Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

În backstage la MMA, Ștefan Bănică ne-a destăinuit care-i melodia preferată în 2017 - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Ștefan Bănică în culisele galei Media Music Awards 2017. Urmărește mai jos interviul cu artistul.

Ștefan Bănică s-a aflat la prima participare la Media Music Awards, iar după un recital apreciat de public, ne-a spus câteva cuvinte despre atmosferă, despre muzică și despre planurile în ceea  ce privește cariera sa muzicală.

"Oamenii sunt fericiți, sunt foarte mulți artiști și ăsta e un lucru bun", ne-a spus Ștefan despre atmosfera celei de-a șasea ediții Media Music Awards.

Ștefan Bănică și-a spus părerea despre felul în care vede reușita unui show live. Un pion important este reprezentat de organizatorii care ar trebui să știe foarte bine ce au de făcut. Un alt element demn de menționat este calitatea sunetului și, în cele din urmă, artiștii trebuie să fie pregătiți. "Sunt puțini care pot susține un concert live de o oră jumate".

Ștefan a "acordat" și el un premiu muzical. Întrebat care a fost, în opinia sa, piesa anului la nivel internațional, artistul a ales "Human", celebra melodie a lui Rag'n'Bone Man, care va concerta în București pe 8 mai 2018.

În încheiere, artistul a vorbit despre proiectele muzicale din viitorul apropiat:

"Vom lansa cel de-al șaisprezecelea album din cariera mea. Se numește <<Picat din Lună>>. Primul single l-am cântat astă seară, în premieră - Ea Mi-a Pus Cătușele, apoi, pe 23 octombrie plecăm într-un turneu național de 11 orașe".

În cadrul galei Media Music Awards 2017, Ștefan Bănică a primit Premiul de Excelență.

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE