Urmărește-ne în Social Media

pop

Adda, despre obstacolul expunerii, ca artist: "E ca și cum te-ai dezbrăca și ai alerga gol pe la Universitate" - VIDEO INTERVIU

Adda a venit la redacția InfoMusic pentru a ne povesti despre planurile sale în plan apropiat, dar și îndepărtat. Artista pregătește mai multe proiecte, printre care și un nou single, în colaborare cu un artist underground. Cu prilejul acestui interviu, am vorbit cu Adda și despre independență, inspirație, ambiții, obstacole, succes și tabieturi. La final, avem și un scurt Q&A.

Publicat

pe

Bună, Adda. Bine ai venit la noi.

Bine v-am găsit.

Proiectul ”Stările Addei”, început în 2015, a ajuns anul trecut la cel de-al doilea sezon. Care este starea Addei acum, în 2017?

Sunt foate nerăbdătoare să lansez albumul. Asta este starea mea: de nerăbdare. Pentru că am foarte multe piese și foarte multe proiecte și foarte multe planuri și trebuie să găsim ordinea cea mai bună în care să le arătăm lumii. De aceea, Stările Addei - sezonul 3 o să apară abia anul următor. Deși am vrut să lansez în fiecare an câte un sezon, am zis că e prea mult să lansez și Stările Addei, un proiect ce implică mai multe idei de piese, și albumul, să nu fie prea mult.

Să aibă timp publicul să digere.

Exact, mai ales că o să fie multe piese noi pe album. De fapt tot albumul va fi compus din piese noi, nimic vechi.

De doi ani ai propriul studio, Baladda Records. Cum s-a reflectat această schimbare în viața ta artistică?

Mă simt mai liberă să mă exprim. Bine, și înainte, când aveam idei de piese, mergeam și le lucram la studio, dar e altceva când știi că ți-ai făcut studioul tău, cu mâna ta, și ai muncit acolo.

ADDA - Raza Mea de Soare

ADDA

Inspirația poate veni în cele mai neobișnuite momente. Care a fost cel mai ciudat context (loc și moment) în care ți-a venit inspirația pentru o piesă?

Pot să dau un exemplu concret. La ”Nu plânge, Ana”, jumătate de piesă a fost scrisă când eram în duș. Am ieșit din duș cu prosopul pe mine: <<Gata, gata, gata! Dă-mi o foaie și-un pix.>>. Eu aveam textul în minte și linia melodică, pentru că o cântam în baie. Dar după aia trebuia notată undeva, să nu cumva să uit. Eu de obicei țin minte cam tot ce zic, dar notez. Și a doua strofă a venit în drum spre un concert. Am trecut pe lângă un copac și a venit a doua strofă. Și mai am o piesă pe album care a fost scrisă tot așa, în duș. De obicei noaptea îmi vine inspirația, când e liniște.

Noaptea e un sfetnic bun.

Da. Și am și pianul în față. E frumos.

Ai lansat de curând piesa ”De dorul tău”. Ce te-a inspirat să o scrii și ce ți-ai dorit să transmiți publicului?

Piesa ”De dorul tău” e destul de melancolică, ca mesaj. Povestea prin care am ajuns să scriu piesa asta este foarte funny. Are legătură cu soțul meu, care a plecat să joace FIFA, la o săptămână după ce am născut, și...Bine, el a plecat să joace în studio, care e deasupra casei, practic. Și i-am spus: <<Am să mor de dorul tău>>. Bine, am zis așa, în glumă. Nu vorbeam serios. Și m-am gândit că e foarte tare ”duma asta”, să o folosesc într-o piesă, și m-am pus la pian, și a ieșit piesa. Ea are un mesaj melancolic, dacă ați ascultat, v-ați dat seama că este vorba despre un cuplu, care trece prin mai multe greutăți în relație și, din păcate, cei doi ajung să se despartă.

Acolo a fost imaginație, nu caz real.

Exact, exact. Noi suntem bine, avem un bebe, suntem foarte ok.

Dacă nu ai face muzică, ce alt domeniu artistic ai aborda pentru a-ți exprima emoțiile?

Aș scrie. Cărți, probabil.

Poezie?

Poezie...nu știu, nu cred că aș putea să scriu poezie fără să o cânt. Așa că mai bine povești. Am început deja să scriu o carte. De mulți ani. După care am vrut să fac și un film de scurtmetraj. Dar nu se știe, poate o să se realizeze și lucrurile astea într-un viitor apropiat sau îndepărtat. Nu știu când, dar știu că o să se realizeze. Da, cred că aș fi scris. Și oricum, o să fac asta, până la urmă.

Ce muzică ai în playlist acum?

Sincer, când ajung acasă îmi place să stau în liniște. Și n-am mai ascultat muzică de foarte mult timp. Stau toată ziua în zgomot și când ajung acasă vreau să fie liniște. De obicei, îmi place să ascult chillout, Buddha bar, mixuri din acelea chill out, care mă calmează și-mi dau inspirație, ca să pot să creez muzică. Inspirația vine din liniște, nu din gălăgie.

Numește un obicei / tabiet la care nu ai putea să renunți și un altul la care ai putea renunța cu ușurință, dar nu ai făcut-o până acum.

Cafeaua de dimineață. Nu cred că aș putea să renunț la ea. Cred că simțiți și voi. Cred că vă dați seama ce-ar însemna să renunțăm la cafeaua de dimineață. Și ceva la care aș renunța ușor...dulciurile. Eu sunt omul extremelor: ori mănânc două ciocolate mari, întregi, ori deloc. La mine nu există ”mănânci o bucățică, de poftă”. Nu. Ori mănânc tot, ori nu mănânc. Dar eu, dacă îmi pun ceva în cap (reușesc)...și acum am slăbit 22 de kilograme...și nu i-am spus lui Cătă: ”Nu mai cumpăra lucruri prin casă”. Mâncare, gen, ca să mă pot abține eu. Dacă îmi pun în cap ceva, poți să faci orice, nu mă clintești. 

Am observat cu toții, încă de la primul single, că ești o persoană ambițioasă. Care este următoarea barieră pe care ti-ai propus să o depășești?

În viața asta de artist și în industria asta, în fiecare zi ai câte o barieră. În primul rând, te lupți cu tine ca să te poți expune în fața oamenilor. E cel mai greu lucru pe care poți să-l faci. E ca și cum te-ai dezbrăca și ai alerga gol pe la Universitate. Asta se întâmplă când ești artist și îți pui trăirile și emoțiile și te arăți așa cum ești în fața oamenilor care, vor, nu vor, judecă. Și cred că ăsta e cel mai greu obstacol pe care trebuie să-l treacă toți artiștii din România.

Să renunțe cumva la intimitate?

Nu neapărat. E foarte greu să te expui.

ADDA

ADDA

Cum ai defini succesul?

Pentru mine, succesul înseamnă, sau simt că am succes atunci când piesele mele își fac treaba, în sensul că ajung la sufletele oamenilor. E adevărat că atunci când ai un Number One și iei premii și ești foarte difuzat, poți să zici că ai succes. Dar dacă stăm să ne gândim în profunzime, eu m-am apucat de muzică ca să transmit niște mesaje și să ajung la oameni.

Mă bucur foarte mult că pe YouTube am aproape 160 de milioane de vizualizări, ceea ce înseamnă foarte mult, și 330 de mii de subscriberi. Pe canalul meu de YouTube este doar muzica mea. Asta înseamnă că oamenii care au dat subscribe au venit doar pentru mine și lucrul ăsta mă bucură foarte mult. Și le mulțumesc!

Ai putea să ne spui, în încheiere, ce lansări pregătești pentru perioada următoare?

Următorul single va fi o colaborare cu un artist din zona mai underground. Mult zis underground, pentru că orice piesă underground care prinde, devine comercială. Termenul de underground și comercial, în România, cred că e prost înțeles. Și peste tot, probabil. Este un artist pe care eu îl apreciez foarte mult. E un artist în adevăratul sens al cuvântului. Nu pot să vă zic încă (cine), pentru că e surpriză, dar se va lansa, cred, prin septembrie. Urmează să filmăm videoclipul, în curând. Urmează albumul. Stările Addei, anul următor, probabil pe la început. Nu știu, să vedem cum merge și albumul și cum reușim să-l lansăm. Multă treabă.

Mulțumesc pentru interviu și așteptăm cu interes colaborarea din septembrie.

Și eu vă mulțumesc.

Adda

Adda

Q & A

Vacanță la mare sau la munte?

Depinde de stările Addei. Uneori îmi place să caut liniște la munte, să mă relaxez, dar îmi place foarte mult marea. Nu știu ce pot să răspund la întrebarea asta. Amândouă.

Un show de divertisment la TV sau un film la cinema?

Cred că un film. Pentru că eu am o viață destul de agitată și în momentele în care am puțin timp liber, vreau să îl petrec în liniște, relaxându-mă. Citesc, mă plimb, mă uit la un film, sau stau acasă, pur și simplu.

O zi relaxantă în familie sau o ieșire în oraș cu prietenele?

O zi relaxantă în familie.

Concediu într-o țară exotică sau o zi productivă la studio?

E interesantă întrebarea asta, pentru că n-am fost niciodată în vacanță. Când am ieșit din țară, am ieșit să cânt. N-am fost niciodată să spun că stau și mă relaxez și atât. Așa că nu știu ce să răspund, e tricky. Că la studio e wow, e cea mai mare bucurie din lume, la studio și pe scenă, dar vreau și o vacanță...așa, cum de vreo două luni.

În momentul ăsta ai înclina mai mult înspre vacanță?

Sincer, da. Mă gândesc...am vreo 40 și ceva de piese nelansate. Este timp.

Copilărie sau adolescență?

Nu mă pot decide.

Activități spontane sau planificate?

Spontane. Pentru că la noi, oricât de mult am încerca să planificăm lucrurile, nu ne iese. Așa e stilul nostru de viață, dar ne place așa.

Critici constructive sau aprecieri?

Uneori ai nevoie de aprecieri, ca să ai mai multă încredere în tine, să mergi în față. Așa cum am spus, e greu să te expui. Și criticile constructive sunt bine venite, dar depinde cum îți spune lumea lucrurile alea. Pentru că sunt mulți oameni bine intenționați, dar îți spun lucrurile, ți le trântesc așa...tu le înțelegi greșit și te inhibi și mai tare și faci și mai rău.

Vis sau realitate?

Evident că o să aleg vis, pentru că dacă n-aș visa, n-aș putea să creez. Pe mine, realitatea mă ține cu picioarele pe pământ. Na, sunt flower power, în lumea mea, dar cobor apoi la cele pământești, ca să mă ocup de copil, familie și de toate cele.

Cum te-ai descrie într-o frază?

Haos. Da' cred că-s de treabă.

Care este locul tău preferat din București?

Îmi plac parcurile. Parcul IOR. Când am stat în zona respectivă, mereu mergeam să mă plimb pe acolo. Mie îmi place liniștea, ți-am zis: natura, parcuri.

”Nu plânge, Ana” sau ”Îți arăt că pot”?

”Îți arăt că pot”.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

ADDA a lansat un "serialo-vlog": "O să aflați cine sunt eu de fapt, cu bune, cu rele, pentru că nu mă ascund"

Adda se alătură breslei vloggerilor și lansează "O Chestie Online Cu ADDA". Fără a pune o etichetă concretă pe noul ei proiect, artista anunță că prin intermediul acestui "serialo-vlog" publicul va avea ocazia de a o cunoaște cu adevărat, fanii urmând să afle detalii la cald despre viitoarele piese și videoclipuri. În primul episod, Adda a dezvăluit titlul noului ei album, ce va fi lansat anul acesta.

Publicat

pe

Adda în primul episod al vlogului ”O chestie online cu Adda”
Adda în primul episod al vlogului ”O chestie online cu Adda” │ FOTO: Captură YouTube

Adda își va ține fanii la curent cu ultimele noutăți prin intermediul unui vlog. "O Chestie Online Cu ADDA" va fi modalitatea prin care artista va dezvălui detalii despre viitoarele proiecte, publicul având oportunitatea de a o vedea în ipostaze noi: la studio, pe platoul de filmări, alături de oamenii cu care lucrează, dar se și distrează.

"O să vedeți absolut toate lucrurile din spatele artistului și omului Adda"

"O să mă cunoașteți mult mai bine, o să aflați cine sunt eu de fapt, cu bune, cu rele, pentru că nu mă ascund. O să vedeți cum lucrez, o să vedeți cu cine lucrez, o să vedeți cum se fac piesele, cum se fac clipurile, care este munca din spate, care este procesul de creație. Cum se compune, cum se trag voci, cum se face un scenariu de clip, cum se filmează un clip. O să vedeți absolut toate lucrurile din spatele artistului și omului Adda.

Știu că suntem pe online, știu că vreți să vă distrați, știu că vreți să vă relaxați, și cred că lucrurile astea vî atrag cel mai tare, însă îmi propun ca acest "serialo-vlog", ce-o fi, să aibă și un caracter educativ pentru oamenii care-și doresc să facă muzică, pentru oamenii care vor să învețe ceva din ceea ce noi o să arătăm prin aceste materiale.

Tot ce fac eu acum prin acest serialo-vlog este o provocare pentru mine, pentru că nu m-am arătat așa niciodată, este prima oară când fac asta, și, în plus, îmi propun să ies complet din zona mea de confort", a detaliat Adda.

Adda anunță că în 2021 va lansa albumul "Fata din diamant"

În primul episod al vlogului, Adda anunță că anul acesta va lansa albumul "Fata din diamant".

"Cea mai importantă informație din acest prim episod este că anul acesta voi lansa un nou album. Se numește "Fata din diamant". Sunt scenaristul în acest album și am luat-o pe ea, pe Fata din diamant, așa o cheamă, și am plimbat-o prin foarte multe situații: relații, nebunii, despărțiri, împăcări. E tare, îmi place ce fac la nebunie", a spus artista.

Adda a dezvăluit și titlurile primelor două piese de pe acest material: "Tramvaiul 23" și "Tramvaiul sfârșitului", melodii ce fac parte din aceeași poveste. Artista a inclus și câteva imagini de la filmările videoclipurilor regizate de Alex Ceaușu.

"Abia aștept să le lansez și abia aștept să vedeți clipurile, pentru că a fost foarte tare la filmări"

Mai jos puteți urmări primele două episoade din vlogul Addei.

VIDEO: O chestie Online cu ADDA - episoadele 1 și 2

Citește în continuare

Muzică nouă

ADDA şi câştigătoarea X Factor 2020, Andrada Precup prezintă piesa "De Crăciun" - AUDIO

Cu câteva zile înainte de Crăciun intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă prin noua piesă lansată de ADDA şi Andrada Precup, câştigătoarea emisiunii X Factor 2020. Noua melodie se numeşte "De Crăciun" şi este o piesă sensibilă, ce apare la scurt timp după marea finală a show-ului de talente de pe Antena 1. Noul colind se poate asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta single Adda Andrada Precup De Craciun
Coperta single Adda Andrada Precup De Craciun │ FOTO: ADDA

Andrada Precup, finalista lui Ştefan Bănică în sezonul 9 X Factor a câştigat marele trofeu, în cadrul finalei de pe 18 decembrie. Andrada are o voce specială, memorabilă şi o capacitate de a livra emoţie care s-a remarcat în finala emisiunii. A concurat cu Adrian Petrache, Sonia Mosca şi The Super 4 pentru trofeul din sezonul 9. În finală tânără a interpretat piesa "România", alături de compozitorul melodiei, Adrian Daminescu. Cei doi au fost acompaniaţi de Damian Drăghici, creând un moment cu adevărat special.

Acum Andrada a lansat şi prima sa piesă din cariera sa post-show, alături de ADDA. Cele două îşi înlănţuie vocile sensibile pe o piesă liniştitoare, de dor pentru cei dragi şi plină de magia Crăciunului. Cele două artiste cântă din toată inima despre fulgi de nea, cu fundal de zurgalăi şi triluri despre momentul când "doar iubirea va conta". Melodia "De Crăciun" a fost compusă de către ADDA alături de Mihai Mitiescu, ProducaDoru şi Andrada Precup. "Când doar iubirea va conta să ne oferim tot ce e bun" este versul care defineşte aceasta creaţie.

ADDA vine după un an prin de lansări şi proiecte noi. În septembrie 2019 a lansat intro-ul pentru primul său album din carieră: "Artă, Viaţa şi Iubire". Au urmat apoi piesele "Ce am cu tine", "Cum doare o inimă", "A fost odată ca-n poveşti", "Răsărit", "Plâng în hohote", "Gradina", "Dacă", "Lacrimi", "Femei", "Fals", "Stelele" şi "Prieteni buni". În iunie artista a avut o colaborare de succes cu Smiley pe piesa "Sâmbătă seara", un single cu iz de vară, distracţie şi care a stat în Trending pe YouTube ceva vreme.

Pe 5 decembrie ADDA a obţinut cea de-a doua victorie de până acum la emisiiunea "Te cunosc de undeva", devenind o Jessie J foarte credibilă.

Andrada Precup are doar 16 ani şi este la începutul carierei sale muzicale. În urmă cu 5 ani a participat la concursul "Românii au Talent, unde a interpretat piesa "Memories" a lui Nicole Cherry.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

AMI este marea câștigătoare a celui de-al 15-lea sezon "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Pe 19 decembrie, emisiunea "Te cunosc de undeva!" a ajuns la final și a desemnat marele câștigător. Te invităm să urmărești cele mai tari momente ale serii.

Publicat

pe

AMI în finala "Te cunosc de undeva!" #15
AMI în finala "Te cunosc de undeva!" #15 │ FOTO: Antena 1

Finaliștii celui mai recent sezon al show-ului de transformări au fost Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu, AMI, Monica Anghel & Marcel Pavel și Romică Țociu & Adriana Trandafir. Artiștii au făcut un adevărat spectacol în finala celui de-al 15-lea sezon "Te cunosc de undeva" și s-au luptat pentru premiul de 15.000 pus în joc.

AMI a obținut cel mai mare punctaj. Emoționată, aceasta a declarat:

"Înainte de a începe această gală, eu deja eram câștigată. V-am câștigat pe voi toți. Și pentru că am câștigat în seara asta și acest titlu, vreau să-l împart cu voi toți. Îl meritați fiecare. Sunt foarte emoționată și, sincer, nu m-așteptam să câștig pentru că au fost niște momente extraordinare în seara asta. Vă sunt recunoscătoare tuturor!"

AMI a donat marele premiu unei cauze nobile. Banii vor ajuta un adolescent cu probleme cu vederea, părinții lui neavând posibilitatea să suporte cheltuielile medicale.

Clasamentul finalei "Te cunosc de undeva!"

 • Locul 1 - AMI
 • Locul 2 - Adriana Trandafir și Romică Țociu
 • Locul 3 - Monica Anghel & Marcel Pavel
 • Locul 4 - Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Pe lângă interpretările finaliștilor, ce au fost punctate, și colegii lor - Adda, Tavi, Toto şi Jojo - au susţinut momente muzicale în afara concursului, alături de invitaţi speciali. Mai mult, aceștia le-au și acordat puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Transformările finaliștilor de la "Te cunosc de undeva!" #15

AMI - Britney Spears ("Oops!...I Did it Again")

Artista a încununat seria de transformări cu Britney Spears, emblematica artistă pop. AMI a creat un moment excepțional, așa cum a obișnuit până acum. Cântăreața a interpretat vocal, a dansat și a avut o atitudine potrivită.

"M-am descătușat de toate emoțiile, am dat toată energia din mine și a fost emoționant" a declarat AMI, mulțumită de interpretare.

De-a lungul întregului sezon, AMI s-a bucurat de mai multe transformări, printre care Jennifer Lopez, Dua Lipa (câștigătoare), Mădălina Manole, Ștefan Bănică, Misha Miller, Lara Fabian (câștigătoare), Tones and I (câștigătoare), Nicole Scherzinger (câștigătoare) și Cleopatra Stratan.

Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu - Gică Petrescu ("Muzică de voie bună")

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pus în scenă un personal dublat - Gică Petrescu. Momentul savuros al celor doi i-a făcut pe jurați să se ridice de pe scaune și danseze. Liviu Vârciu l-a interpretat pe Gică Petrescu cel în vârstă, iar Andrei Ștefănescu pe Gică Petrescu varianta tânără.

Liviu și Andrei au cucerit audiența cu transformări variate, de la Mirabela Dauer & Pepe, Vladimir Putin & Barack Obama, Goran Bregovic & Florin Salam, Sarah Brightman & Andreea Bocelli, Weather Girls, Dhurata Dora & Soolking, Aqua, până la Offset & Cardi B și Bruno Mars & Travie McCoy.

Adriana Trandafir & Romică Țociu - Muhammed Rafi și Asha Bhosle ("O floare și doi grădinari")

Adriana și Romică nu au dezamăgit nici în marea finală. Cei doi au creat un moment dificil, dar de neuitat. Cele două personaje au fost greu de interpretat, atât limba, cât și coregrafia ridicând nivelul de dificultate. Cu toate acestea, cei doi s-au descurcat de minune și au făcut spectacol, așa cum au obișnuit publicul și jurații.

"Pentru mine sunteți un adevărat exemplu, vă admir foarte mult [...]. Referitor la momentul din această seară, mă bucur foarte mult că ați avut sincron, coregrafie și mișcările acelea în oglindă. A dansa Bollywood nu poate oricine, este foarte greu, pentru că mișcările sunt fixe și precise", a comentat Andreea Bălan.

Printre alte transformări pe care Adriana și Romică le-au executat cu succes se numără Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, The Blues Brothers, Margheruta și Viorica de la Clejani, Azucar Moreno, Istar Alabina si Los Ninos De Sara, Conchita Wurst și Trevor Ashley, Celia Cruz si Lola Flores.

Monica Anghel & Marcel Pavel - Alla Pugacheva și Ivan Rebroff ("Kalinka")

Ultimii finaliști ai serii au fost Monica și Marcel, care au creat un moment demn de finală. Cei doi au avut două personaje grele, împreună cu versurile melodiei, care au fost în limba rusă. Cei doi au cântat impecabil, iar jurații și ceilalți concurenți au urcat pe scenă să danseze, alături de ei

"Noi vă iubim și vă respectăm foarte mult, iar tot publicul de acasă aștepta cu nerăbdare acest moment. Felicitări pentru tot sezonul!", a spus Ozana Barabancea.

De-a lungul sezonului, Monica Anghel și Marcel Pavel au adus pe scena de la "Te cunosc de undeva!" prestații memorabile. Alicia Keys & Jay Z, Cornelia Catanga & Romica Puceanu, Robbie Williams & Jane Horrocks, Cesaria Evora & Gigi D'Alessio, Florian Rus & Mira, Andrea Bocelli & Laura Pausini sau Whitney Houston & Enrique Iglesias sunt doar câteva dintre transformările celor doi.

Celelalte momente ale serii:

Jojo a venit acompaniată de Andrei Lăzăroiu și au creat un moment jovial și plăcut.

ADDA a urcat pe scena "Te cunosc de undeva!" într-o ipostază inedită, alături de soţul său, Cătălin Rizea.

Toto Dumitrescu a cântat pentru prima oară alături de sora sa, Mayra. Cei doi au cântat colinde de Crăciun.

Tavi Clonda a venit însoțit de soția sa, Gabriela Cristea. Cei doi au susținut un mini-recital plin de emoție.

În final, privind retrospectiv, câștigătorii galelor sezonului al 15-lea sunt:

 • 12 septembrie: Jojo - Mioara "Evora" din Taraful de la Vărbilău ("Nevasta mea vrea la băi")
 • 19 septembrie: Tavi Clonda - Adam Lambert ("Don't Stop Me Now")
 • 26 septembrie: AMI - Dua Lipa ("Don't start now")
 • 3 octombrie: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu - Sarah Brightman & Andreea Bocelli ("Time to Say Goodbye")
 • 10 octombrie: Monica & Marcel - Monica Anghel și Marcel Pavel ("Tell me why")
 • 17 octombrie: Tavi Clonda - Madonna ("Vogue")
 • 24 octombrie: Romică Țociu & Adriana Trandafir - Azucar Moreno ("Torero")
 • 31 octombrie: AMI - Lara Fabian ("Je Suis Malade")
 • 7 noiembrie: AMI - Tones and I ("Dance Monkey")
 • 14 noiembrie: ADDA - Jess Glynne ("Hold My Hand")
 • 21 noiembrie: Romică Țociu & Adriana Trandafir - Conchita Wurst & Trevor Ashley ("Diamonds are forever")
 • 28 noiembrie: AMI - Nicole Scherzinger ("Poison")
 • 5 decembrie: ADDA - Jessie J ("Nobody's Perfect")
 • 12 decembrie: Toto Dumitrescu - Marilyn Manson ("The Dope Show")
 • Finala din 19 decembrie: AMI - Britney Spears ("Oops!...I Did it Again")
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending