Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Lora: „Cel mai mare premiu pentru mine constă în aplauzele oamenilor care mă ascultă”

Lora ne-a povestit despre experiența de la Media Music Awards, la care va participa și în acest an, dar și despre călătorii și filme. Urmăriți-o într-un video interviu exclusiv pentru InfoMusic.ro, răspunzând la o serie de întrebări fulger.

Publicat

pe

Lora în concert la Media Music Awards 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Cum a început vara aceasta pentru tine?

Vara aceasta cred că a fost una dintre cele mai aglomerate din viața mea, ceea ce mă bucură. Cel mai mult îmi place să fiu pe scenă și să cânt împreună cu publicul meu.

Cum a fost ultima experiență la Media Music Awards?

Îmi amintesc cel mai puternic experiența de anul trecut de la Media Music Awards unde am avut un show absolut senzațional pregătit cu 20 de oameni în staff-ul meu și sper să ating această performanță frumoasă și anul acesta, mai ales că voi lansa o piesă nouă.

Cât de importante sunt trofeele pentru tine?

Îmi plac foarte mult premiile. Îmi place când munca mea este răsplătită, dar cel mai mare premiu pentru mine constă în aplauzele oamenilor care mă ascultă.

Cât de importantă este atitudinea unui artist față de publicul său și față de presă?

Pentru mine este foarte important publicul pentru că motto-ul meu este: „Win the crowd and you will win your freedom”. Din „Gladiatorul”, ați ghicit. Asta înseamnă că, dacă publicul este cu tine, practic poți să fii cât de mare îți dorești și visezi. dar asta înseamnă că trebuie să fii aproape de el. Și dacă ești aproape de publicul tău, el va fi aproape de tine. El te va vota la radio-uri în topuri, te va cere în orașul în care ești invitat să cânți.

Ce piese ai ascultat cel mai mult vara asta?

În general ascult cam tot ce play-iază radio-urile mainstream, pentru că e foarte important să fiu la curent cu ce se ascultă și ceea ce se poartă pentru că îmi doresc să fiu un artist mainstream de calitate. În schimb, am făcut o obsesie recentă pentru o piesă care se numește „Gold” și este cântată de Kiiara.

Cum ți-ai petrecut ultima ta zi liberă?

A fost acum foarte mult timp. Chiar nu mai țin minte. Cred că la film. Cam asta fac în general, mă uit la filme când am timp.

Care a fost ultimul tău film pe care l-ai văzut la cinema?

Ultimul film pe care l-am văzut a fost „Suicide Squad”. Foarte funny.

Care este destinația ta preferată de vacanță?

Îmi doresc foarte, foarte tare să ajung în Maldive, înainte să se scufunde. Am auzit că o să se scufunde. Nu știu dacă o să se întâmple asta sau este doar o strategie de marketing, dar vreau neapărat să ajung în Maldive. În rest, acolo unde sunt prietenii mei, acolo este vacanța mea perfectă.

Unde te-ai rătăcit prima dată când ai ajuns în capitală?

Sincer, nu m-am rătăcit niciodată în București pentru că metrourile sunt foarte, foarte bine amplasate. Și au fost mereu aproape de locurile unde eu aveam treabă. Din fericire pentru mine, nu m-am rătăcit niciodată în București. În schimb, m-am rătăcit o dată în Galați, orașul de unde sunt.

PUBLICITATE
Comentează

Trending