Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

În backstage la MMA, Ștefan Bănică ne-a destăinuit care-i melodia preferată în 2017 - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Ștefan Bănică în culisele galei Media Music Awards 2017. Urmărește mai jos interviul cu artistul.

Ștefan Bănică s-a aflat la prima participare la Media Music Awards, iar după un recital apreciat de public, ne-a spus câteva cuvinte despre atmosferă, despre muzică și despre planurile în ceea  ce privește cariera sa muzicală.

"Oamenii sunt fericiți, sunt foarte mulți artiști și ăsta e un lucru bun", ne-a spus Ștefan despre atmosfera celei de-a șasea ediții Media Music Awards.

Ștefan Bănică și-a spus părerea despre felul în care vede reușita unui show live. Un pion important este reprezentat de organizatorii care ar trebui să știe foarte bine ce au de făcut. Un alt element demn de menționat este calitatea sunetului și, în cele din urmă, artiștii trebuie să fie pregătiți. "Sunt puțini care pot susține un concert live de o oră jumate".

Ștefan a "acordat" și el un premiu muzical. Întrebat care a fost, în opinia sa, piesa anului la nivel internațional, artistul a ales "Human", celebra melodie a lui Rag'n'Bone Man, care va concerta în București pe 8 mai 2018.

În încheiere, artistul a vorbit despre proiectele muzicale din viitorul apropiat:

"Vom lansa cel de-al șaisprezecelea album din cariera mea. Se numește <<Picat din Lună>>. Primul single l-am cântat astă seară, în premieră - Ea Mi-a Pus Cătușele, apoi, pe 23 octombrie plecăm într-un turneu național de 11 orașe".

În cadrul galei Media Music Awards 2017, Ștefan Bănică a primit Premiul de Excelență.

Citește mai multe despre Ștefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE