Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: 30 Seconds to Mars - Walk on Water

La o săptămână după teaserul pentru piesa nouă "Walk on Water", 30 Seconds to Mars au lansat acest single. O piesă indie-pop cu chorusuri ample, această creaţie este o "chemare la arme", într-un mod pacifist artistic.

În ultimele luni 30 Seconds to Mars au anunţat faptul că pregătesc şi un documentar numit "A Day in the Life of America". Toate imaginile din acel material au fost filmate pe parcursul a 24 de ore, de Ziua Independenţei. "Walk on Water" în varianta lyric video de mai sus include mici extrase din documentar. Trupa a adunat filmări şi fotografii de la peste 10.000 de persoane, inclusiv 92 echipe de profesionişti.

Toate cele 50 de state din SUA au oferit capturi pentru documentar. Jared Leto, carismaticul solist al grupului s-a ocupat de regie. "A day in the Life of America" este mai mult decât un documentar, având asociat şi un album nou şi un turneu. Judecând după "Walk on Water", Leto şi compania vor avea serioase influenţe electronice pe noul disc, vor utiliza mai puţină chitară şi o percuţie minimalistă. Nu avem încă o dată de lansare pentru noul LP, al cincilea al grupului american.

Este prima melodie a trupei din ultimii 4 ani, perioadă în care Jared Leto a fost ocupat mai degrabă cu rolul de Joker din peliculele Batman. "Walk on Water" va fi cântată live pe 27 august, în cadrul MTV Video Music Awards 2017. Pe scenă se vor mai afla Fifth Harmony, Ed Sheeran şi Shawn Mendes.

Pentru 30 Seconds to Mars urmează un concert la reputatul festival Rock în Rio din Brazilia în următoarele săptămâni.

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE