Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Avicii - Friend Of Mine ft. Vargas & Lagola

Avicii a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Friend Of Mine”, înregistrat în colaborare cu Vargas & Lagola. Piesa este extrasă de pe EP-ul ”Avīci (01)”, un material care include colaborări cu Rita Ora și AlunaGeorge.

La începutul lunii august, Avicii a revenit pe piață cu un EP nou, spre surprinderea celor care credeau că DJ-ul s-a retras definitiv din muzică. Intitulat ”Avīci (01)”, materialul conține 6 track-uri, unele noi, altele ceva mai vechi.

”Sunt foarte entuziasmat să revin din nou în muzică, a trecut mult timp de când am lansat ceva și multă vreme de când nu am mai fost atât de bucuros să vă prezint ceva nou. Intenția mea cu acest prim EP a fost să adun un mix de piese noi și mai vechi, unele de care ați întrebat sau pe care ați fost curioși să le ascultați remixate”, s-a confesat Avicii pe pagina sa de Facebook.

Prima piesă de pe noul EP pentru care s-a filmat clip este ”Friend Of Mine”, o melodie înregistrată în colaborare cu Vargas & Lagola. Videoclipul cu versuri de tip animație este realizat de Black Dalmatian Films.

EP-ul ”Avīci (01) a fost lansat pe 11 august și este disponibil pe Spotify, iTunes, Apple Music, Tidal, Google Play și Deezer. Materialul poate fi ascultat și pe canalul oficial de YouTube al DJ-ului.

Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul “Levels” (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări. Au urmat hiturile “Wake Me Up!“, “Hey Brother” și “Addicted to You“.

Avicii a concertat prima oară în România în 2015, în cadrul Untold Festival.

Citește mai multe despre Avicii
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE