Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Moonspell, o trupă mereu binevenită în România - VIDEO INTERVIU

Noul album sexy şi heavy lansat de Moonspell s-a auzit anul acesta la B'Estfest 2012. Fernando Ribeiro vocea trupei Moonspell ne-a mărturisit că întotdeauna vin cu mare plăcere în România, deoarece publicul este excepţional. Urmărește interviul video realizat de InfoMusic.
Fernando Ribeiro - Moonspell

Fernando Ribeiro - Moonspell

Noul album sexy şi heavy lansat recent de Moonspell s-a auzit şi la B'Estfest în prima zi de festival - RECENZIE + FOTO. Înainte de a urca pe scenă, Fernando Ribeiro vocea trupei Moonspell ne-a mărturisit că întotdeauna vine cu mare plăcere în România, deoarece publicul este excepţional. Urmărește video interviul de mai jos selectând redarea FullHD.

"Este minunat, cam cald. De când concertăm aici, de la sfârşitul anilor 90 avem mereu parte de o primire călduroasă din partea publicului român. În prezent promovăm noul album la festivalurile din timpul verii. Este un sentiment plăcut să fim prezenţi şi la B'Estfest." - Fernando Ribeiro

Trupa a lansat discul Alpha Noir / Omega White în luna aprilie 2012, iar până acum feedback-ul a fost unul pozitiv, în mare măsură. Deşi au existat şi voci care nu au apreciat materialul, trupa Moonspell este extrem de mândră de album şi îl promovează în toată Europa.

"Este minunat. Este un proiect foarte ambiţios pe care l-am realizat cu mult entuziasm şi cred că fanii simt asta. Evident, când începi un turneu îţi formezi o părere mai bună legată de felul în care sunt primite noile piese de fani. S-a clasat în topurile multor ţări din Europa, mai ales în contextul crizei economice este o mare realizare. Cred că este ca orice alt album nou Moonspell. Sunt mulţi oameni cărora le place foarte mult, unii oameni sunt mai sceptici, ca la orice trupă. Cred că cel mai bun lucru este că suntem extrem de mândri de ce am realizat. Cred că este o colecţie de piese foarte bune pe care le-am înregistrat şi acum depinde de noi să-i convingem şi pe "neîncrezători" când suntem pe scenă. Se întâmplă la fel la fiecare album, deci nu este ceva radical sau foarte diferit, dar în mare răspunsul a fost unul pozitiv." - Fernando Ribeiro

Fernando Ribeiro - Moonspell, interviu pentru InfoMusic.ro

Fernando Ribeiro - Moonspell, interviu pentru InfoMusic.ro

Până acum grupul a lansat un videoclip pentru piesa Lickanthrope, în care solistul se transformă în vârcolac şi un clip cu o atmosferă mult mai gotică pentru White Skies. Dar trupa se gândeşte la un al 3-lea video.

"Deja am lansat două clipuri s-ar putea să filmăm un al treilea. Nu se ştie niciodată. Am făcut un videoclip pentru o piesă de pe Alpha Noir, partea de metal a albumului, intitulată Lickanthrope. Este un clip foarte bun, în care mă transform într-un vârcolac. Filmările au fost ok şi dificile în acelaşi timp. Am mai filmat un videoclip căruia i-am dat drumu pe online şi la televiziuni, se numeşte White Skies şi este un video total diferit. Este mai mult un clip gotic, cu mai multă senzualitate, cu tinere ce vor să se sinucidă. Suntem mulţumiţi de cele două clipuri şi momentan vrem să fie cât mai văzute de lume." - Fernando Ribeiro

Mai multe despre concertele pe care formaţia le susţine în Europa şi care este impresia trupei cu privire la B'Estfest, aflaţi în video interviul de mai sus.

Fernando Ribeiro (Moonspell) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Fernando Ribeiro (Moonspell) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Moonspell
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE