Urmărește-ne în Social Media

pop

Lora: "Nu este normal ca un artist să vâneze doar hituri" - VIDEO INTERVIU

Laura, sau Lora - așa cum o cunoaște publicul, a venit la redacția InfoMusic pentru a povesti ceva mai mult decât se poate vedea prin filtrul camerelor de filmat. Schimbarea de look, ce s-a putut observa odată cu lansarea videoclipului ”I Know”, are în spate o întreagă poveste, ce o aduce în fața reflectoarelor pe Laura, fata cu visuri mari, care-și promisese că nu se va schimba. Am vorbit, cu prilejul acestui interviu, și despre începuturile sale în muzică, dar și despre planurile de viitor. Se lucrează la un nou album și la un nou single.

Publicat

pe

Lora a hotărât de curând să prezinte publicului o latură nouă a personalității sale. S-a întors la rădăcini, la numele ei real - Laura, dorind, astfel, să-și amintească de valorile cu care a pornit la drum.

"Laura e varianta aia brută, necontaminată (râde). (...) Pe Lora am simțit-o la un moment dat puțin confuză. Și-atunci mi s-au aliniat planetele, în momentul în care, pentru videoclipul "I Know", cel mai recent single al meu, am punctat o schimbare. Este o piesă foarte importantă pentru mine, prin faptul că am atras un public pe care nu îl aveam, o parte a publicului care ascultă altceva, care vrea altceva de la mine. Și am vrut să arăt că da, pot să dau altceva. M-am hotărât să punctăm schimbarea și un nou capitol din existența mea, ca artist, cu această piesă și acest videoclip, care sunt speciale. Atunci când m-am văzut transformată, mi-am amintit de mine. De mine, cea de dinainte să vin în acest oraș minunat, unde <<ne păpăm unii pe alții>>, ca niște zombi. Fără să dramatizez, într-adevăr, este o junglă aici, și sunt atât de multe păreri de care trebuie cumva să ții cont, încât te porți pierde la un moment dat. Și asta am simțit: că parcă nu mai aparțin. În momentul în care m-am văzut transformată la videoclip, mi-am amintit de mine și de toate gândurile cu care eu am pornit la drum. De toată energia de care dispuneam în acel moment. Și am zis: stați puțin. Mi-am amintit de mine. Și practic asta a făcut Laura înainte să fie Lora, pe care am revăzut-o recent. Mi-a fost foarte dor de ea și vreau să rămână prezentă, cumva, în viața mea artistică. Adică să nu uit valorile cu care am pornit la drum. Știi că de multe ori, când intri într-o bătălie, pentru că pare o bătălie, există o încrâncenare care te face să uiți de valorile cu care tu ai pornit la drum și de toate promisiunile pe care ți le faci, că tu nu te vei schimba, cel puțin nu într-un sens negativ. Și asta, practic, m-a ajutat foarte mult să mă văd. Cred că de asta fac femeile schimbările astea majore de look. Ori să-și amintească ceva, ori să uite ceva. La mine a fost pentru că am vrut să-mi amintesc", ne-a explicat Lora.

Laura a început să cânte încă de la vârsta de 3 ani. A simțit că își dorește să facă muzică chiar de atunci, perseverența ajutând-o să-și îndeplinească acest vis.

"Eram foarte, foarte mică. Pe la 3 ani. La 4 ani am urcat prima oară pe scenă. Am și o fotografie. Și ce mi se pare incredibil la acea fotografie este că îmi vezi personalitatea în ochi. Adică e în ochi totul. Cineva m-a surprins recent, cred că la MMA, cu o poză din asta de culise, în care aveam aceeași figură ca în poza de la 4 ani. Mi s-a părut: <<Doamne, Dumnezeule, nu cred! E aceeași fată>>. Și asta mă bucură, e bine. (...) E mare lucru să reușești să știi ce vrei să fii în viață și să ajungi acolo. Și vă doresc și voua chestia asta. Să nu renunțați. Știu că sună a clișeu, dar este, poate, cea mai adevărată vorbă dintre toate. Perseveranța este cheia."

Între timp, Laura a devenit Lora și, așa cum se întâmplă în viața de artist, trebuie să iei constant decizii. Deși aceste hotărâri nu au condus mereu la apariția unui nou hit, Lora consideră că "e inutil să ai regrete". Ca artist trebuie să fii atent și la conținut, nu doar la frecvența difuzării pieselor pe radio.

"Nu este normal ca un artist să vâneze doar hituri. Există multă muzică de content, de poziționare pe piață, care trebuie să existe. Dar și acolo trebuie investit. Am avut, la un moment dat, niște decizii de luat între melodii, și poate aș fi vrut să lansez ceva, dar am lansat altceva, și n-a fost cea mai bună alegere, dar mi-a adus rezultate. Deci, cumva, regretele se cam anulează pe parcurs. Și nu știi niciodată. Lansez, poate, acum o piesă și peste un an cineva va începe să o înțeleagă și o va difuza. E inutil să ai regrete. (...) Fiecare piesă vorbește despre o parte din mine. Nu cânt nimic din ce să nu mă reprezinte și pe mine. Mie, una, îmi trebuie o piesă în care să fiu credibilă. Și ca să fiu credibilă, nu trebuie să cânt ceva ce nu am trăit niciodată."

Cu un prim album lansat anul acesta, Lora lucrează deja la următorul disc. Peste aproximativ două săptămâni va fi lansat și un nou single.

"Lucrez la un album nou. Prima piesă pe care am lansat-o de pe acest album este ”I Know”. Urmează piese foarte interesante. (...) E ceva ce simt că mă reprezintă 100%."

"Lucrăm la piesa pe care vrem să o lansăm acum. Cât de repede. Gen două săptămâni. Este compusă, dar trebuie văzută direcția, trebuie văzut cum punem în valoare atât mesajul piesei și vocea, cât se poate de bine. Și pe un instrumental care să fie formula perfectă. Să fie pachetul complet. (...) Va fi o piesă făcută special pentru public."

Din interviul video puteți afla detalii suplimentare despre acest viitor single, dar și despre pasiunea Lorei pentru film și televiziune. Artista ne-a dezvăluit, de asemenea, care este ultimul lucru pe care l-a descoperit în personalitatea sa, povestindu-ne, la final, despre o zi frumoasă din viața sa, pe care și-o amintește de parcă ar fi fost ieri.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Urmărește-o pe Lora în trailerul filmului "Pup-o, Mă 2 - Mireasa nebună" - VIDEO

"Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" va debuta în curând pe marile ecrane. Filmul de comedie o are în distribuție pe Lora, artista apărând în trailerul recent lansat al peliculei regizate de Camelia Popa.

Publicat

pe

Lora în filmul ”Pup-o, Ma 2 - Mireasa nebună”
Lora în filmul ”Pup-o, Ma 2 - Mireasa nebună” │ FOTO: Captură YouTube

Lora debutează ca actriță în noua comedie a Cameliei Popa, "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună", o continuare a poveștii celor trei ciobani din comuna Răchițele ce-și caută perechea. Ca și în pelicula din 2018, intitulată simplu "Pup-o, mă!", situațiile comice sunt construite pe aceeași legendă din străbuni, potrivit căreia cine te pupă de Ziua Lânii, acela îți va fi partener de viață într-un trai lung și îmbelșugat.

Pentru apariția sa în această comedie, Lora a învățat să călărească. În trailer-ul recent lansat al peliculei, o descoperim pe artista în rolul miresei, aceasta apărând îmbrăcată într-o rochie albă. Numele personajului pe care artista îl va interpreta nu a fost dezvăluit încă, dar deducem din acest teaser că Lora va fi protagonista peliculei.

În film joacă și Florin Busuioc, dar și fosta Miss Playboy Oana Ioniță. Nu lipsesc din distribuție nici cei trei frați ciobani, interpretați de Alin Panc, Sandu Pop și Cosmin Seleși.

VIDEO TRAILER: "Pup-o, Mă 2 - Mireasa nebună"

"Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" este regizat de Camelia Popa, scenariul fiind semnat de
Salex Iatma. Pelicula va debuta pe marile ecrane anul acesta.

"Continuarea "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" aduce o serie nouă de situații comice, păstrând însă tema principală, și anume pupatul de ziua lânii. Aduce personaje noi și colorate, care contrastează cu viața și lumea idilica de la munte și mai aduce ceva important: o mare răsturnare de situație. Celor trei frați, ciobani (Alin Panc, Sandu Pop și Cosmin Selesi), li se alătură: Florin Busuioc, Lora (da, cântăreața!), Mădălina Anea, Andreea Samson, Oana Ioniță, Corina Borș, Ioana Giurgiu. Pentru ce roluri au fost distribuiți? Veți vedea în film", a detaliat Camelia Popa pentru Spectacola.

Piesa principală de pe coloana sonoră a filmului "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună" se numește "Telemea" și este compusă și produsă de Filip Cristinoiu & Siia George, conținând un "sample" din genericul emisiunii "Tezaur Folcloric" de Dumitru Farcaș. Melodia este interpretată de Lora alături de cei trei ciobani din film: Alin Panc, Văru Săndel și Cosmin Seleși, aka Old Shepherds.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Daddy Cool va prezenta știri la PRO TV, în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea"

Robert Diaconeasa, cunoscut drept Daddy Cool, va avea o rubrică în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea". Acesta va prezenta zilnic 7 știri inedite.

Publicat

pe

Robert Diaconeasa aka Daddy Cool
Robert Diaconeasa aka Daddy Cool │ FOTO: PRO TV

Echipa emisiunii "Vorbește Lumea", prezentată de Lora și Cove, va avea începând cu 4 mai un nou membru. Robert Diaconeasa, cunoscut în online ca Daddy Cool, va avea o rubrică de știri "amuzante și atipice". Acesta va fi în platoul emisiunii zi de zi, de la ora 11:00, cu 7 știri din diferite domenii: medical, economic, monden, curiozități, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaționale.

Daddy Cool: "Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească"

"Sunt super fericit să mă alătur echipei "Vorbește Lumea", cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate.

Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem.

Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos."

Robert Diaconeasa are o amplă experiență în zona de media, acesta lucrând în presa scrisă de la 16 ani și în televiziune, de la 18. Din 2015, a luat decizia de a-și crea propriul brand digital DaddyCool scopul de a le arăta oamenilor că meseria de tată se poate îmbina foarte bine și cu cea de jurnalist/ antreprenor, câtă vreme există un echilibru între ele. Iar din 2016 atenția lui s-a îndreptat spre acțiunile umanitare.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Lora revine la "Vorbește Lumea". O va înlocui pe Adela Popescu

Lora revine în platourile de la PRO TV. Începând de luni, 11 ianuarie, artista va prezenta din nou emisiunea "Vorbește Lumea", alături de Cove.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Lora o va înlocui din nou pe Adela Popescu în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea". Anunțul a fost făcut chiar astăzi, Adela dezvăluind în cadrul show-ului de la PRO TV că este însărcinată pentru a treia oară și că va renunța la rolul de prezentatoare.

"Nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că... da, sunt însărcinată pentru a treia oară. :)

Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem.

Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede", a detaliat ulterior Adela într-o postare pe Instagram în care apare alături de soțul ei și de cei doi copii.

Adela Popescu anunță că e însărcinată

Lora a primit vestea cu mult entuziasm, declarând pentru PRO TV că i-a fost dor să-i fie parteneră de platou lui Cove.

"Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!"

Lora va debuta anul acesta ca actriță, în filmul de comedie "Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună", în regia Cameliei Popa. Pelicula ce spune povestea a trei frați ciobani beneficiază deja de o piesă principală pe coloana sonoră, care se numește "Telemea" și este interpretată de Lora împreună cu cei trei producători ai filmului, Alin Panc, Văru Săndel și Cosmin Seleși, aka Old Shepherds.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending