Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Randi: "Am trecut de vârsta la care mă îndrăgosteam..." - VIDEO

InfoMusic a mers în studioul Famous Production, pentru a sta de vorbă cu Randi. Artistul ne-a povestit mai multe despre următoarea lansare din cadrul proiectului Morandi, despre iubire și libertate, frumusețe și plăcerea de a sta în studio și a face muzică. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Infomusic: Bună Randi și bine ai venit la InfoMusic!
Randi: Bine v-am găsit.

Infomusic: Anul trecut ai lansat împreună cu Marius Moga o nouă piesă Morandi, "Keep you safe". Ce mai urmează anul acesta?
Randi: Da, ne pregătim să lansăm o piesă în care credem foarte mult. Se numește "Is it true" și este o piesă în care am folosit o temă celebră, cântată de Zamfir, dar nu compusă de el, toată lumea știe lucrul ăsta, se numește "The lonely shepherd". Și am luat tema asta de nai și am compus o piesă în jurul ei și noi credem că o să prindă. Și fiindcă trebuia de mult să schimbăm fața trupei Morandi, am ajuns la un numitor comun și o să mai luăm niște oameni, o să facem un live set mai neobișnuit pentru că o să avem niște instrumente orientale, un horn, violoncel, percuție, chitară, o să fie mișto.

Infomusic: Ești pe piața muzicală de mai bine de 10 ani. Cum ai reușit să te reinventezi de-a lungul timpului și totuși să-ți păstrezi esența?
Randi: Nu știu dacă m-am reinventat, am făcut ce am simțit mereu. Eu, ca Randi, nu m-am reinventat, doar m-am născut ca artist solo ca să zic așa - acum 3 sau 4 ani am început cariera solo, cu piesele în română. Nu pot să zic că m-am reinventat, doar mi-am găsit o nouă latură. Lumea oricum nu știa multe despre mine, mulți cred că eu m-am lansat acum 4 ani, ceea ce e amuzant, dar accept chestia asta pentru că noi ca Morandi nu ne-am făcut atât de cunoscuți, nu am lăsat oamenii să ne cunoască pentru că și cântam în alte limbi, eram tot timpul plecați în afară. Noi am lansat Morandi acum 14 ani.

Infomusic: "Ochii ăia verzi" este una dintre cele mai apreciate piese ale tale. Prima oară când vezi o femeie ce te atrage la ea și ce te face să te îndrăgostești de ea?
Randi: Nu prea mă îndrăgostesc, am trecut de vârsta la care mă îndrăgosteam... nu poate să mă atragă ceva atât de mult la ea, din prima clipă și să mă facă să mă îndrăgostesc. Frumusețea e plăcută vederii, dar dacă e asociată cu prostie, atunci nu mai are nicio valoare. Deci trebuie să fie isteață în primul rând. Sunt mult femei care au sex appeal doar de asta, datorită inteligenței, deci e foarte importantă.

Randi, intervievat de InfoMusic.ro │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

InfoMusic: Tot la capitolul dragoste, care e definiția iubirii pentru tine?
Randi: Lasă-mă să mai trăiesc vreo 15 ani și o să îți spun. Nu cred că știe cineva. Pentru mine, până acum, nu a fost libertate, dar ar trebui să fie libertate și urăsc când oamenii vorbesc despre asta "Da, dar știi că atunci când iubești, nu mai e la fel, nu mai ai timp, e greu..." Înțeleg greșit iubirea. Ar trebui să fie libertate.

InfoMusic: Întorcându-ne la femei, ai lansat o piesă ("Dacă pun mâna pe tine") cu Mario Moretti. Cum abordezi o femeie care face pe inaccesibila?
Randi: Merg mai departe. Dacă lasă și ea un pic de loc acolo, o crăpătură la ușă, atunci merită. Dar dacă e grețoasă și inaccesibilă, atunci de ce să îți pierzi vremea când lumea e plină de frumusețe.

InfoMusic: Ești producător și textier. Care parte din procesul de creație, ca să îi spunem așa, îți place cel mai mult? Preferi să stai în studio sau te simți mai bine pe scenă?
Randi: Stau mai mult în studio, mult mai mult în studio decât pe scenă și m-am împrietenit mai mult cu el. Cred că depinde despre ce gen de scenă vorbești pentru că sunt multe scene și multe genuri de public - unii care stau așa și se uită la tine, alții care o iau razna și îți cântă piesele și țipă. Deci prefer scena aia în detrimentul studioului. Altfel, aș sta în studio și aș compune până găsesc scena potrivită.

InfoMusic: De multe ori, pentru un artist, este dificil să delimiteze viața personală de cea profesională. Cum reușești să găsești un echilibru?
Randi: Pentru mine, profesia e ceva personal, muzica... nu plec acasă și o uit, o pun deoparte și nu mai vreau să aud de ea. Noi asta facem, asta e viața noastră, deci nu cred că există o linie între asta și noi. Lumea zice: "Da, știu despre Randi, dar vreau să cunosc omul. Păi eu sunt!" Adică lumea crede că artistul este altcineva. Nu sunt Lady Gaga, Lady Gaga probabil că se transforma, dar eu sunt eu și aici, și pe scenă, și în emisiuni și la Vama Veche aș vrea să ajung.

Randi alături de Edward Sanda

Randi alături de Edward Sanda │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

InfoMusic: Pe lângă următoarea piesă pe care o vei lansa cu proiectul Morandi, pentru tine, pentru Randi, ce urmează în perioada următoare?
Randi: O piesă nouă bineînțeles, dar nu știu sigur când o lansăm.

InfoMusic: O piesă solo?
Randi: O piesă singur da, am vrut să fac o colaborare, dar nu s-a concretizat și atunci o să o scot singur. Dar mai durează pentru că mai întâi trebuie să lansăm Morandi, să facem un gen de promovare, pentru că o să fie altceva și apoi o să lansăm. Ca să nu se suprapună și să nu derutăm lumea.

InfoMusic: Abia așteptăm să auzim! Randi, mulțumesc pentru interviu!
Randi: Și eu mulțumesc!

Citește mai multe despre Randi
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE