Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Kamelia - „Las viața să curgă de la sine și să mă surprindă”

Anul acesta Kamelia s-a bucurat de un mare succes datorat hitului „Amor”, care a înregistrat până în prezent peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube. Am stat de vorbă cu artista care doar ce a schimbat prefixul și am rugat-o să ne povestească despre debutul său, dar și despre planurile de viitor.
Kamelia

Kamelia

Kamelia, cum a început povestea ta de dragoste cu muzica?

A început fără să îmi dau seama :) De când eram mică, de fiecare dată când auzeam o piesă care îmi plăcea, începeam să o fredonez și cu timpul am realizat că muzica e mai mult decât o plăcere. La 14 ani am început să compun împreună cu fratele meu, George Hora, și am înregistrat și primul album.

Ai împlinit 30 de ani, iar acest lucru merită sărbătorit! Cum era Kamelia când a debutat şi cum este acum?

Eram altcineva și totuși aceeași. Nu știam multe lucruri la început, nu înțelegeam mersul industriei, iar acum pot spune că am învățat multe în 16 ani. Ce nu s-a schimbat este faptul că fac ceea ce simt și pun mult suflet în muzica mea. Ca și la început, mereu am emoții înainte să urc pe scenă, dar cred că este un lucru bun pentru că, astfel, transmit și mai bine publicului mesajul meu.

Kamelia

Kamelia

Este vreun lucru pe care nu ai apucat să îl faci până acum, dar pe care îţi doreşti să îi duci la capăt?

Mi-ar plăcea să îmi creez propriile haine. Într-un fel deja fac asta prin faptul că îmi personalizez îmbrăcămintea cu ținte, lanțuri etc, dar mi-aș dori să trec la nivelul urmator.

Când ai avut ultima ta săptămână liberă? Cum ai petrecut-o?

Tocmai ce m-am intors din Creta :) Am petrecut o săptămână superbă cu mult soare, mare și mâncare tradițională grecească delicioasă.

Ce planuri ai pentru anii următori, acum că ai schimbat prefixul?

Vreau să mă bucur în continuare de viața și de tot ce îmi oferă ea. De cele mai multe ori îmi place să fac planuri (așa sunt Fecioarele), dar câteodată las viața să curgă de la sine și să mă surprindă. Fiecare moment trebuie trăit cu intensitate, asta pentru că este unic și irepetabil, iar puțină spontaneitate aduce cu sine experiențe și amintiri memorabile.

Te aşteptai ca piesa ta „Amor” să ajungă un mare hit? Cum te simţi atunci când vezi milioanele de vizualizări de pe Youtube?

Mă simt foarte bine când văd cum cresc vizualizările de la zi la zi și că piesa mea este apreciată de atât de mulți oameni din toate colțurile lumii. Speram să se întâmple asta!

Locuieşti în Timişoara. Te-ai gândit să faci o schimbare şi să încerci viaţa de capitală?

Nu! Merg destul de des la București și reușesc să mă organizez astfel încât să fac tot ce îmi propun în timpul petrecut acolo. Cred că are un farmec aparte faptul că sunt singura artistă care nu locuiește în capitală :)

Kamelia

Kamelia │ FOTO: Andreea Retinschi

Cum este Kamelia în trei cuvinte?

Perfecționista. Sinceră. Caldă.

 

Cât de importantă este atitudinea pe care un artist ar trebui să o aibă faţă de fanii săi, dar şi faţă de presă?

Trebuie să fie o atitudine deschisă, dar să existe totuși limite. Viața personală este importantă.

Dacă te-ai întoarce înapoi pe băncile şcolii, care ar fi cea mai dragă amintire din acea perioadă?

Pauzele în care vorbeam cu colegele de clasă despre tot felul de lucruri care atunci ni se păreau foarte importante.

Care este ultimul refren pe care l-ai fredonat înainte de interviu?

We don't talk anymore
We don't talk anymore
We don't talk anymore
Like we used to do
- Charlie Puth feat. Selena Gomez

Citește mai multe despre Kamelia
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE