Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack

Godot Cafe-Teatru - concerte si adresa

Godot Cafe-Teatru
Adresa: str. Blanari, nr 14, Centrul Vechi Localitate: București Cod postal: 030062

Godot Cafe-Teatru se evidențiază printr-un concept original ce reînvie atmosfera interbelică. O scenă de teatru este amplasată în fața unei săli cu mese, unde se strâng oameni ce iubesc aroma cafelei, spectacolul actoricesc, muzica de suflet și reprezentațiile de stand-up comedy.

Numele locației este inspirat de personajul din piesa "Așteptându-l pe Godot" a lui Samuel Beckett. Pe lângă teatru și cântări live, la Godot vei descoperi și expoziții de artă și de fotografie, lansări de carte și proiecții de film. Godot Cafe-Teatru este un loc din Centrul vechi potrivit întâlnirilor cu discuții abundente și mese gustoase. Locul se recomandă pentru un file de somon cu sos de portocale și un Mil Hojas delicios, o salată asortată sau un bratwurst bavarez, o lasagna sau o salată de fructe - toate acestea servite în compania unui pian live.

Printre actorii ce au jucat pe scena de la Godot Cafe-Teatru se regăsesc: Vlad Ivanov, Dorina Chiriac, Mihai Călin, Anca Sigartău, Ada Milea, Tania Popa și Florin Piersic Jr, iar dintre muzicienii care au cântat pot fi amintiți: Zdob şi Zdub, Otros Aires, A.G. Weinberger, Shukar Collective, Șuie Paparude și The Amsterdams.

Bilete la spectacolele de la Godot Cafe-Teatru

Biletele pot fi cumpărate de la locație, de luni până vineri între orele 12:00 - 19:00.

Harta Godot Cafe-Teatru

Loading Map....

Următoarele evenimente @Godot Cafe-Teatru

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

CLOSE
CLOSE