Urmărește-ne în Social Media

Neversea Beach

  • Tip locație
    Plaje
  • Adresa
    Mihai Eminescu 2, Constanța, RO
  • OFERTE CAZARE
Hartă Neversea 2018 Hartă Neversea 2018

Neversea Beach este plaja ce găzduiește în fiecare an Festivalul Neversea. Este amplasată la sud de plaja Modern, între aceasta și plaja 3 Papuci (până în strada Lebedei).

Transport Neversea 2024:

Programul mijloacelor de transport în comun din perioada 4-7 iulie va fi după cum urmează:

1) Pe toate liniile cuprinse în programul de transport se va circula în program normal de L-V 05:15-23:00, pe 4 și 5 iulie, respectiv in program de S-D 05:45-23:00, pe 6 și 7 iulie, cu excepția liniilor 42, 48, 44, 51 și 101 care își vor prelungi traseul până în Portul Turistic Tomis, pe toată perioada festivalului (4 zile).

2) Linia City Tour - denumită și Neversea - se va suplimenta cu un număr de 5 autobuze neetajate, pentru a asigura o linie dedicată, cu traseu modificat doar pe perioada nopții, după cum urmează:

  • acestea vor circula în intervalul 21:00 - 06:00, pe relația: Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Regina Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Port Tomis, iar retur: Str. Remus Opreanu, Port Tomis, B-dul Regina Elisabeta, Str. Termele Romane, Str. Traian, Str. Negru Vodă, Str Mircea cel Bătrân, B-dul Mamaia, Stațiunea Mamaia (Hotel Caraiman). Acestea vor avea prima plecare din Capăt de Linie Caraiman și Portul Tomis la ora 21:00 și ultima plecare din Capăt de Linie Caraiman și Portul Tomis la ora 06:00 la un interval de 16 min, iar pe traseul parcurs vor face legătura cu toate cele 4 linii de noapte.

3) Linia City Tour, operată pe timpul zilei doar de autobuzele etajate, va avea ultima plecare din Capăt de Linie Gara la 19:25 și din Caraiman la 20:55.

4) Liniile de noapte N2-43, N5-40, N100M și N102 vor fi deservite de 11 autobuze, cu program de la ora 23:30 la 5:30 și vor circula la un interval de 30 minute.

5) În Portul Turistic Tomis, în stația liniei City Tour, va fi amenajat un punct de lucru (dispecerat) cu un autobuz, unde va fi în permanență un dispecer, acesta va monitoriza sosirile și plecările autobuzelor.

Plaja Neversea Beach

Plaja Neversea Beach

Următoarele evenimente @ Neversea Beach

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 06 februarie 2018 și actualizată ultima oară pe 03 iulie 2024 14:55. Ref #107730

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.