Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Ovidiu Kempes despre începuturi și... un nou început - INTERVIU VIDEO

Ovidiu Ioncu Kempes ne-a acordat un prim interviu după despărțirea de Rezident EX. Solistul vocal i-a vorbit Alexandrei Necula despre începuturile sale muzicale și multiplele reveniri - la muzică, în țară, la motoare. În a doua parte a discuției a fost tratat noul proiect muzical, KEMPES.

Ovidiu Ioncu Kempes va susține primul său concert cu proiectul KEMPES pe 27 februarie 2014. Clubul The Silver Church va găzdui prima apariție live a solistului după plecarea din Rezident EX. Kempes va fi însoțit de noii săi colegi, preluați din Gothic (Alin Petruț - chitară, Alin Moise - chitară, “Taly” Talpai Csaba - bass) și Sebastian Natas la tobe. În deschiderea concertului  vor evolua două formații: Blade Strings și 9.7 Richter.

Reîntâlnirea cu Ovidiu Kempes ne-a oferit prilej să trecem în revistă începuturile sale muzicale (primele audiții Deep Purple, Judas Priest, Dio), dar și pasiunea lui pentru motociclete. În 1995, la puțin timp după lansarea albumului Cargo "Destin", Kempes a suferit un accident de motor deosebit de grav. Recuperarea a fost problematică și de durată, însă artistul și-a învins frica și a revenit în șa. Ne-a povestit cum s-a petrecut acest lucru.

Urmărind interviul video, aflăm ce anume regretă cel mai mult din perioada Cargo. Nici povestea Rezident EX nu a fost ocolită. Privind spre viitor, Alexandra Necula l-am întrebat dacă v-a cânta vreodată în engleză. Ovidiu Kempes ne-a povestit cum a început noul proiect, cum au evoluat lucrurile, de ce i-a ales pe membrii Gothic. Artistul a lucrat cu Ștefan Dandu pentru texte, acesta fiind autorul versurilor multor hituri Cargo ("Destin", "Ielelor", "Ziua vrăjitoarelor" etc). Albumul KEMPES este așteptat pentru începutul toamnei, un titlu provizoriu fiind "Regăsire", după prima piesă dezvăluită publicului.

"În momentul în care urc pe scenă mă transform în altă persoană", ne spune Kempes, care nu concepe să facă altceva în afară de muzică rock. Solistul deplânge lipsa de promovare din domeniu, în ciuda existenței unui număr mare de trupe rock, indiferent de nivel.

Video interviu Ovidiu Ioncu Kempes - 2014

Citește mai multe despre Ovidiu Ioncu Kempes
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
RECOMANDARE:Cumpără albumul KEMPES - Regăsire

Cumpără discul "Regăsire" la precomandă pe emag.ro la prețul de 30 de lei.Coperta discului Kempes - Regăsire

CLOSE
CLOSE