Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Sore, în backstage la MMA 2017: "Publicul a fost foarte receptiv" - VIDEO

Prezentă la Media Music Awards 2017, Sore ne-a acordat un interviu în care ne-a povestit mai multe despre cea mai nouă piesă și conexiunea cu publicul.

Întrebată cum s-a simțit pe scena Media Music Awards 2017, Sore ne-a destăinuit:

"A fost senzațional! Chiar asta vorbeam cu Bogdan Boantă, care mi-a coregrafiat momentul, totul a fost mai bine ca la repetiții pentru că evident publicul pe care îl ai în față îți transmite o energie care dă alte valențe în momentul respectiv."

Sore a pregătit o coregrafie specială și a cântat pentru prima oară, noua ei piesă "Ultima lacrimă".

"Sper că în seara asta am avut un show bun pentru că eu așa l-am gândit. Publicul decide și mi s-a părut că a fost foarte receptiv. Muzică live, entertainment pe scenă, visuals... în seara asta m-am pregătit!

Artista le-a făcut o surpriză muzicală fanilor prezenți la eveniment.

"Astăzi am cântat în premieră "Ultima lacrimă", a fost audiție specială aici pentru voi, iar mâine se lansează. Este parte dintr-o călătorie frumoasă pe care vreau să o fac și vă invit și pe voi alături de mine despre asumare, adevăr, curajul de a fi tu."

Sore în backstage la Media Music Awards 2017

Sore în backstage la Media Music Awards 2017

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la recitalul lui Sore

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest. Pe Green Carpet au sosit nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Citește mai multe despre Sore
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE