Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Moonspell, o trupă mereu binevenită în România - VIDEO INTERVIU

Noul album sexy şi heavy lansat de Moonspell s-a auzit anul acesta la B'Estfest 2012. Fernando Ribeiro vocea trupei Moonspell ne-a mărturisit că întotdeauna vin cu mare plăcere în România, deoarece publicul este excepţional. Urmărește interviul video realizat de InfoMusic.

Publicat

pe

Fernando Ribeiro - Moonspell
Fernando Ribeiro - Moonspell

Noul album sexy şi heavy lansat recent de Moonspell s-a auzit şi la B'Estfest în prima zi de festival - RECENZIE + FOTO. Înainte de a urca pe scenă, Fernando Ribeiro vocea trupei Moonspell ne-a mărturisit că întotdeauna vine cu mare plăcere în România, deoarece publicul este excepţional. Urmărește video interviul de mai jos selectând redarea FullHD.

"Este minunat, cam cald. De când concertăm aici, de la sfârşitul anilor 90 avem mereu parte de o primire călduroasă din partea publicului român. În prezent promovăm noul album la festivalurile din timpul verii. Este un sentiment plăcut să fim prezenţi şi la B'Estfest." - Fernando Ribeiro

Trupa a lansat discul Alpha Noir / Omega White în luna aprilie 2012, iar până acum feedback-ul a fost unul pozitiv, în mare măsură. Deşi au existat şi voci care nu au apreciat materialul, trupa Moonspell este extrem de mândră de album şi îl promovează în toată Europa.

"Este minunat. Este un proiect foarte ambiţios pe care l-am realizat cu mult entuziasm şi cred că fanii simt asta. Evident, când începi un turneu îţi formezi o părere mai bună legată de felul în care sunt primite noile piese de fani. S-a clasat în topurile multor ţări din Europa, mai ales în contextul crizei economice este o mare realizare. Cred că este ca orice alt album nou Moonspell. Sunt mulţi oameni cărora le place foarte mult, unii oameni sunt mai sceptici, ca la orice trupă. Cred că cel mai bun lucru este că suntem extrem de mândri de ce am realizat. Cred că este o colecţie de piese foarte bune pe care le-am înregistrat şi acum depinde de noi să-i convingem şi pe "neîncrezători" când suntem pe scenă. Se întâmplă la fel la fiecare album, deci nu este ceva radical sau foarte diferit, dar în mare răspunsul a fost unul pozitiv." - Fernando Ribeiro

Fernando Ribeiro - Moonspell, interviu pentru InfoMusic.ro

Fernando Ribeiro - Moonspell, interviu pentru InfoMusic.ro

Până acum grupul a lansat un videoclip pentru piesa Lickanthrope, în care solistul se transformă în vârcolac şi un clip cu o atmosferă mult mai gotică pentru White Skies. Dar trupa se gândeşte la un al 3-lea video.

"Deja am lansat două clipuri s-ar putea să filmăm un al treilea. Nu se ştie niciodată. Am făcut un videoclip pentru o piesă de pe Alpha Noir, partea de metal a albumului, intitulată Lickanthrope. Este un clip foarte bun, în care mă transform într-un vârcolac. Filmările au fost ok şi dificile în acelaşi timp. Am mai filmat un videoclip căruia i-am dat drumu pe online şi la televiziuni, se numeşte White Skies şi este un video total diferit. Este mai mult un clip gotic, cu mai multă senzualitate, cu tinere ce vor să se sinucidă. Suntem mulţumiţi de cele două clipuri şi momentan vrem să fie cât mai văzute de lume." - Fernando Ribeiro

Mai multe despre concertele pe care formaţia le susţine în Europa şi care este impresia trupei cu privire la B'Estfest, aflaţi în video interviul de mai sus.

Fernando Ribeiro (Moonspell) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Fernando Ribeiro (Moonspell) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festival Bestfest 2012
Festivaluri vineri, 6 iulie 2012

B'ESTFEST 2012

Loc
BESTFEST Park
PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending