Urmărește-ne în Social Media

pop

3 Sud Est - Adio

3 Sud Est a lansat un lyric video pentru noul single ”Adio”. Piesa este compusă de Laurențiu Duță, alături de Viorel Sipos și Adi Colceru.

Publicat

pe

Single-ul "Adio" este lansat la un an de la colaborarea cu INNA pentru hitul "Mai stai", cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube. Între timp, băieții au lansat single-ul "Tic Tac", au compus piese pentru alți artisti și au susținut numeroase concerte. Single-ul "Adio" este compus de Laurențiu Duță, alături de Viorel Sipos și Adi Colceru.

"Cu fiecare cântec lansat retrăim aceleași emoții. Parcă ar fi prima piesă din cariera noastră. Sperăm că v-am dat un fior sau că v-am făcut să dansați sau să visați când ați ascultat 'Adio'." - 3 Sud Est

La începutul anului 2015, trupa 3 Sud Est a fost desemnată "Artistul anului", iar hitul "Emoții" - "Cea mai buna piesa pop", în cadrul premiilor Radio România. De asemenea, Mihai, Laurențiu și Viorel au susținut un concert pe scena Sălii Palatului, unde au sărbătorit ziua femeii, cu o nouă formulă, cu band live, dansatori și backing vocals.

Piesele "Emoții", "Liberi", "Mai stai" au fost incluse în setlisturile show-urilor pe care 3 Sud Est le-a susținut atât în România, cât și în străinatate ( Republica Moldova, Marea Britanie, Canada).

3 Sud Est și-a început activitatea în 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

Trending