Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Randi - „Am fost un elev conştiincios. La BAC am avut 9,40”

De câțiva ani Randi s-a axat pe cariera solo și a pus bazele casei de producție - Famous Production, în cadrul căreia colaborează cu mai mulți artiști români. Află din interviul de mai jos ce se întâmplă cu trupa Morandi și care sunt planurile de viitor ale artistului.
Randi

Randi

Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, a devenit cunoscut publicului ca fiind jumătatea trupei Morandi, însă de câțiva ani artistul s-a axat pe cariera solo. A lansat single-uri precum „Anybody”, „Prietena ta” și „Visător”, care au cucerit posturile de radio din România. Din 2012, Randi a pus bazele unui nou proiect - Famous Production, cooptând în echipa sa artiști precum UDDI, Nadir, JO și Mike Angello.

1. Cum te-ai decis să creezi Famous Production şi cum ai ales numele casei de producţie?
Cred că orice idee de business pe cont propriu vine la fel. Ideile se nasc atunci când îţi doreşti ceva al tău la care să munceşti şi în care să investeşti timp şi energie şi să îl faci să crească. Așa s-a întâmplat și în cazul Famous. Pe cei din echipă i-am selectat datorită vocilor pe care le au. Am lucrat mult timp cu oameni care se chinuiau în studio şi m-am cam săturat, iar acum vreau nişte artişti adevăraţi alături de mine. La nume nu m-am gândit foarte mult, mi s-a părut că sună internaţional.

Randi - Visător

2. Cu ce artişti din afară ţi-ai dori să colaborezi?
Nici nu m-am gândit aşa departe deocamdată, pentru că avem multe de făcut aici. Mai interesant ar fi să devină artiştii noştri internaţionali.

3. Există o competiţie între Famous Production şi Demoga Music?
Concurenţa este sănătoasă și există între toate casele de producţie și în toate domeniile.

4. Cum mai stă treaba cu proiectul Morandi?
O să schimbăm stilul, o să fie puţin mai pop. Am tot făcut încercări şi abia în toamnă o să ajungem la un numitor comun.

Randi

Randi

5. Dacă ar fi să schimbi un lucru la tine, care ar fi acela?
Practic un exerciţiu al recunoştinţei şi sunt mulţumit cu ceea ce am. Însă poate aş încerca să fiu mai puţin critic.

6. Cum ar trebui să fie prietena ta?
Dacă aş şti cum ar trebui să fie prietena mea, aş fi căsătorit deja.

Randi feat. Uddi & Nadir - Prietena ta

7. Cum reacţionezi atunci când vezi comentarii negative la piesele compuse sau interpretate de tine?
Sunt obişnuit. M-am lovit de multe ori de chestia asta. La început te enervezi puţin, după aceea te obişnuieşti. Sunt comentarii din care poţi să iei ceva constructiv, iar altele sunt acolo doar ca să arunce cu noroi asupra muncii tale şi pe acelea nu le iau în calcul.

8. Ce ai face dacă ai fi pentru o zi vampir?
Ar trebui să mă hrănesc... hahaha! Însă, dacă aş fi vampir măcar pentru o noapte, aş vrea să zbor, ştiu că ei se transformă în lilieci, dar acum depinde de scenarist şi de poveste.

9. Cu ce îţi ocupi timpul atunci când nu te afli în studio?
Ies la dans şi aş vrea să spun că citesc, dar o fac doar atunci când sunt în avion, pentru că în rest, mereu am de rezolvat lucruri în studio. Îmi place mult să dorm şi să fac sport.

10. Părinţii tăi sunt profesori. Tu cum învăţai? Ce medie ai avut la Bacalaureat?
Am fost un elev conştiincios. La BAC am avut 9,40, însă era mult mai diferit pe vremea mea.. de la an la an văd că se simplifică examenul.

Randi

Randi

11. Ai tot călătorit în ultima perioadă. Care este cea mai interesantă amintire rămasă din locurile vizitate?
De curând am fost în vacanţă în Barcelona şi am prins o sărbătoare care se numea “Sfântul Ioan”. Oamenii au ieşit toţi pe plajă, au făcut focuri de tabără şi dădeau cu artificii şi pocnitori. A fost frumos, multă viaţă peste tot în jurul meu!

12. Ce planuri ai până vara viitoare?
Eu sper să ne menţinem cu piese pe radio, pentru că asta e dilema cea mai mare a unui artist. Dacă piesele tale nu se aud la radio, nu vin nici concertele, iar munca ta nu ajunge la publicul larg.

Citește mai multe despre Randi
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la RANDI

CLOSE
CLOSE