Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Piața Dacia din Buzău - concerte si adresa

Raportează erori
Adresa: Piața Dacia Localitate: Buzău Cod postal: 120191

Piața Dacia din Buzău este localizată în fața Palatului Comunal, fiind delimitată de clădirea ce găzduiește Primăria Municipiului, magazinul WinMarkt (fost Dacia), Hotel Pietroasa și strada George Emil Palade.

În timpul iernii, Piața Dacia găzduiește evenimentele prilejuite de Sărbătorile de Iarnă (precum Târgul de Crăciun din Buzău, Revelionul), dar și un patinoar în aer liber.

Următoarele evenimente @Piața Dacia din Buzău

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE