Urmărește-ne în Social Media

rock

Alice Cooper - Paranormal

Alice Cooper revine cu un nou album, intitulat "Paranormal", iar shock rockerul tocmai a lansat single-ul care dă titlul acestui LP. Noul disc va sosi pe 28 iulie şi până atunci vă invităm să priviţi un lyric video pentru piesa fanion a materialului.

Publicat

pe

După cum ne aşteptam de la Alice, acest lyric video include imagini groteşti şi are un aer întunecat. Printre cranii şi un Alice Cooper cu două capete vedem versuri despre singurătatea pe timpul nopţii şi creaturile care pândesc în întuneric. Telefoane care sună singure şi spirite care ne fac să nu ne simţim singuri sunt evocate în "Paranormal".

Fundalul acestui lyric video poate aminti de un film horror, precum "Sleepy Hollow", dar ceva mai elegant şi fără gore. Spre finalul piesei auzim un solo excelent, ca în zilele bune ale lui Alice Cooper. Piesa alternează între frenezie şi un aer de baladă. Noul album va include 12 piese (plus bonusuri) şi a avut deja un single lansat luna trecută, "Paranoiac Personality".

Pentru cei care mai ţin socoteala, Alice a ajuns la un număr uriaş de albume, acesta fiind LP-ul de studio cu numărul 27. De producţie s-a ocupat Bob Ezrin, iar pe disc găsim şi două melodii ale membrilor originali ai trupei: toboşarul Neal Smith, basistul Dennis Dunaway şi chitaristul Michael Bruce. Lansarea va fi urmată de un turneu britanic în această toamnă.

Până atunci Alice Cooper pleacă la drum cu Deep Purple şi Edgar Winter Group. Alice Cooper ne-a vizitat în 2016, în formula formaţiei Hollywood Vampires, care îi are şi pe Johnny Depp şi Joe Perry în componenţă.

Tracklistul lui "Paranormal" arată astfel:

01. Paranormal
02. Dead Flies
03. Fireball
04. Paranoiac Personality
05. Fallen In Love
06. Dynamite Road
07. Private Public Breakdown
08. Holy Water
09. Rats
10. The Sound Of A

Bonus:

11. Genuine American Girl
12. You And All Of Your Friends

Live in Columbus, Ohio, 6 mai 2016:

13. No More Mr. Nice Guy
14. Under My Wheels
15. Billion Dollar Babies
16. Feed My Frankenstein
17. Only Women Bleed
18. School's Out

Muzică și film

Cei mai mari rockeri se reunesc în "Rock Camp: The Movie" - TRAILER

Chiar dacă topurile muzicale ne arată că muzica rock trăieşte un reviriment, reflexia sa în pop culture nu mai e chiar atât de puternică. Nu mai avem filme şi jocuri video dedicate genului rock cum se întâmpla cu un deceniu în urmă. Lucrurile se schimbă odată cu "Rock Camp: The Movie", care primeşte un prim trailer ce poate fi vizionat mai jos.

Publicat

pe

Rock Camp The Movie Trailer
Rock Camp The Movie Trailer │ FOTO: Doug Blush

În ultimele decenii filmele cu tematică rock au fost atât de rare încât se pot număra pe degete. Amintim spre exemplu producţiile "Tenacious D" cu Jack Black, dar şi legendarele "Wayne's World". În ultimii ani doar Tom Cruise şi genialul său "Rock of Ages" au mişcat acul indicator al pasiunii pentru metal. "Scott Pilgrim" a avut şi ceva appeal pentru fanii indie. "Rock Camp: The Movie" este mai apropiat de un documentar totuşi şi va debuta în luna ianuarie 2021. E practic o combinaţie între "Spinal Tap" şi o tabără de vară pentru rockeri.

E vorba despre Rock 'N' Roll Fantasy Camp, acolo unde muzicieni aspiranţi din toată America şi chiar de pe tot globul vin pentru a putea cânta alături de eroii lor. Rock Camp este un fenomen cultural, o instituţie a rock-ului care îşi desfăşoară activitatea în proximitatea oraşelor mari din SUA, precum New York, Los Angeles, Las Vegas încă din 1996. Este o creaţie a producătorului muzical David Fishof şi îi aduce în prim plan pe monştri sacri ca Roger Daltrey, fondatorul The Who, alături de Alice Cooper, Paul Stanley şi Gene Simmons de la Kiss, dar şi Joe Perry de la Aerosmith şi Hollywood Vampires.

Jeff Beck şi Slash ţin tutoriale, iar Nancy Wilson şi alte nume mari ţin masterclass-uri de muzică metal. Noua producţie cinematografică este produsă de către cineastul Doug Blush şi este co-regizată şi editată de către Renee Barron. De producţie s-a ocupat Jeff Rowe. Filmările includ 3 decenii de evoluţie a taberei rock, de la începuturile lui Fishof, într-o carieră de agent sportiv şi ulterior producător muzical. Iubitorii de muzică trascend starea de spectator şi ajung să cânte alături de idolii lor.

Trailer "Rock Camp The Movie":

"Rock Camp: The Movie" urmăreşte povestea a 4 participanţi la tabără (şi familiile lor), care se transformă prin interacţiunea cu muzicienii preferaţi. Ei trec peste frici şi îşi transformă vieţile. Pelicula debutează pe 15 ianuarie 2021, în câteva cinematografe din SUA (majoritatea screening-uri virtuale), iar apoi va fi disponibil prin serviciile video on demand din februarie. Imaginaţi-vă un copil de 15 ani în aceeaşi formaţie cu Dave Navarro, Slash şi cu un dentist la bas, în vreme ce Tommy Lee e la tobe.

Toate devin posibile în Rock Camp!

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending