Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Avicii - What Would I Change It To ft. AlunaGeorge

Luna aceasta, Avicii a revenit pe piață cu un EP nou, spre surprinderea celor care credeau că DJ-ul a renunțat la muzică. Noul single extras de pe acest material se numește ”What Would I Change It To” și este înregistrat în colaborare cu duo-ul AlunaGeorge.

Publicat

pe

După single-urile ”Friend Of Mine” și ”Lonely Together” , Avicii continuă promovarea noului său EP cu piesa ”What Would I Change It To”. Single-ul este acompaniat de un video cu versuri de tip animație, realizat de agenția Black Dalmatian Films.

Piesa ”What Would I Change It To” este înregistrată în colaborare cu AlunaGeorge, un duo electro-pop care și-a făcut debutul în 2012, cu single-ul "Your Drums, Your Love". Primul album a apărut în 2013 și s-a plasat pe poziția a 2-a în US Top Heatseekers Albums, primind review-uri bune din partea criticilor. Anul trecut, duo-ul a lansat cel de-al doilea album din carieră. LP-ul se numește ”I Remember” și a fost pus în vânzare pe 13 septembrie.

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“. DJ-ul a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Trending