Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018

Club Taine - concerte si adresa

Adresa: Str. George Cosbuc nr.1 Localitate: Timisoara Cod postal:

Clubul TAINE este destinat în special iubitorilor muzicii rock. De la stilul nonconformist și conceptul amenajării, până la produsele și muzica oferite, toate plutesc pe linia rockului.

Pornind de la elemente decorative lucrate manual și mobilier realizat din lemn cu fier forjat, stilul clubului arată că arta poate fi îmbinată cu funcționalitatea, iar rezultatul e unul de-a dreptul mulțumitor.

Revelion 2013 în Club Taine

Revelion 2013 în Club Taine (Foto: www.facebook.com)

Cu o imagine oarecum agresivă și o capacitate de 200 de locuri, TAINE îți propune seri de rock și jazz și, periodic, concerte live. E bine să știi că de luni până joi poți asculta rock & jazz, iar în weekend mai ales hituri rock. Mai mult, de cum pășești în clubul TAINE, vei constata ca prin acest local s-a produs un adevarat progres al barurilor de rock din oraș, atât din perspectiva amenajării, cât și din cea a produselor oferite.

Așa se face că TAINE are un meniu bine structurat și produse de calitate care să satisfacă multe gusturi: de la cafea și preparate din cafea, până la diverse sortimente de bere, băuturi alcoolice tari sau chiar cocktailuri (unde trebuie făcute două menționări: prima ar fi că e singurul bar de rock în care sunt servite cocktailuri, iar cea de a doua că există două cocktailuri ale casei).

TAINE e amplasat în zona Unirii, pe strada George Cosbuc nr. 1 (Timișoara), iar rezervări se fac la numerele de telefon 0731.349.020 sau 0731.349.022. Localul este deschis de duminica până miercuri în intervalul 17:00 - 03:00, iar de joi până sâmbătă între 17:00 - 06:00.

Harta Club Taine

Loading Map....

Următoarele evenimente @Club Taine

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

CLOSE
CLOSE