Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Lyric Video: 30 Seconds to Mars - Walk on Water

La o săptămână după teaserul pentru piesa nouă "Walk on Water", 30 Seconds to Mars au lansat acest single. O piesă indie-pop cu chorusuri ample, această creaţie este o "chemare la arme", într-un mod pacifist artistic.

În ultimele luni 30 Seconds to Mars au anunţat faptul că pregătesc şi un documentar numit "A Day in the Life of America". Toate imaginile din acel material au fost filmate pe parcursul a 24 de ore, de Ziua Independenţei. "Walk on Water" în varianta lyric video de mai sus include mici extrase din documentar. Trupa a adunat filmări şi fotografii de la peste 10.000 de persoane, inclusiv 92 echipe de profesionişti.

Toate cele 50 de state din SUA au oferit capturi pentru documentar. Jared Leto, carismaticul solist al grupului s-a ocupat de regie. "A day in the Life of America" este mai mult decât un documentar, având asociat şi un album nou şi un turneu. Judecând după "Walk on Water", Leto şi compania vor avea serioase influenţe electronice pe noul disc, vor utiliza mai puţină chitară şi o percuţie minimalistă. Nu avem încă o dată de lansare pentru noul LP, al cincilea al grupului american.

Este prima melodie a trupei din ultimii 4 ani, perioadă în care Jared Leto a fost ocupat mai degrabă cu rolul de Joker din peliculele Batman. "Walk on Water" va fi cântată live pe 27 august, în cadrul MTV Video Music Awards 2017. Pe scenă se vor mai afla Fifth Harmony, Ed Sheeran şi Shawn Mendes.

Pentru 30 Seconds to Mars urmează un concert la reputatul festival Rock în Rio din Brazilia în următoarele săptămâni.

Citește mai multe despre 30 Seconds to Mars
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE