BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Video interviu cu Omarion despre vizita la București și viitorul album

Artistul californian Omarion a susținut un prim concert în România pe 25 octombrie 2013. Înaintea show-ului din clubul bucureștean Bellagio, Omarion a stat de vorbă cu InfoMusic despre vizita sa pe meleagurile mioritice, despre albumul la care lucrează în prezent, despre stilul său de viață și modelele pe care le urmărește în muzică, film și dans.

Pe numele său real Omari Ishmael Grandberry, Omarion  a cunoscut succesul pe scena muzicii R&B, fiind apreciat deopotrivă ca solist vocal și dansator. Românii și-l pot aminti din perioada în care era membru al grupului B2K. În prezent, Omarion lucrează la un album nou, în care își concentrează întreaga energie și își pune mari speranțe.  Omarion a declarat pentru InfoMusic că viitorul disc va fi lansat cel mai probabil la sfârșitul primului trimestru din 2014, înaintea verii. Titlul său este în lucru, fiind vehiculat numele uneia dintre piesele de pe el - "Love and other drugs". De fapt, piesa dă întregul concept, fiind așteptată în luna noiembrie. Cântărețul cunoaște filmul omonim, dar a declarat că nu are legătură cu materialul său. Albumul va fi lansat la casa de discuri Maybach Music Group a lui Rick Ross, cu care a semnat nu demult.

Legat de vizita sa la București, Omarion spune că l-a urmărit cumva pe idolul său în materie de dans, Michael Jackson, care a înregistrat la noi un DVD live. Cunoaște legenda lui Dracula și a vizitat câteva zone din Transilvania cu o zi înainte de concert. A fost impresionat că a găsit la noi multe meniuri pe bază de curcan. Este mulțumit de stilul său de viață, maturizându-se în lumea divertismentului. Îi place să călătorească și să bucure oamenii cu muzica sa, amânând încă întemeierea unei familii. Mai multe detalii aflați din interviu.

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE