Urmărește-ne în Social Media

pop

AMNA - Te-am Iubit (Lyric Video)

AMNA lansează în prag de Sărbători "Te-am iubit", o baladă emoționantă despre dragoste, durere și acceptare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Compus de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, "Te-am iubit" este despre suflete ce au iubit și au suferit, iar acum lasă timpul să vindece rănile trecutului. Prin acest single, AMNA dezvăluie povestea unei inimi care a rămas în trecut, chiar dacă timpul îi arată noi posibilități.

"<<Te-am iubit>> este o piesă de dragoste, pe care mi-am dorit foarte mult să o împărtășesc cu voi anul acesta, chiar înainte de Sărbători. Adesea, ajungem să încheiem anumite capitole din viața noastră pentru a face loc unor noi experiențe, unor oameni noi și de ce nu, unor sentimente noi, mai bune, mai frumoase, mai dulci, mai iertătoare și mai puternice ca niciodată. Sper ca acest single și această perioadă să ne aducă mai multă înțelepciune, mai multă bunătate și iubire în suflete, și de ce nu, mai multă deschidere către necunoscut", a declarat AMNA. 

AMNA a cucerit publicul cu hituri precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poți să mă uiți" și "Arme" (feat. What's UP), care au reușit să strângă sute de milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Printre cele mai recente colaborări ale artistei se numără "Motivul Meu" (alături de Dorian Popa), "Cealaltă ea" (alături de Dorian Popa), "Cine pe cine" (alături de Robert Toma) sau "Sper s-o iubești" (alături de Liviu Teodorescu).

Trending