Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Randi - „Am fost un elev conştiincios. La BAC am avut 9,40”

De câțiva ani Randi s-a axat pe cariera solo și a pus bazele casei de producție - Famous Production, în cadrul căreia colaborează cu mai mulți artiști români. Află din interviul de mai jos ce se întâmplă cu trupa Morandi și care sunt planurile de viitor ale artistului.

Publicat

pe

Randi
Randi

Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, a devenit cunoscut publicului ca fiind jumătatea trupei Morandi, însă de câțiva ani artistul s-a axat pe cariera solo. A lansat single-uri precum „Anybody”, „Prietena ta” și „Visător”, care au cucerit posturile de radio din România. Din 2012, Randi a pus bazele unui nou proiect - Famous Production, cooptând în echipa sa artiști precum UDDI, Nadir, JO și Mike Angello.

1. Cum te-ai decis să creezi Famous Production şi cum ai ales numele casei de producţie?
Cred că orice idee de business pe cont propriu vine la fel. Ideile se nasc atunci când îţi doreşti ceva al tău la care să munceşti şi în care să investeşti timp şi energie şi să îl faci să crească. Așa s-a întâmplat și în cazul Famous. Pe cei din echipă i-am selectat datorită vocilor pe care le au. Am lucrat mult timp cu oameni care se chinuiau în studio şi m-am cam săturat, iar acum vreau nişte artişti adevăraţi alături de mine. La nume nu m-am gândit foarte mult, mi s-a părut că sună internaţional.

Randi - Visător

2. Cu ce artişti din afară ţi-ai dori să colaborezi?
Nici nu m-am gândit aşa departe deocamdată, pentru că avem multe de făcut aici. Mai interesant ar fi să devină artiştii noştri internaţionali.

3. Există o competiţie între Famous Production şi Demoga Music?
Concurenţa este sănătoasă și există între toate casele de producţie și în toate domeniile.

4. Cum mai stă treaba cu proiectul Morandi?
O să schimbăm stilul, o să fie puţin mai pop. Am tot făcut încercări şi abia în toamnă o să ajungem la un numitor comun.

Randi

Randi

5. Dacă ar fi să schimbi un lucru la tine, care ar fi acela?
Practic un exerciţiu al recunoştinţei şi sunt mulţumit cu ceea ce am. Însă poate aş încerca să fiu mai puţin critic.

6. Cum ar trebui să fie prietena ta?
Dacă aş şti cum ar trebui să fie prietena mea, aş fi căsătorit deja.

Randi feat. Uddi & Nadir - Prietena ta

7. Cum reacţionezi atunci când vezi comentarii negative la piesele compuse sau interpretate de tine?
Sunt obişnuit. M-am lovit de multe ori de chestia asta. La început te enervezi puţin, după aceea te obişnuieşti. Sunt comentarii din care poţi să iei ceva constructiv, iar altele sunt acolo doar ca să arunce cu noroi asupra muncii tale şi pe acelea nu le iau în calcul.

8. Ce ai face dacă ai fi pentru o zi vampir?
Ar trebui să mă hrănesc... hahaha! Însă, dacă aş fi vampir măcar pentru o noapte, aş vrea să zbor, ştiu că ei se transformă în lilieci, dar acum depinde de scenarist şi de poveste.

9. Cu ce îţi ocupi timpul atunci când nu te afli în studio?
Ies la dans şi aş vrea să spun că citesc, dar o fac doar atunci când sunt în avion, pentru că în rest, mereu am de rezolvat lucruri în studio. Îmi place mult să dorm şi să fac sport.

10. Părinţii tăi sunt profesori. Tu cum învăţai? Ce medie ai avut la Bacalaureat?
Am fost un elev conştiincios. La BAC am avut 9,40, însă era mult mai diferit pe vremea mea.. de la an la an văd că se simplifică examenul.

Randi

Randi

11. Ai tot călătorit în ultima perioadă. Care este cea mai interesantă amintire rămasă din locurile vizitate?
De curând am fost în vacanţă în Barcelona şi am prins o sărbătoare care se numea “Sfântul Ioan”. Oamenii au ieşit toţi pe plajă, au făcut focuri de tabără şi dădeau cu artificii şi pocnitori. A fost frumos, multă viaţă peste tot în jurul meu!

12. Ce planuri ai până vara viitoare?
Eu sper să ne menţinem cu piese pe radio, pentru că asta e dilema cea mai mare a unui artist. Dacă piesele tale nu se aud la radio, nu vin nici concertele, iar munca ta nu ajunge la publicul larg.

Muzică nouă

Ascultă "Dancin’ To Forget", noul single Sickotoy & Randi - AUDIO

Sickotoy și Randi au găsit remediul pentru decepții și dezamăgiri. "Dancin' To Forget" este noul single al celor doi artiști, o piesă de club ce ne promite că o să uităm de probleme, cu o singură condiție: să dansăm.

Publicat

pe

Sickotoy & Randi
Sickotoy & Randi │ FOTO: Captură YouTube

"Am știut încă de la început că piesa asta va fi o colaborare unică, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure", spune Sickotoy.

Pentru piesa "Dancin To Forget", atât Sickotoy, cât și Randi, au scris linia melodică, lui Randi îi apartin versurile, iar producția finală este o fiziune a viziunilor celor doi artiști.

""Dancing to forget" vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație, sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți.

Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine. Departe de ideal, cei doi „protagoniști" ai piesei ascund în privirile amețite de alcool și dans adevăruri pe care nu vor să le recunoască și iată că așa dansul devine evadarea de moment dintr-o realitate pe care nu și-au dorit-o", spune Randi.

AUDIO: Sickotoy & Randi - "Dancin’ To Forget"

Cu un background impresionant în industria muzicală, Sickotoy este unul dintre cei mai apreciați și iubiți producători de muzică ai momentului. El este, de asemenea, câștigătorul unui Grammy pentru "Cel mai bun album alternativ latin, rock și urban", obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru "Baddest Girl in Town". Cele mai recente lansări ale sale, cum ar fi "Call 911" alături de MARUV, sau "Touche" în colaborare cu Misha Miller sunt doar câteva dintre hit-urile pe care a reușit să le lanseze de la primul său banger de succes avut în colaborare cu Minelli, și anume "Addicted".

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală internațională, câștigând astfel multe premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist. Cu o voce unică și inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, precum "Beijo", "Falling Asleep", "Oh La La", "Angels", "Colors", "Ochii Aia Verzi" și multe altele. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, el compunând o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști proeminenți din România sau din afara țării, precum Pitbull.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending