Urmărește-ne în Social Media

pop

Liviu Teodorescu: "Te poți purifica prin artă și un show adevărat asta trebuie să facă."

Cu un show live impecabil la Media Music Awards 2017, Liviu Teodorescu a câștigat cu siguranță inimile fanelor. Artistul ne-a acordat un scurt interviu în care ne-a spus spus mai multe despre emoțiile constructive și viitoarea piesă.

Publicat

pe

Liviu Teodorescu a cucerit inimile reprezentantelor sexului feminin cu piesa "Fanele" în colaborare cu Dorian Popa și Laura Giurcanu, pe care a cântat-o pe scena Media Music Awards. De asemenea, a interpretat și single-ul "Obsesie", dar și o parte din viitoarea piesă ce va fi lansată în curând.

"Este o piesă care o să apară foarte, foarte curând. E o altă bucată din sufletul meu și cred că o să vă placă, sunt 100% sigur."

Întrebat dacă are emoții pe scenă, Liviu ne-a spus că emoțiile sunt constructive și țin un artist viu.

"Am emoții uriașe tot timpul când trebuie să intru pe scenă, n-am cum să scap de asta. Adică asta ține un artist viu - faptul că are emoții înainte să intre pe scenă. Cred că în momentul în care nu mai ai emoții... nu mai exiști."

Liviu Teodorescu, despre cum ar trebui să fie un show live de calitate:

"În primul rând trebuie produs muzical foarte bine, trebuie să fie lumini, trebuie să fie imagini, să aibă tot ce ține de vizual, auditiv... absolut tot. Cred că ăsta e un show perfect. Un show care îți trezește emoții și pleci acasă alt om după aia. Nu știu dacă voi credeți în aia cu catharsisul, dar eu cred foarte puternic. Te poți purifica prin artă și un show adevărat asta trebuie să facă."

Artistul ne-a destăinuit că pe drum spre Media Music Awards a ascultat piesa "Sex Bomb" de la Tom Jones.

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la recitalul lui Liviu Teodorescu

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

Pe Green Carpet au sosit nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Liviu Teodorescu s-a căsătorit: "De acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru"" - POZE

Liviu Teodorescu s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Iulia-Demetra Iacob. Spre încântarea fanilor, fotografii de la cununia civilă au fost publicate online chiar de către artist.

Publicat

pe

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

Perioada în care fotografii tabloidelor vânau vedete pare să apună. Artiștii sunt tot mai dornici să împărtășească publicului momente frumoase din viața lor privată, având la dispoziție și o varietate de platforme pentru a face asta. Până la urmă, e mai bine să oferi, decât să ți se ia, decizia de a publica tu fotografii pe care dorești să le vadă fanii fiind întotdeauna cea mai bună, comparativ cu situația în care ești pozat de paparazzi în ipostaze mai puțin plăcute, în care ai prefera să ți se respecte dreptul la intimitate.

Mesajul lui Liviu Teodorescu pentru proaspăta lui soție: "Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna"

Liviu Teodorescu, la fel ca și Smiley, a hotărât să anunțe chiar el un important eveniment din viața sa privată. Artistul s-a căsătorit și a împărtășit vestea cu toți fanii lui.

Liviu a publicat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o serie de fotografii de la cununia civilă, alături de un mesaj adresat soției sale, Iulia-Demetra Iacob, ce i-a fost iubită vreme de 10 ani.

"Gata, de acum încolo nu mai e nimic "al meu", ci va fi "al nostru". Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna ❤️ Iulia-Demetra Iacob"

POZE cu Liviu Teodorescu și Iulia la cununia civilă

Nu este pentru prima oară când Liviu publică fotografii cu iubita lui, la fel cum și Iulia, la rândul ei, a postat de-a lungul timpului diferite poze de cuplu din vacanțe.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hituri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre melodiile care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele mai recente single-uri ale artistului sunt "Fluturii" feat Jo, "Muzele", cu Manuel Riva, și "Modestia" cu Amuly.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending