Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Ricchi e Poveri la București: "Primul succes este cea mai vie amintire"

Italienii de la Ricchi e Poveri au revenit în România plini de entuziasm. Artiștii sunt incântați de energia și căldura publicului român, motiv pentru care s-au întors să concerteze la Sala Palatului.
Franco Gatti și Angela Brambati (Ricchi e Poveri) la Bucuresti pe 26 februarie 2014

Franco Gatti și Angela Brambati (Ricchi e Poveri) la Bucuresti pe 26 februarie 2014

Membrii Ricchi e Poveri se simt ca acasă în România, unde au descoperit numeroase similitudini cu Italia. InfoMusic a stat de vorbă cu Angela Brambati și Franco Gatti, care își aduc mereu aminte cu plăcere de primul succes muzical din carieră. În plus, aceștia nu s-au sfiit să ne cânte fragmente din cele mai cunoscute piese.

În 2012 grupul a lansat albumul "Perdutamente amore", după o pauză discografică de 14 ani. Acesta a fost bine primit de public și de critici, însă artiștii sunt conștienți că noile melodii nu vor avea aceeași semnificație precum hiturile celebre, de care publicul nu pare a se plictisi curând. Chiar dacă le-au interpretat de nenumărate ori, membrii Ricchi e Poveri nu au simțit niciodată oboseala repetiției, întrucât reacțiile fanilor au fost întotdeauna la înălțime.

Când ești tânăr bineînțeles că ai frumusețe, ai fericire, ai tot ce-ți trebuie, dar nu ai experiență. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a lăsat tocmai așa pentru că n-aș fi putut să îmbătrânesc fără experiențele pe care le-am avut - Angela Brambati

Eu încă n-am înțeles nimic din viață. Încă mai am timp. Sper să trăiesc până la 132 de ani, a glumit Franco Gatti.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Click pentru mai multe poze cu Ricchi e Poveri la București

Ricchi e Poveri s-a format în 1967 la inițiativa lui Franco Gatti împreună cu Angela Brambati, Angelor Sotgiu și Marina Occhiena. Prima apariție publică a avut loc în Cantagiro, în 1968, când trupa a interpretat piesa "L’ultimo amore". Grupul a participat la diferite concursuri internaționale și a reprezentat Italia în competiția Eurovision din 1978. Formația a cântat melodia "Questo Amore" și s-a clasat pe locul 12 cu 53 de puncte. În 1981 Marina Occhiena a decis să părăsească trupa. Ricchi e Poveri a înregistrat piese atât în limba italiană, cât și în spaniolă și a lansat unele dintre cele iubite compoziții italiene ale anilor 80-90, care au fost reinterpretate de-a lungul timpului de celebri artiști precum Jose Feliciano și Jimmy Fontana.

Video-Interviu cu Ricchi e Poveri

Ricchi e Poveri cântând acapella refrenele celebrelor "Sara perche ti amo", "Mamma maria" și "Acapulco"

Citește mai multe despre Ricchi e Poveri
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE