Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Laura Bretan despre participarea la Eurovision: "Aș vrea ca România să fie mândră de mine"

Laura Bretan își dorește să aducă trofeul Eurovision acasă, în România. Înaintea semifinalei Selecției Naționale, tânăra artistă a venit în redacția InfoMusic pentru a ne povesti despre show-ul pe care l-a pregătit.

Cu doar câteva zile înainte de cea de-a doua semifinală Eurovision, Laura Bretan ne-a mărturisit că are "un pic" de emoții, dar că e pregătită să dea tot ce are mai bun pentru a face un spectacol reușit. Ea va interpreta în semifinala de la Arad piesa "Dear Father", compusă de Mihai Alexandru, o melodie care a primit aprecieri din partea fanilor artistei.

Prima semifinală, desfășurată pe 27 ianuarie la Iași, s-a concluzionat cu 6 piese finaliste. Laura a urmărit cu interes emisiunea și ne-a mărturisit că i-au plăcut toți concurenții.

"A fost foarte frumos. M-am bucurat foarte mult pentru cei care au ajuns în finală. Să fiu sinceră, toți au fost foarte tari și mă bucur pentru fiecare."

Am fost curioși să aflăm dacă ar fi interesată de o colaborare cu vreun concurent anume, însă Laura s-a arătat interesată să lucreze cu oricare dintre cei calificați la Eurovision.

"Eu aș vrea cu toți. Fiecare are stilul lui și ar fi foarte interesant să putem lucra împreună, să facem ceva nou."

Pe 13 februarie, Laura va concerta alături de câștigători ai Selecției Naționale din anii trecuți, precum Luminița Anghel, Nicola, Paula Seling & Ovi, Sanda Ladoși, Bodo, Dan Helciug și corul de copii Meloritm. Tânăra artistă este încântată să facă parte din acest proiect, inițiat de Paul Nancă, managerul Fundației Culturale Phoenix.

"Mă bucur foarte mult că am onoarea aceasta", ne-a spus Laura.

"Promit că o să dau tot ce-i mai bun și vreau să aducem Eurovisionul acasă. Ăsta-i visul meu."

Piesa cu care Laura s-a înscris la Eurovision a fost primită cu entuziasm de către fanii artistei, acest feedback pozitiv ambiționând-o să muncească și mai mult.

"Mă bucur foarte mult că le-a plăcut piesa. Chiar promit că o să dau tot ce-i mai bun și vreau să aducem Eurovisionul acasă. Ăsta-i visul meu."

Cum va fi show-ul pentru Eurovision

Laura se află în febra pregătirilor pentru show-ul de pe 10 februarie, dată la care va avea loc cea de-a doua semifinală a Selecției Naționale. Artista se consultă la repetiții cu mama sa, ce a însoțit-o la acest interviu, dar și cu Paul Nancă și Mihai Alexandru, compozitorul piesei "Dear Father".

În live-ul din semifinală, Laura se va axa pe vocea ei și pe căldura interpretării sale. Nu este exclus, însă, ca show-ul să includă și alte elemente artistice.

Ce ar însemna pentru Laura Bretan câștigarea trofeului Eurovision

Laura a urmărit și alte ediții Eurovision și a fost cucerită de melodii precum "Beautiful Mess", a lui  Kristian Kostov, "Only Teardrops", a lui Emmelie de Forest, și nu în ultimul rând "Euphoria", hitul lui Loreen.

"Astea au fost niște momente foarte frumoase și sper să am și eu șansa să am un moment așa de frumos și spectaculos", ne-a mărturisit Laura.

Pentru ea, ar fi un vis împlinit câștigarea trofeului Eurovision.

"Îmi doresc foarte mult să aduc Eurovisionul la București. Și aș vrea ca România să fie mândră de mine."

Ce urmează după Eurovision

Pentru perioada următoare, Laura pregătește un turneu, o colaborare interesantă cu Toto Cutugno, dar și un album. Artista este nerăbdătoare să viziteze cât mai multe țări și să cunoască și alte culturi.

"Aș vrea să călătoresc foarte mult, să văd lumea, să încerc mâncare nouă, să văd alte culturi și să învăț mai multe despre lumea noastră frumoasă."

Citește mai multe despre Laura Bretan
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE