Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Randi - „Am fost un elev conştiincios. La BAC am avut 9,40”

De câțiva ani Randi s-a axat pe cariera solo și a pus bazele casei de producție - Famous Production, în cadrul căreia colaborează cu mai mulți artiști români. Află din interviul de mai jos ce se întâmplă cu trupa Morandi și care sunt planurile de viitor ale artistului.

Publicat

pe

Randi
Randi

Randi, pe numele său real Andrei Ropcea, a devenit cunoscut publicului ca fiind jumătatea trupei Morandi, însă de câțiva ani artistul s-a axat pe cariera solo. A lansat single-uri precum „Anybody”, „Prietena ta” și „Visător”, care au cucerit posturile de radio din România. Din 2012, Randi a pus bazele unui nou proiect - Famous Production, cooptând în echipa sa artiști precum UDDI, Nadir, JO și Mike Angello.

1. Cum te-ai decis să creezi Famous Production şi cum ai ales numele casei de producţie?
Cred că orice idee de business pe cont propriu vine la fel. Ideile se nasc atunci când îţi doreşti ceva al tău la care să munceşti şi în care să investeşti timp şi energie şi să îl faci să crească. Așa s-a întâmplat și în cazul Famous. Pe cei din echipă i-am selectat datorită vocilor pe care le au. Am lucrat mult timp cu oameni care se chinuiau în studio şi m-am cam săturat, iar acum vreau nişte artişti adevăraţi alături de mine. La nume nu m-am gândit foarte mult, mi s-a părut că sună internaţional.

Randi - Visător

2. Cu ce artişti din afară ţi-ai dori să colaborezi?
Nici nu m-am gândit aşa departe deocamdată, pentru că avem multe de făcut aici. Mai interesant ar fi să devină artiştii noştri internaţionali.

3. Există o competiţie între Famous Production şi Demoga Music?
Concurenţa este sănătoasă și există între toate casele de producţie și în toate domeniile.

4. Cum mai stă treaba cu proiectul Morandi?
O să schimbăm stilul, o să fie puţin mai pop. Am tot făcut încercări şi abia în toamnă o să ajungem la un numitor comun.

Randi

Randi

5. Dacă ar fi să schimbi un lucru la tine, care ar fi acela?
Practic un exerciţiu al recunoştinţei şi sunt mulţumit cu ceea ce am. Însă poate aş încerca să fiu mai puţin critic.

6. Cum ar trebui să fie prietena ta?
Dacă aş şti cum ar trebui să fie prietena mea, aş fi căsătorit deja.

Randi feat. Uddi & Nadir - Prietena ta

7. Cum reacţionezi atunci când vezi comentarii negative la piesele compuse sau interpretate de tine?
Sunt obişnuit. M-am lovit de multe ori de chestia asta. La început te enervezi puţin, după aceea te obişnuieşti. Sunt comentarii din care poţi să iei ceva constructiv, iar altele sunt acolo doar ca să arunce cu noroi asupra muncii tale şi pe acelea nu le iau în calcul.

8. Ce ai face dacă ai fi pentru o zi vampir?
Ar trebui să mă hrănesc... hahaha! Însă, dacă aş fi vampir măcar pentru o noapte, aş vrea să zbor, ştiu că ei se transformă în lilieci, dar acum depinde de scenarist şi de poveste.

9. Cu ce îţi ocupi timpul atunci când nu te afli în studio?
Ies la dans şi aş vrea să spun că citesc, dar o fac doar atunci când sunt în avion, pentru că în rest, mereu am de rezolvat lucruri în studio. Îmi place mult să dorm şi să fac sport.

10. Părinţii tăi sunt profesori. Tu cum învăţai? Ce medie ai avut la Bacalaureat?
Am fost un elev conştiincios. La BAC am avut 9,40, însă era mult mai diferit pe vremea mea.. de la an la an văd că se simplifică examenul.

Randi

Randi

11. Ai tot călătorit în ultima perioadă. Care este cea mai interesantă amintire rămasă din locurile vizitate?
De curând am fost în vacanţă în Barcelona şi am prins o sărbătoare care se numea “Sfântul Ioan”. Oamenii au ieşit toţi pe plajă, au făcut focuri de tabără şi dădeau cu artificii şi pocnitori. A fost frumos, multă viaţă peste tot în jurul meu!

12. Ce planuri ai până vara viitoare?
Eu sper să ne menţinem cu piese pe radio, pentru că asta e dilema cea mai mare a unui artist. Dacă piesele tale nu se aud la radio, nu vin nici concertele, iar munca ta nu ajunge la publicul larg.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Randi: "Am descoperit pasca abia pe la 18 ani și m-am îndrăgostit iremediabil"

De Paște, Randi va fi alături de familia sa. Artistul prețuiește tradițiile acestei sărbători, mărturisind că amintirile din copilărie sunt strâns legate de mirosul de cozonc, desert pe care îl pregătea străbunica sa. Pasca a devenit un preparat râvnit mult mai târziu, în adolescență.

Publicat

pe

Randi, intervievat de InfoMusic.ro │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Dacă în copilărie bucătăria era doar popasul de alimentare rapidă, ca apoi să se bucure de libertatea vacanțelor petrecute afară de dimineața până seara, Randi este un ajutor nelipsit la prepararea diverselor mâncăruri, cum ar fi și salata boeuf, pe care însă o consumă cu măsură.

Randi: "Mirosul acela de cozonac în cuptor, străbunica mea care freca aluatul și felul în care, nemaiavând răbdare, rupeam din el fierbinte, acestea sunt cele mai frumoase și vii amintiri"

Cozonacul rămâne, totuși, preparatul vedetă al sărbătorilor în familia Ropcea, fie că e Crăciun, fie că este Paște, iar Randi așteaptă cu mare bucurie nu doar să îl mănânce, dar să îl și pregătească.

"Dat fiind faptul că noi nu am crescut cu ideea de Iepuraș care aduce cadouri, pot spune că acesta a fost Iepurașul nostru. Copilul din mine nu a plecat niciodată și își cere tributul! Mirosul acela de cozonac în cuptor, străbunica mea care freca aluatul și felul în care, nemaiavând răbdare, rupeam din el fierbinte, acestea sunt cele mai frumoase și vii amintiri", spune artistul Famous Production, care consideră că timpul alături de familie e cel mai prețios cadou dintre toate.

În acest an, Randi se ambiționează să învețe chiar ceva nou, să facă un produs pe care îl declară singurul rival al cozonacului, pe lista preferințelor: pasca.

"Am descoperit pasca abia pe la 18 ani și m-am îndrăgostit iremediabil. Nu știu exact cum se face, dar aș vrea foarte mult să învăț", declară artistul.

Provocările nu se limitează doar la domeniul culinar, ci și la activitățile cu nepoții săi, cu care petrece și mai mult timp.

"Ei se joacă cu tot ce prind în mână și eu trebuie să mă adaptez și să scot din mintea asta de om toată imaginația pe care o aveam atunci când o creangă devenea o pușcă și pietrele inamicii mei!"

Și pentru că vacanța și sărbătorile nu înseamnă o pauză de la informare, Randi se pregătește deja pentru discuțiile cu Andrei despre pasiunile acestuia, deloc ușoare: spațiul și știința. Cine învață cel mai mult de pe urma lor, rămâne de văzut.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending