Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Alice Cooper - Paranormal

Alice Cooper revine cu un nou album, intitulat "Paranormal", iar shock rockerul tocmai a lansat single-ul care dă titlul acestui LP. Noul disc va sosi pe 28 iulie şi până atunci vă invităm să priviţi un lyric video pentru piesa fanion a materialului.

După cum ne aşteptam de la Alice, acest lyric video include imagini groteşti şi are un aer întunecat. Printre cranii şi un Alice Cooper cu două capete vedem versuri despre singurătatea pe timpul nopţii şi creaturile care pândesc în întuneric. Telefoane care sună singure şi spirite care ne fac să nu ne simţim singuri sunt evocate în "Paranormal".

Fundalul acestui lyric video poate aminti de un film horror, precum "Sleepy Hollow", dar ceva mai elegant şi fără gore. Spre finalul piesei auzim un solo excelent, ca în zilele bune ale lui Alice Cooper. Piesa alternează între frenezie şi un aer de baladă. Noul album va include 12 piese (plus bonusuri) şi a avut deja un single lansat luna trecută, "Paranoiac Personality".

Pentru cei care mai ţin socoteala, Alice a ajuns la un număr uriaş de albume, acesta fiind LP-ul de studio cu numărul 27. De producţie s-a ocupat Bob Ezrin, iar pe disc găsim şi două melodii ale membrilor originali ai trupei: toboşarul Neal Smith, basistul Dennis Dunaway şi chitaristul Michael Bruce. Lansarea va fi urmată de un turneu britanic în această toamnă.

Până atunci Alice Cooper pleacă la drum cu Deep Purple şi Edgar Winter Group. Alice Cooper ne-a vizitat în 2016, în formula formaţiei Hollywood Vampires, care îi are şi pe Johnny Depp şi Joe Perry în componenţă.

Tracklistul lui "Paranormal" arată astfel:

01. Paranormal
02. Dead Flies
03. Fireball
04. Paranoiac Personality
05. Fallen In Love
06. Dynamite Road
07. Private Public Breakdown
08. Holy Water
09. Rats
10. The Sound Of A

Bonus:

11. Genuine American Girl
12. You And All Of Your Friends

Live in Columbus, Ohio, 6 mai 2016:

13. No More Mr. Nice Guy
14. Under My Wheels
15. Billion Dollar Babies
16. Feed My Frankenstein
17. Only Women Bleed
18. School's Out

Citește mai multe despre Alice Cooper
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE