Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Moonspell, o trupă mereu binevenită în România - VIDEO INTERVIU

Noul album sexy şi heavy lansat de Moonspell s-a auzit anul acesta la B'Estfest 2012. Fernando Ribeiro vocea trupei Moonspell ne-a mărturisit că întotdeauna vin cu mare plăcere în România, deoarece publicul este excepţional. Urmărește interviul video realizat de InfoMusic.

Publicat

pe

Fernando Ribeiro - Moonspell
Fernando Ribeiro - Moonspell

Noul album sexy şi heavy lansat recent de Moonspell s-a auzit şi la B'Estfest în prima zi de festival - RECENZIE + FOTO. Înainte de a urca pe scenă, Fernando Ribeiro vocea trupei Moonspell ne-a mărturisit că întotdeauna vine cu mare plăcere în România, deoarece publicul este excepţional. Urmărește video interviul de mai jos selectând redarea FullHD.

"Este minunat, cam cald. De când concertăm aici, de la sfârşitul anilor 90 avem mereu parte de o primire călduroasă din partea publicului român. În prezent promovăm noul album la festivalurile din timpul verii. Este un sentiment plăcut să fim prezenţi şi la B'Estfest." - Fernando Ribeiro

Trupa a lansat discul Alpha Noir / Omega White în luna aprilie 2012, iar până acum feedback-ul a fost unul pozitiv, în mare măsură. Deşi au existat şi voci care nu au apreciat materialul, trupa Moonspell este extrem de mândră de album şi îl promovează în toată Europa.

"Este minunat. Este un proiect foarte ambiţios pe care l-am realizat cu mult entuziasm şi cred că fanii simt asta. Evident, când începi un turneu îţi formezi o părere mai bună legată de felul în care sunt primite noile piese de fani. S-a clasat în topurile multor ţări din Europa, mai ales în contextul crizei economice este o mare realizare. Cred că este ca orice alt album nou Moonspell. Sunt mulţi oameni cărora le place foarte mult, unii oameni sunt mai sceptici, ca la orice trupă. Cred că cel mai bun lucru este că suntem extrem de mândri de ce am realizat. Cred că este o colecţie de piese foarte bune pe care le-am înregistrat şi acum depinde de noi să-i convingem şi pe "neîncrezători" când suntem pe scenă. Se întâmplă la fel la fiecare album, deci nu este ceva radical sau foarte diferit, dar în mare răspunsul a fost unul pozitiv." - Fernando Ribeiro

Fernando Ribeiro - Moonspell, interviu pentru InfoMusic.ro

Fernando Ribeiro - Moonspell, interviu pentru InfoMusic.ro

Până acum grupul a lansat un videoclip pentru piesa Lickanthrope, în care solistul se transformă în vârcolac şi un clip cu o atmosferă mult mai gotică pentru White Skies. Dar trupa se gândeşte la un al 3-lea video.

"Deja am lansat două clipuri s-ar putea să filmăm un al treilea. Nu se ştie niciodată. Am făcut un videoclip pentru o piesă de pe Alpha Noir, partea de metal a albumului, intitulată Lickanthrope. Este un clip foarte bun, în care mă transform într-un vârcolac. Filmările au fost ok şi dificile în acelaşi timp. Am mai filmat un videoclip căruia i-am dat drumu pe online şi la televiziuni, se numeşte White Skies şi este un video total diferit. Este mai mult un clip gotic, cu mai multă senzualitate, cu tinere ce vor să se sinucidă. Suntem mulţumiţi de cele două clipuri şi momentan vrem să fie cât mai văzute de lume." - Fernando Ribeiro

Mai multe despre concertele pe care formaţia le susţine în Europa şi care este impresia trupei cu privire la B'Estfest, aflaţi în video interviul de mai sus.

Fernando Ribeiro (Moonspell) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Fernando Ribeiro (Moonspell) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park
PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Moonspell concertează la Cluj-Napoca și București în 2022

Moonspell va susține anul viitor două concerte în România. Trupa de gothic metal va cânta în Cluj-Napoca și București, evenimentele urmând să respecte normele în vigoare la momentul desfășurării acestora.

Publicat

pe

Solistul Fernando Ribeiro in concert la Metalhead Meeting, Arenele Romane 7 iunie 2014.

Concertul Moonspell de la Cluj-Napoca va avea loc marți, 10 mai 2022, la FORM Space, iar concertul de la București va avea loc pe 12 mai, la Arenele Romane, în aer liber.

Moonspell este formația etalon a scenei metal portugheze, fiind și una dintre cele mai importante prezențe ale gothic metalului internțional. Cu o activitate ce se extinde pe trei decenii, Moonspell are în discografie 12 albume de studio, cel mai recent apărând pe piață la începutul acestui an. Materialul se numește "Hermitage" și include single-urile "The Greater Good" și "The Hermit Saints".

De-a lungul timpului, Moonspell a urcat pe scena celor mai importante festivaluri din Europa și a susținut turnee în întreaga lume, alături de nume precum Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth, Septicflesh și multi alții.

Moonspell este recunoscută pentru forta emanată în cadrul show-urilor live, forță la care vom fi și noi martori în curând.

"Suntem bucuroși să anunțăm primele concerte din cadrul 'The Greater Tour', pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existență Moonspell. Suntem nerăbdători să ne reîntoarcem în locurile în care am mai fost sau să ajungem pe noi teritorii.

În 2022 vom fi în turneu și ne vom vedea și la festivaluri, iar, pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell, vom lansa ediții comemorative pentru materialele vechi precum Anno Satanae sau Wolfheart", a declarat solistul Fernando Ribeiro.

Prețuri bilete la concertele Moonspell de la Cluj-Napoca și București:

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din Cluj-Napoca - Form Space:

  • earlybird (primele 100 de bilete) - 99 lei
  • presale (următoarele 200 de bilete) - 119 lei
  • presale - 139 lei
  • la acces - 170 lei

Prețurile biletelor la concertul Moonspell din București - Arenele Romane:

  • earlybird (primele 200 de bilete) - 99 lei la Acces General si 139 lei la Golden Circle
  • presale - 119 lei la Acces General si 159 lei la Golden Circle
  • la acces 140 lei la Acces General si 180 lei la Golden Circle

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere de 10 lei.

Citește în continuare

Trending