger) și "Hello Kitty".

Pe acest disc a fost inclusă și piesa ”Give You What You Like”, aleasă ca temă centrală pe coloana sonoră a filmului "Babysitter's Black Book".

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE