Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Ovidiu Kempes despre începuturi și... un nou început - INTERVIU VIDEO

Ovidiu Ioncu Kempes ne-a acordat un prim interviu după despărțirea de Rezident EX. Solistul vocal i-a vorbit Alexandrei Necula despre începuturile sale muzicale și multiplele reveniri - la muzică, în țară, la motoare. În a doua parte a discuției a fost tratat noul proiect muzical, KEMPES.

Ovidiu Ioncu Kempes va susține primul său concert cu proiectul KEMPES pe 27 februarie 2014. Clubul The Silver Church va găzdui prima apariție live a solistului după plecarea din Rezident EX. Kempes va fi însoțit de noii săi colegi, preluați din Gothic (Alin Petruț - chitară, Alin Moise - chitară, “Taly” Talpai Csaba - bass) și Sebastian Natas la tobe. În deschiderea concertului  vor evolua două formații: Blade Strings și 9.7 Richter.

Reîntâlnirea cu Ovidiu Kempes ne-a oferit prilej să trecem în revistă începuturile sale muzicale (primele audiții Deep Purple, Judas Priest, Dio), dar și pasiunea lui pentru motociclete. În 1995, la puțin timp după lansarea albumului Cargo "Destin", Kempes a suferit un accident de motor deosebit de grav. Recuperarea a fost problematică și de durată, însă artistul și-a învins frica și a revenit în șa. Ne-a povestit cum s-a petrecut acest lucru.

Urmărind interviul video, aflăm ce anume regretă cel mai mult din perioada Cargo. Nici povestea Rezident EX nu a fost ocolită. Privind spre viitor, Alexandra Necula l-am întrebat dacă v-a cânta vreodată în engleză. Ovidiu Kempes ne-a povestit cum a început noul proiect, cum au evoluat lucrurile, de ce i-a ales pe membrii Gothic. Artistul a lucrat cu Ștefan Dandu pentru texte, acesta fiind autorul versurilor multor hituri Cargo ("Destin", "Ielelor", "Ziua vrăjitoarelor" etc). Albumul KEMPES este așteptat pentru începutul toamnei, un titlu provizoriu fiind "Regăsire", după prima piesă dezvăluită publicului.

"În momentul în care urc pe scenă mă transform în altă persoană", ne spune Kempes, care nu concepe să facă altceva în afară de muzică rock. Solistul deplânge lipsa de promovare din domeniu, în ciuda existenței unui număr mare de trupe rock, indiferent de nivel.

Video interviu Ovidiu Ioncu Kempes - 2014

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu Kempes
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
RECOMANDARE:Cumpără albumul KEMPES - Regăsire

Cumpără discul "Regăsire" la precomandă pe emag.ro la prețul de 30 de lei.Coperta discului Kempes - Regăsire

CLOSE
CLOSE