Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: Ariana Grande - imagine

Ariana Grande continuă șirul lansărilor surprinzătoare. Vă invităm să urmăriți clipul cu versuri de la piesa "imagine".

După ce a lansat albumul "Sweetener", artista continuă să lanseze piese pe bandă rulantă și, la două săptămâni diferența de la lansarea videoclipului “thank u, next”, Ari oferă publicului balada “Imagine”.

Săptămâna aceasta, Ariana Grande a început să posteze indicii pe contul său de Instagram, sugerând că își dorește să lanseze o nouă piesă. În comentariiAri menționat  va fi tot ce nu este piesa <thank u, next>”. 

”Nu e despre a te simți recunoscător pentru foștii tăi iubiți (LOL), este despre negare și relații frumoase, dar eșuate din viața mea.”

Cel mai recent album de studio, "Sweetener", include piese precum "No Tears Left to Cry", "The Light Is Coming" sau "God is a woman". Single-ul "No Tears Left to Cry" a debutat pe locul 3 în Billboard Hot 100. Astlfel, Ariana Grande a devenit singura artistă care a avut primul single de pe fiecare album în top ten Hot 100. Videoclipul melodiei "thank you, next" a adunat până acum aproape 200 de milioane de vizualizări pe YouTube; în clipul inspirat din filmul "Mean girls" apar nume precum artistul Troye Sivan sau Kris Jenner.

Cântăreața a suferit și de stres post-traumatic după tragica explozie de pe Manchester Arena care a avut loc la finalul unui concert de-al ei din 2017. Ulterior, Ariana s-a întors în Marea Britanie pentru a susține victimele prin concertul "One Love Manchester". Printre invitați s-au numărat Justin Bieber, the Black Eyed Peas, Coldplay, Robbie Williams sau Katty Perry.

Citește mai multe despre Ariana Grande
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE