Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sore: "Să fiu mamă este cel mai mare hit al meu"

Sore este încântată de proaspătul rol de mămică, mărturisind că ”este o experiență la care a visat toată viața”. Chiar dacă programul ei a devenit mult mai încărcat, a reușit să nu-și neglijeze pasiunile, găsind răgaz și pentru noi proiecte muzicale. Artista pregătește o serie de 4 single-uri, precum și un show inedit, cu band, pentru Media Music Awards 2016. Pentru detalii pe larg, urmăriți interviul acordat InfoMusic.

Publicat

pe

Cum ai petrecut vara 2016?

Vara aceasta a fost deosebită și diferită din toate punctele de vedere, pentru că a fost prima vară în care nu m-am simțit vara ca vara. Pentru că am fost la mare, dar de când cu copilul mic nu am mai simțit soarele pe corp absolut deloc, deci de asta sunt nebronzată, dar am fost la mare. Știu că nu se vede. În rest, concerte prin țară. Am pregătit următorul single, care se va lansa chiar acum, în septembrie, și multe, multe surprize, pe care nu vreau să vi le dezvălui, pentru că n-ar mai fi surprize.

Cum a fost prima ta experiență pe scena de la Media Music Awards?

Prima ediție Media Music Awards a fost o noutate din două puncte de vedere. A fost pentru prima oară când am fost pe acea scenă. În al doilea rând, a fost pentru prima oară când am prezentat ceva. Nu Media Music Awards, ci ceva. A fost pentru prima oară când am fost MC. Mi-a plăcut foarte mult. Am prezentat alături de Adrian Sînă. Am făcut o echipă foarte bună. Mi-a plăcut publicul, și de atunci Sibiul este unul dintre orașele mele preferate.

Ce va include show-ul tău anul acesta la Media Music Awards?

Anul acesta vin pentru prima oară cu band-ul la Media Music Awards, pentru că 2016 este anul în care am început să cânt exclusiv cu band și am emoții pentru că pentru noi toți de pe scenă este un început și sper ca toți cei din Piața Mare să fie receptivi și să le placă ceea ce le-am pregătit. Veți auzi un medley cu cele mai cunoscute piese ale mele, interpretate într-o manieră diferită.

Cât de importante sunt trofeele pentru tine?

Nu pot să spun că trofeele sunt neapărat un must pentru mine. Evident că mi-aș dori unul. Asta spune cineva care nu l-a primit, nu? Pentru mine contează foarte mult să simt publicul că mi-este alături. Chestia asta se întâmplă și o observ nu numai pe scenă, ci și în rețelele de socializare, și îmi place că fără să vreau am dezvoltat o comunitate care mă susține. Pentru ei cânt, și atunci n-am nevoie de niciun trofeu.

Care a fost prima piesă pe care ai cântat-o live pe scenă?

Prima piesă pe care am cântat-o pe o scenă în calitate de artist solo a fost ”Love is music”. A fost single-ul meu de debut. Însă prima, prima, prima mea piesă s-a numit ”Am capul în nori”, cântată de trupa Dolly, din care am făcut parte, pe vremea când aveam 10 ani.

Care a fost cel mai important concert la care ai asistat ca spectator?

Cel mai important concert la care am participat în public este, de departe, concertul ”Formation”, al lui Beyonce, chiar de acum câteva luni, de la Barcelona.

Care este locul tău preferat din București?

În București îmi place foarte mult să merg la Energiea. De acolo și numele. Îmi place că e plin de energie pozitivă. Are mâncare bună, oamenii sunt ok. Nu știu, parcă mă face să mă simt că sunt undeva în străinătate.

Cum ți se pare experiența de mămică?

Să fiu mamă este cel mai mare hit al meu. Ea este cel mai mare hit al meu: Erin. Este o experiență la care am visat toată viața. Nu mi-am imaginat că se va simți atât de frumos și că va fi totuși atât de ușor și de natural, pentru că am auzit foarte multe povești care m-au speriat, însă poate că-i mai bine, pentru că acum mă consider o norocoasă. Ea e cuminte, zâmbăreață, și dorm noaptea, chiar dorm. Și mă bucur din suflet că am făcut pasul ăsta acum și îmi pare rău că nu l-am făcut mai devreme.

Care este ca mai mare provocare pe care ți-a oferit-o viața?

Cea mai mare provocare este să fiu mamă.

Când ai avut ultima zi liberă?

Ultima mea zi liberă...n-aș putea să spun că am avut o zi liberă în care să fiu doar eu cu mine, să am timpul meu...în ultima jumătate de an. Dar nici n-am nevoie. Îmi place. Îmi place foarte mult felul în care se desfășoară viața mea acum și ritmul cu care se desfășoară și îmi place că, deși sunt proaspătă mămică, am timp să mă ocup și de carieră, și de iubit, și de prieteni, și de muzică și de tot, tot, tot. Adică pasiunile mele n-au rămas în urmă.

Ce îți lipsește cel mai mult din perioada petrecută cu LaLa Band?

LaLa Band a fost o perioadă minunată din viața mea. În același timp și filmul...de fapt serialul ”Pariu cu viața”, filmarea a fost minunată. Îmi lipsește foarte mult gașca. Îmi lipsesc momentele din turneu, călătoriile cu autobuzul. Era un autobuz foarte mare, pentru că și noi eram mulți, cu multe bagaje. Și mi-ar plăcea să retrăiesc momentele acelea, dar în momentul de față cu toții am ajuns la o altă vârstă, ne-am maturizat, și acestea probabil că vor rămâne doar amintiri.

Care este cel mai important sfat pe care vrei să îl transmiți fanilor tăi?

Posibil să mă repet. Îmi place, totuși să fiu constantă în opinii și păreri. Pentru toți cei care mă urmăresc sau cei care urmăresc acest interviu în acest moment am un singur mesaj de transmis: să nu vă fie teamă cu ceea ce sunteți și cu cine sunteți. Să aveți mereu încrede în voi, indiferent dacă sunteți sau nu în tiparul propus și introdus de cei din jur. Așa că ”Be yourself!” și ”Be different!”.

Care este cel mai recent album pe care l-ai ascultat?

Cel mai recent album ascultat e ”Lemonade” - Beyonce pentru că, deși am fost o admiratoare a ei de-a lungul anilor, albumul acesta m-a convins să-mi iau biletul spre Barcelona și să o văd în concert. N-am regretat și recomand oricui să se uite măcar pe YouTube la documentare cu ea, la concertele ei, pentru că este un artist, cred eu, undeva aproape de Michael Jackson.

Când vei lansa următorul single?

În septembrie voi lansa următorul single, care face parte dintr-o serie de 4 single-uri. Este un concept la care am lucrat de ceva timp. Mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor este acela că frustrările care se nasc din timpul liceului e posibil să vă urmărească toată viața. Cu cât conștientizați mai repede acest lucru, e posibil să scăpați de ele. Și dacă nu, acceptați-vă așa cum sunteți. Deci ne vedem în septembrie cu noul single.

Trending