Urmărește-ne în Social Media

"Casa Verde" - Liceul Silvic Timișoara

  • Tip locație
    Centre culturale & Institute
  • Adresa
    Aleea Pădurea Verde 5, Timișoara, RO
  • OFERTE CAZARE

Colegiul de Silvicultură și Agricultură "Casa Verde" din Timișoara deserveşte o zonă cu o suprafaţă de aproximativ 8696,7 km² (3,6 % din totalul suprafeței României), neluând în calcul că populația școlară poate veni și din județele Teleorman, Mehedinți, Dolj, Gorj, Caraș-Severin, Arad, Alba, Hunedoara sau Cluj.

Colegiul are mai multe corpuri de clădire, lucrările de amenajare a imobilelor s-au realizat din fondurile proprii ale instituţiei de învăţământ, provenite din veniturile extrabugetare, dar şi cu sprijinul primăriei. Colegiul are în proprietate 7,4 hectare de teren, suprafaţă pe care elevii fac practică, iar în jurul instituţiei de învăţământ se găseşte un frumos parc dendrologic.

Următoarele evenimente @ "Casa Verde" - Liceul Silvic Timișoara

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 07 mai 2019 și actualizată ultima oară pe 19 iunie 2020 01:04. Ref #123867

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.