Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Röyksopp: Noul album va include colaborări - VIDEO INTERVIU

Röyksopp a dezvăluit că lucrează la un nou album. Deși au trecut 2 ani de la ultimul disc, trupa nu se grăbește să finalizeze un nou material deoarece vrea ca lucrurile să iasă perfecte.
Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Röyksopp s-a aflat în România în această vară, fiind headliner-ul celei de-a 2-a zi de B’Estfest 2012. Duo-ul norvegian a inundat pajiștea din Tunari cu sound-uri electro hipnotizante. Echipa InfoMusic a fost prezentă la festival și a reușit să afle câteva lucruri despre noul material al formației chiar de la Torbjørn Brundtland. Urmărește video interviul de mai jos la calitate FullHD.

Brundtland a dezvăluit că lucrează la un nou disc, ce va include o serie de colaborări. Detalii exacte despre album vom afla abia când va fi gata de lansare. Potrivit lui Brundtland, Röyksopp nu se laudă cu viitoarele materiale și preferă să le prezinte pur și simplu publicului.

”Vor fi colaborări dar vom ține ”cărțile” foarte strâns ascunse. Nu vrem să creăm false așteptări. Nu prea ne place să vorbim despre lucrurile pe care urmează să le facem. Mereu am ales să nu ne lăudăm, ci pur și simplu să facem ce ne-am propus și să arătăm lumii munca noastră atunci când este gata.” - Torbjørn Brundtland.

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Torbjørn Brundtland (Röyksopp)

Așadar, la 2 ani de la ultimul disc, Röyksopp nu se grăbește să finalizeze noul material. Duo-ul vrea ca lucrurile să iasă perfecte. Urmărește galeria de fotografii de la concertul susținut pe 7 iulie la B'Estfest 2012.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE