Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Selah Sue - mix de tinerețe și maturitate pe ritmuri reggae - VIDEO

Cântăreața de origine belgiană Selah Sue a revenit în România pentru a susține un concert la Arenele Romane. Cu puțin timp înainte de începerea spectacolului InfoMusic a stat de vorbă cu artista în cadrul unui video interviu. Am discutat cu aceasta despre felul in care succesul i-a schimbat viața, cum s-a acomodat cu viața de artist, dar și despre noul album, la care a început să lucreze.

Publicat

pe

Selah Sue
Selah Sue

Ingenuă și matură în același timp, Selah Sue este o prezență ce stârnește curiozitatea. Artista reușește să păstreze inocența unui copil, bucuria pentru viață, dovedind o gândire echilibrată. Trăiește frenezia fiecărui concert. În același timp, consideră că ceea ce face este un job important și îl tratează cu seriozitatea cuvenită. În video interviul InfoMusic, Selah Sue ne-a mărturisit că întâlnește numeroase tentații atunci când pleacă în turneu. Până să urce pe scenă, cea mai mare parte a timpului și-o petrece așteptând, astfel că plictiseala poate naște tentații. Selah și-a format prin educație un caracter puternic.

Cred că sunt o persoană destul de responsabilă. Ideea este că ai foarte mult de așteptat. 90% din timp îl petreci așteptând și uneori este foarte dificil. Imaginează-ți că ai la dispoziție foarte multe tipuri de băuturi și alte lucruri. Deci, trebuie să fii foarte puternic, să fii responsabil și pot să-mi imaginez că este greu să faci asta dacă nu ești echilibrat. Lumina reflectorului poate fi greu de suportat pentru unii. Dar eu chiar am grijă. Nu pot să beau prea mult și nici nu pot să fumez pentru că îmi afectează vocea, așa că eu am un motiv să nu o fac. - Selah Sue.

Muzica, în special cea reggae, a făcut parte din viața artistei încă din copilărie, prin intermediul fratelui mai mare. Acesta asculta artiști precum Bob Marley și cânta la chitară împreună cu prietenii piese reggae. Sue petrecea mult timp în preajma lor, fiind fascinată de muzică. În același timp, fiind o fire gânditoare, a visat să devină psiholog și să ajute oamenii. Astfel, la 18 ani a început să studieze psihologia. Un concert intim, realizat la rugămințile unui prieten, i-a schimbat însă viața. A fost văzută de actualul manager, alături de care a început să susțină din ce în ce mai multe spectacole. Sue a decis că vrea să se dedice 100% muzicii și a renunțat la cursuri, însă nu și la psihologie. Cântăreața este în continuare interesată de mintea umană și citește constant cărți de specialitate.

Am fost și sunt în continuare foarte interesată de mintea umană și de relațiile dintre oameni. Consider că să fii fericit este cea mai mare realizare pe care o poți avea. Pentru mine este un domeniu pe care îl voi studia mereu. Dar cred că mai degrabă  înveți mai mult odată ce înaintezi în vârstă, călătorești, întâlnești oameni și treci prin fericiri și dezamăgiri, decât din cărți. Așa că nu regret că am renunțat la cursuri - Selah Sue.

Selah Sue lucrează la cel de-al 2-lea album

Selah Sue a lansat albumul de debut în martie 2011, iar acum lucrează la cel de-al doilea material discografic. Artista a terminat înregistrările demo-urilor și este în căutarea producătorului potrivit. Procesul de compoziție a fost interesant, melodiile luând formă în diferite feluri. Uneori, Selah Sue a început pur și simplu să cânte la chitară, iar în alte cazuri instrumentiștii din trupa ei au venit cu idei. De asemenea, s-a întâmplat să și primească demo-uri cu beat-uri de la casa de discuri.

Selah Sue într-un interviu InfoMusic

Selah Sue într-un interviu InfoMusic

Pentru noul album, cântăreața a pregătit o serie de colaborări, ce rămân secrete pentru moment. Selah a experimentat și alte genuri muzicale. Cele mai puternice influențe vor veni din zonele jazz și electro, întrucât sunt genurile pe care le ascultă în ultima perioadă. Selah Sue este curioasă cum sună vocea sa și pe alte stiluri, punând accentul pe rap.

Destiny's Child, o slăbiciune muzicală

Am vorbit cu Selah Sue și despre slăbiciunile muzicale, iar artista ne-a mărturisit că în ultimele luni a început să asculte Destiny's Child și este plăcut impresionată de muzica formației și de energia pe care o emană.

Urmărește interviul video cu Selah Sue

Pe Selah Sue am avut ocazia să o vedem în premieră la B'Estfest 2012, iar pe 22 septembrie artista a susținut cel de-al 2-lea concert la Arenele Romane. InfoMusic nu a lipsit, astfel că vă invităm să revedeți galeria cu poze și să citiți recenzia evenimentului organizat de Phoenix Entertainment.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending