Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Club Taine - concerte si adresa

Raportează erori
Adresa: Str. George Cosbuc nr.1 Localitate: Timisoara Cod postal:

Clubul TAINE este destinat în special iubitorilor muzicii rock. De la stilul nonconformist și conceptul amenajării, până la produsele și muzica oferite, toate plutesc pe linia rockului.

Pornind de la elemente decorative lucrate manual și mobilier realizat din lemn cu fier forjat, stilul clubului arată că arta poate fi îmbinată cu funcționalitatea, iar rezultatul e unul de-a dreptul mulțumitor.

Revelion 2013 în Club Taine

Revelion 2013 în Club Taine (Foto: www.facebook.com)

Cu o imagine oarecum agresivă și o capacitate de 200 de locuri, TAINE îți propune seri de rock și jazz și, periodic, concerte live. E bine să știi că de luni până joi poți asculta rock & jazz, iar în weekend mai ales hituri rock. Mai mult, de cum pășești în clubul TAINE, vei constata ca prin acest local s-a produs un adevarat progres al barurilor de rock din oraș, atât din perspectiva amenajării, cât și din cea a produselor oferite.

Așa se face că TAINE are un meniu bine structurat și produse de calitate care să satisfacă multe gusturi: de la cafea și preparate din cafea, până la diverse sortimente de bere, băuturi alcoolice tari sau chiar cocktailuri (unde trebuie făcute două menționări: prima ar fi că e singurul bar de rock în care sunt servite cocktailuri, iar cea de a doua că există două cocktailuri ale casei).

TAINE e amplasat în zona Unirii, pe strada George Cosbuc nr. 1 (Timișoara), iar rezervări se fac la numerele de telefon 0731.349.020 sau 0731.349.022. Localul este deschis de duminica până miercuri în intervalul 17:00 - 03:00, iar de joi până sâmbătă între 17:00 - 06:00.

Următoarele evenimente @Club Taine

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE