Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Stone Sour
Pe 25 iunie e Ziua Înghețatei, cel mai așteptat eveniment al verii la McDonald’s ℗ Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Neversea 2018
Fă echipă cu reducerile! Ai prețuri mai mici cu până la 40% la eMAG, profită acum!

Röyksopp: Noul album va include colaborări - VIDEO INTERVIU

Röyksopp a dezvăluit că lucrează la un nou album. Deși au trecut 2 ani de la ultimul disc, trupa nu se grăbește să finalizeze un nou material deoarece vrea ca lucrurile să iasă perfecte.
Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Röyksopp s-a aflat în România în această vară, fiind headliner-ul celei de-a 2-a zi de B’Estfest 2012. Duo-ul norvegian a inundat pajiștea din Tunari cu sound-uri electro hipnotizante. Echipa InfoMusic a fost prezentă la festival și a reușit să afle câteva lucruri despre noul material al formației chiar de la Torbjørn Brundtland. Urmărește video interviul de mai jos la calitate FullHD.

Brundtland a dezvăluit că lucrează la un nou disc, ce va include o serie de colaborări. Detalii exacte despre album vom afla abia când va fi gata de lansare. Potrivit lui Brundtland, Röyksopp nu se laudă cu viitoarele materiale și preferă să le prezinte pur și simplu publicului.

”Vor fi colaborări dar vom ține ”cărțile” foarte strâns ascunse. Nu vrem să creăm false așteptări. Nu prea ne place să vorbim despre lucrurile pe care urmează să le facem. Mereu am ales să nu ne lăudăm, ci pur și simplu să facem ce ne-am propus și să arătăm lumii munca noastră atunci când este gata.” - Torbjørn Brundtland.

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Așadar, la 2 ani de la ultimul disc, Röyksopp nu se grăbește să finalizeze noul material. Duo-ul vrea ca lucrurile să iasă perfecte. Urmărește galeria de fotografii de la concertul susținut pe 7 iulie la B'Estfest 2012.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE