Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: 30 Seconds to Mars - Walk on Water

La o săptămână după teaserul pentru piesa nouă "Walk on Water", 30 Seconds to Mars au lansat acest single. O piesă indie-pop cu chorusuri ample, această creaţie este o "chemare la arme", într-un mod pacifist artistic.

În ultimele luni 30 Seconds to Mars au anunţat faptul că pregătesc şi un documentar numit "A Day in the Life of America". Toate imaginile din acel material au fost filmate pe parcursul a 24 de ore, de Ziua Independenţei. "Walk on Water" în varianta lyric video de mai sus include mici extrase din documentar. Trupa a adunat filmări şi fotografii de la peste 10.000 de persoane, inclusiv 92 echipe de profesionişti.

Toate cele 50 de state din SUA au oferit capturi pentru documentar. Jared Leto, carismaticul solist al grupului s-a ocupat de regie. "A day in the Life of America" este mai mult decât un documentar, având asociat şi un album nou şi un turneu. Judecând după "Walk on Water", Leto şi compania vor avea serioase influenţe electronice pe noul disc, vor utiliza mai puţină chitară şi o percuţie minimalistă. Nu avem încă o dată de lansare pentru noul LP, al cincilea al grupului american.

Este prima melodie a trupei din ultimii 4 ani, perioadă în care Jared Leto a fost ocupat mai degrabă cu rolul de Joker din peliculele Batman. "Walk on Water" va fi cântată live pe 27 august, în cadrul MTV Video Music Awards 2017. Pe scenă se vor mai afla Fifth Harmony, Ed Sheeran şi Shawn Mendes.

Pentru 30 Seconds to Mars urmează un concert la reputatul festival Rock în Rio din Brazilia în următoarele săptămâni.

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE