Urmărește-ne în Social Media

Le Château

Le Chateau Le Chateau
  • Tip locație
    Săli de evenimente
  • Adresa
    Strada Turturelelor nr.11, 030881, București, RO
  • OFERTE CAZARE

Localizat în zona Pieței Alba Iulia, Le Château - Castelul din Inima Capitalei - a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii. Aceste nevoi au fost indeplinite atât prin finisajele somptuoase, cât și prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare.

In designul Le Château, stilul modern se impletește cu luxul clasic, strălucirea se reflecta în pardoselile ample din marmura intarsiata și picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare si candelabre cristaline.

Intr-un mod discret si eficient, Le Château este dotat cu cea mai avansată tehnologie pentru evenimente de succes: sistem digital de check-in pentru invitați, Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară și exterioară cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente și lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni și un impunator ecran de proiectie.

Le Château se mândrește cu un salon de evenimente de 500 de metri pătrați, la care se adaugă cei 260 de metri pătrați ai terasei și un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de înaltă ținută, salonul beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătrați, demnă de un adevarat teatru si accesibilă printr-o scară elegantă.

Facilitățile oferite de Le Château acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spațiu sa atingă perfecțiunea: chef executiv de talie internațională, o terasă multifuncțională care poate fi amenajată pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

Publicitate

Următoarele evenimente @ Le Château

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.
Comentarii

Locație adăugată pe 11 februarie 2016 și actualizată ultima oară pe 06 mai 2021 18:59. Ref #86947


AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.