Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Liviu Teodorescu: "Te poți purifica prin artă și un show adevărat asta trebuie să facă."

Cu un show live impecabil la Media Music Awards 2017, Liviu Teodorescu a câștigat cu siguranță inimile fanelor. Artistul ne-a acordat un scurt interviu în care ne-a spus spus mai multe despre emoțiile constructive și viitoarea piesă.

Liviu Teodorescu a cucerit inimile reprezentantelor sexului feminin cu piesa "Fanele" în colaborare cu Dorian Popa și Laura Giurcanu, pe care a cântat-o pe scena Media Music Awards. De asemenea, a interpretat și single-ul "Obsesie", dar și o parte din viitoarea piesă ce va fi lansată în curând.

"Este o piesă care o să apară foarte, foarte curând. E o altă bucată din sufletul meu și cred că o să vă placă, sunt 100% sigur."

Întrebat dacă are emoții pe scenă, Liviu ne-a spus că emoțiile sunt constructive și țin un artist viu.

"Am emoții uriașe tot timpul când trebuie să intru pe scenă, n-am cum să scap de asta. Adică asta ține un artist viu - faptul că are emoții înainte să intre pe scenă. Cred că în momentul în care nu mai ai emoții... nu mai exiști."

Liviu Teodorescu, despre cum ar trebui să fie un show live de calitate:

"În primul rând trebuie produs muzical foarte bine, trebuie să fie lumini, trebuie să fie imagini, să aibă tot ce ține de vizual, auditiv... absolut tot. Cred că ăsta e un show perfect. Un show care îți trezește emoții și pleci acasă alt om după aia. Nu știu dacă voi credeți în aia cu catharsisul, dar eu cred foarte puternic. Te poți purifica prin artă și un show adevărat asta trebuie să facă."

Artistul ne-a destăinuit că pe drum spre Media Music Awards a ascultat piesa "Sex Bomb" de la Tom Jones.

Media Music Awards 2017 (Foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la recitalul lui Liviu Teodorescu

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Pe Green Carpet au sosit nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

Citește mai multe despre Liviu Teodorescu
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Liviu Teodorescu

CLOSE
CLOSE