Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Lyric Video: Alessia Cara - Growing Pains

Alessia Cara, una dintre cele mai proaspete voci din muzica internaţională a lansat single-ul "Growing Pains" în această săptămână. Melodia este însoţită de un videoclip cu versuri, care poate fi urmărit în articol.

Alessia Cara a uimit pe toată lumea atunci când a fost nominalizat la 4 categorii ale premiilor Grammy în acest an. A câştigat la categoria "Best New Artist", fiind unul dintre cele mai promiţătoare acte feminine venite din Canada în ultima vreme. Pe numele său real Alessia Caracciolo, tânăra de origini italiene este autodidactă, învăţând singură să cânte la chitară.

A debutat prin coveruri pe care le urca pe YouTube, iar talentul său a fost remarcat de către Def Jam Recordings. Primul său single a fost "Here", auzit în 2015. Piesa ajungea pe locul 19 în topul Canadian Hot 100. Fast forward spre 2018, când o descoperim pe Alessia maturizată, cu un album de studio la activ şi câteva colaborări de marcă.

Tânăra canadiană a transformat "Here" în imnul petrecerilor de vară şi a avut două hituri de top 10, prin colaborări cu Zedd şi Logic. A devenit asociată hitului Disney "Moana", cântând melodia sa principală "How Far I'll Go". Toate proiectele şi reuşitele au pus presiune pe tânăra de 21 de ani, care cântă despre transformările sale pe noul single.

Acesta ar prefaţa un al doilea album, care are un titlu provizoriu de "The Pains of Growing", dar nu are dată de lansare. Trebuie spus că "Growing Pains" a fost scris fără colaboratori sau alţi compozitori. Doar duo-ul Pop & Oak a contribuit la capitolul producţie. Au trebuie aproape 3 ani de la lansarea albumului de debut al Alessiei, "Know-It-All" şi acum ne pregătim de un nou disc.

Cu o zi înainte de lansarea noii piese, artista a postat pe Twitter versurile melodiei, dar încifrate sub formă de puzzle. Versurile au ajuns la 25 de fani, care au încercat să le pună cap la cap până la debutul acestui single.

Alessia Cara abordează genuri muzicale precum R&B şi alternative R&B, dar se descurcă de minune şi pe pop, soul şi indie pop. Printre influenţele pe care le citează se numără Lauryn Hill, Amy Winehose sau Fergie. Felul în care care cântă şi realizează versificaţia aminteşte puţin şi de Lorde.

Citește mai multe despre Alessia Cara
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE