Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Video interviu cu Omarion despre vizita la București și viitorul album

Artistul californian Omarion a susținut un prim concert în România pe 25 octombrie 2013. Înaintea show-ului din clubul bucureștean Bellagio, Omarion a stat de vorbă cu InfoMusic despre vizita sa pe meleagurile mioritice, despre albumul la care lucrează în prezent, despre stilul său de viață și modelele pe care le urmărește în muzică, film și dans.

Pe numele său real Omari Ishmael Grandberry, Omarion  a cunoscut succesul pe scena muzicii R&B, fiind apreciat deopotrivă ca solist vocal și dansator. Românii și-l pot aminti din perioada în care era membru al grupului B2K. În prezent, Omarion lucrează la un album nou, în care își concentrează întreaga energie și își pune mari speranțe.  Omarion a declarat pentru InfoMusic că viitorul disc va fi lansat cel mai probabil la sfârșitul primului trimestru din 2014, înaintea verii. Titlul său este în lucru, fiind vehiculat numele uneia dintre piesele de pe el - "Love and other drugs". De fapt, piesa dă întregul concept, fiind așteptată în luna noiembrie. Cântărețul cunoaște filmul omonim, dar a declarat că nu are legătură cu materialul său. Albumul va fi lansat la casa de discuri Maybach Music Group a lui Rick Ross, cu care a semnat nu demult.

Legat de vizita sa la București, Omarion spune că l-a urmărit cumva pe idolul său în materie de dans, Michael Jackson, care a înregistrat la noi un DVD live. Cunoaște legenda lui Dracula și a vizitat câteva zone din Transilvania cu o zi înainte de concert. A fost impresionat că a găsit la noi multe meniuri pe bază de curcan. Este mulțumit de stilul său de viață, maturizându-se în lumea divertismentului. Îi place să călătorească și să bucure oamenii cu muzica sa, amânând încă întemeierea unei familii. Mai multe detalii aflați din interviu.

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE