Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Lyric Video: Alex & The Fat Penguins - Grind My Will

După trei luni de la lansarea sensibilei „Amiral”, Alex & The Fat Penguins revin cu o nouă piesă, „Grind My Will”.  Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

„Grind My Will” este un mesaj motivațional pe note muzicale, în care voința este cea mai neprețuită armă în lupta cu obstacolele și ea trebuie să rămână de nestăvilit în ciuda oricăror dificultăți.

„Mi-am imaginat că lamele morii care ne macină voința sunt trecerea timpului, dezamăgirile, disperarea. Însă, după toate astea, voința tot solidă rămâne”, a rezumat Alex Coțofan inspirația care l-a făcut să scrie piesa.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.

„Ne-a fost dor teribil să cântăm împreună. Abia așteptam să vină mai repede această dată de 6 martie. Sper să ne vedem diseară în număr cât mai mare în Control. Promitem că nu o să vă pară rău”, au adăugat Alex & The Fat Penguins.

Piesele lansate până acum abordează diverse teme sociale, inspirate din contemporaneitate, din micile și marile revolte, din stradă și din suflet, în care suntem și actori și spectactori: „Just A Fool”, „The Anatomy of My Soul”, „Regele si Dragonul”, „Broken Heart In A Motel” sau „Amiral”.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex (voce, chitară), Mihai (bass, voce), Andrei (chitară, voce) și Gămanu (tobe).

Am stat de vorbă cu Alex într-un interviu pentru InfoMusic și vă invităm să îi ascultați pe băieți în concertul pe care îl vor susține pe 6 martie, în clubul Control, începând cu ora 21:00.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Alex and the Fat Penguins
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE