Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Sharleen Spiteri anunță următoarele single-uri TEXAS - VIDEO

Urmărește interviul video cu Sharleen Spiteri, solista TEXAS, ce a cântat pentru prima dată în România la BESTFEST 2013. Vezi pozele din timpul interviului.

Interviu cu Sharleen Spiteri - solista TEXAS

Interviu cu Sharleen Spiteri - solista TEXAS

Interviu cu Sharleen Spiteri - solista TEXAS

Sharleen Spiteri, solista TEXAS ne-a acordat un interviu cu prilejul concertului de la BESTFEST 2013. Artista a fost încântată de prima sa vizită în România. Să descopere locuri și fani noi este partea ce îi place cel mai mult într-un turneu. Sharleen Spiteri este o prezență foarte plăcută, plină de naturalețe. Am sesizat acest lucru deopotrivă în timpul întâlnirii, cât și pe parcursului concertului.

Urmărește video interviul cu Sharleen Spiteri:

Texas a lansat recent un album nou, "The Conversation", pentru care formația a lucrat din 2011. Materialul vine după o pauză de 8 ani, una dintre cauze fiind și problemele de sănătate ale chitaristului Ally McErlaine, care a fost operat pe creier. Trupa nu a vrut să înregistreze fără el, astfel că a așteptat ca acesta să se recupereze. Ca sound, noul disc reprezintă o întoarcere la ritmurile de la începutul formației, la care se adaugă experiența acumulată de-a lungul timpului. Discul include elemente din toate albumele de succes, venind cu un sound modern.

"Pentru mine, să fac acest album, The Conversation, a fost ca și cum aș fi lucrat din nou la primul material. Entuziasmul, pasiunea și convingerea mea în aceste piese sunt aceleași ca la albumul de debut. A fost o perioadă foarte creativă. Am simțit de multe ori presiunea care a venit odată cu succesul. Termenele limită, oamenii care te presează și sunt pe capul tău nu creează chiar cel mai propice mediu pentru a crea. Cu toate acestea, perioada în care am realizat materialul a fost una foarte creativă" - Sharleen Spiteri

Viitoarele single-uri TEXAS: "Detroit City" și "Dry Your Eyes"

Solista trupei Texas ne-a dezvăluit că "Detroit City" și "Dry Your Eyes" sunt următoarele single-uri ce vor fi extrase de pe noul album. După concertul de la B'ESTFEST, trupa a zburat în Detroit, Statele Unite pentru a filma videoclipul următorului single "Detroit City".

Poze alături de Sharleen Spiteri, solista TEXAS

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Urmărește și galeria de fotografii din timpul concertului TEXAS

Texas este o formație de rock ce a luat naștere în Glasgow, Scoția, în 1986, numele provenind de la filmul lui Wim Wenders, "Paris, Texas". Grupul a debutat cu albumul "Southside" în 1989 și a cunoscut succesul la nivel internațional încă de la primul single "I Don't Want a Lover", pe care l-am ascultat și noi la BESTFEST 2013. Formația se menține în topuri de peste 25 de ani, având peste 20 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE