Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Interviu cu noul 3 Sud Est: Amintirile revin cu Emoții în 2014!

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș ne-au vorbit despre revenirea muzicală din 2014. Trioul 3 Sud Est a lansat single-ul Emoții, pregătește un album și un concert de anvergură la Sala Palatului.

3 Sud Est făcea furori la sfârșitul anilor ’90. Laurențiu, Mihai și Viorel formau una dintre cele mai îndrăgite formații dance din România acelor vremuri. După mai bine de 6 ani de pauză, trioul a revenit în plan muzical cu piesa "Emoții". Băieții au stat de vorbă cu InfoMusic despre cele mai vii amintiri din perioada succesului, un preconizat album și un concert programat la Sala Palatului pe 9 mai 2014.

Ascultă noua piesă 3 Sud Est - Emoții

Laurențiu, Mihai și Viorel sunt implicați și în diverse proiecte personale, iar reluarea activității de grup va respecta planurile fiecăruia în parte. Ei au dorit să cunoască reacția publicului, oferind o melodie în plină audiție -  "Emoții". Compoziția nu este de dată recentă, sună diferit față de repertoriul consacrat și le oferă prilejul să măsoare entuziasmul vechilor fani. Cum feedback-ul primei zile a fost excelent,  băieții ne-au dezvăluit că vor merge mai departe și vor scoate un album nou. Este luat în calcul și un videoclip, pe care îl vom vedea înaintea reîntâlnirii cu fanii de pe 9 mai de la Sala Palatului. Va fi un show de o oră și jumătate cu un band cu instrumente în spate.

"Negativul piesei Emoții există de mult timp, era undeva în calculator și striga: 'Măi, ce faci cu piesa asta?' Exista instrumentalul piesei, dar niciodată nu-mi imaginam ce artist ar putea cânta piesa această", ne-a declarat Laurențiu Duță. Într-o bună zi l-a sunat pe Mihai, urmarea fiindu-ne cunoscută.

Mihai, Laurențiu și Viorel au relansat trioul 3 Sud Est

Mihai, Laurențiu și Viorel au relansat trioul 3 Sud Est

În cadrul interviului video, cei trei ne împărtășesc amintiri, mici regrete și lucruri în premieră. Aflăm de pildă că LaurențiuMihai și Viorel se ocupau singuri de promovarea concertelor lipind afișe prin oraș, călătoreau cu trenul sau cu o mașină problematică. Ei ne-au spus care sunt piesele 3 Sud Est ce le-au rămas în minte și suflet. Le aflați din materialul video, Laurențiu Duță interpretându-ne și un refren celebru. Solistul ne-a dezvăluit și originea versurilor piesei "Iubire": "Iubireeee... / Tu faci tot ce vrei din mineeee... / Nu am somn când noaptea vineee... /Și nu mă lași deloc să adorm".

Urmărește interviul video cu 3 Sud Est (2014)

3 Sud Est a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

Citește mai multe despre 3 Sud Est
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE