Urmărește-ne în Social Media

rock

Avril Lavigne - Head Above Water

După o perioadă de pauză îndelungată, Avril Lavigne a revenit cu o baladă puternică, intitulată ”Head Above Water”. În versurile piesei, artista ni se confesează, povestind cât de dificili au fost pentru ea ultimii ani, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme.

Publicat

pe

Head Above Water” este prima piesă lansată de Avril Lavigne după o pauză de 5 ani. Melodia a dat tonul noului album al artistei, care va fi lansat în curând.

“În una din nopți, credeam că o să mor, și am acceptat că voi muri. Mama mea m-a întins pe pat și m-a luat în brațe. Simțeam că mă înec. Ținându-mi respirația, m-am rugat: <<Doamne, ajută-mă te rog să-mi țin capul deasupra apei (”Head Above Water”)>>. În acel moment am început să compun pentru album. A fost ca și cum aș fi intrat într-o transă. A fost o experiență foarte spirituală. Din acel moment, versurile au început să mi se aștearnă în față”, a povestit Avril Lavigne într-o scrisoare adresată fanilor.

Diagnosticată în 2015 cu boala Lyme, Avril Lavigne s-a retras din lumina reflectoarelor, urmând în această perioadă de absență un tratament strict. Din fericire, artista a reușit să se recupereze complet, revenind în studioul de înregistrări. Noul disc al artistei este finalizat și va fi lansat în curând.

Ultimul material semnat de Avril Lavigne a fost lansat în 2013. Discul omonim a inclus single-urile "Here's to Never Growing Up", "Rock n Roll", "Let Me Go" (featuring Chad Kroeger) și "Hello Kitty".

Pe acest disc a fost inclusă și piesa ”Give You What You Like”, aleasă ca temă centrală pe coloana sonoră a filmului "Babysitter's Black Book".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Avril Lavigne revine la stilul pop-punk cu piesa "Bite Me" - AUDIO

Avril Lavigne a cochetat cu o schimbare de stil muzical în ultimii ani, dar nu a uitat ce îşi doresc fanii de fapt. Artistă ne oferă acum un nou single, "Bite Me", care sună fix ca la începutul carierei lui Avril. Noul imn pop punk se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Avril Lavigne Bite Me
Coperta single Avril Lavigne Bite Me │ FOTO: Avril Lavigne

Avril Lavigne este acompaniată de toboşarul Travis Barker pe acest nou track, "Bite Me". Colaborarea celor doi nu va fi ultima deoarece artista canadiană şi-a anunţat recent colaborarea cu DTA Records, casa de discuri a lui Barker. Cu această ocazie aflăm că Avril pregăteşte şi un album nou, al şaptelea din carieră. Începuse înregistrările pentru acest disc încă din noiembrie 2020, alatuir de Mod Sun şi John Feldman.

"Bite Me" aminteşte de începutul anilor 2000, atunci când apăreau "Sk8er Boy" şi "Complicated", iar Avril cucerea topurile combinând rock-ul alternativ cu pop-punk şi o voce puternică. Compoziţiile sale erau adresate în general adolescenţilor şi au rezistat la trecerea timpului. "Girlfriend" a fost un hit atât de mare încât a fost înregistrată în 7 limbi diferite, inclusiv spaniolă, mandarină şi japoneză şi apoi inclusă în jocul de curse "Burnout" în toate acele versiuni sub tutela EA.

Fast forward în 2021, când o găsim pe Avril două două colaborări apreicate de public, cea cu Willow Smith pe "GROW" şi cea cu MOD SUN pe "Flames". În ultimii ani am mai ascultat şi single-uri ca "We Are Warriors" şi "I Fell In Love With the Devil", ceva mai sensibile şi cuminţi, cu mesaj de speranţă şi anti relaţii toxice. Odată cu asocierea cu Travis Barker cântăreaţa de 37 de ani a ieşit din acea zonă sensibilă şi intră în una mai "badass".

Travis, toboşarul Blink-182 a fondat DTA Records în 2019, în parteneriat cu Elektra Records. Colaborator frecvent cu Machine Gun Kelly, Travis ar putea să îl aducă pe rapper devenit icon pop-punk pe o piesă cu Avril. De fapt în decembrie 2020 MGK şi Lavigne au fost văzuţi în acelaşi studio, deci ni se pregăteşte ceva.

Avril Lavigne este activă din 1999 şi a cunoscut succesul de la vârste fragede. Apărea pe scenă cu Shania Twain la 15 ani şi la 15 ani semna un contract în valoare de 2 milioane de dolari.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending