Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Röyksopp: Noul album va include colaborări - VIDEO INTERVIU

Röyksopp a dezvăluit că lucrează la un nou album. Deși au trecut 2 ani de la ultimul disc, trupa nu se grăbește să finalizeze un nou material deoarece vrea ca lucrurile să iasă perfecte.
Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Röyksopp s-a aflat în România în această vară, fiind headliner-ul celei de-a 2-a zi de B’Estfest 2012. Duo-ul norvegian a inundat pajiștea din Tunari cu sound-uri electro hipnotizante. Echipa InfoMusic a fost prezentă la festival și a reușit să afle câteva lucruri despre noul material al formației chiar de la Torbjørn Brundtland. Urmărește video interviul de mai jos la calitate FullHD.

Brundtland a dezvăluit că lucrează la un nou disc, ce va include o serie de colaborări. Detalii exacte despre album vom afla abia când va fi gata de lansare. Potrivit lui Brundtland, Röyksopp nu se laudă cu viitoarele materiale și preferă să le prezinte pur și simplu publicului.

”Vor fi colaborări dar vom ține ”cărțile” foarte strâns ascunse. Nu vrem să creăm false așteptări. Nu prea ne place să vorbim despre lucrurile pe care urmează să le facem. Mereu am ales să nu ne lăudăm, ci pur și simplu să facem ce ne-am propus și să arătăm lumii munca noastră atunci când este gata.” - Torbjørn Brundtland.

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Așadar, la 2 ani de la ultimul disc, Röyksopp nu se grăbește să finalizeze noul material. Duo-ul vrea ca lucrurile să iasă perfecte. Urmărește galeria de fotografii de la concertul susținut pe 7 iulie la B'Estfest 2012.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE