Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Godot Cafe-Teatru - concerte si adresa

Godot Cafe-Teatru
Raportează erori
Adresa: str. Blanari, nr 14, Centrul Vechi Localitate: București Cod postal: 030062

Godot Cafe-Teatru se evidențiază printr-un concept original ce reînvie atmosfera interbelică. O scenă de teatru este amplasată în fața unei săli cu mese, unde se strâng oameni ce iubesc aroma cafelei, spectacolul actoricesc, muzica de suflet și reprezentațiile de stand-up comedy.

Numele locației este inspirat de personajul din piesa "Așteptându-l pe Godot" a lui Samuel Beckett. Pe lângă teatru și cântări live, la Godot vei descoperi și expoziții de artă și de fotografie, lansări de carte și proiecții de film. Godot Cafe-Teatru este un loc din Centrul vechi potrivit întâlnirilor cu discuții abundente și mese gustoase. Locul se recomandă pentru un file de somon cu sos de portocale și un Mil Hojas delicios, o salată asortată sau un bratwurst bavarez, o lasagna sau o salată de fructe - toate acestea servite în compania unui pian live.

Printre actorii ce au jucat pe scena de la Godot Cafe-Teatru se regăsesc: Vlad Ivanov, Dorina Chiriac, Mihai Călin, Anca Sigartău, Ada Milea, Tania Popa și Florin Piersic Jr, iar dintre muzicienii care au cântat pot fi amintiți: Zdob şi Zdub, Otros Aires, A.G. Weinberger, Shukar Collective, Șuie Paparude și The Amsterdams.

Bilete la spectacolele de la Godot Cafe-Teatru

Biletele pot fi cumpărate de la locație, de luni până vineri între orele 12:00 - 19:00.

Următoarele evenimente @Godot Cafe-Teatru

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE