Urmărește-ne în Social Media

pop

JO: "Mi-aș dori să am ocazia să joc într-un serial"

Am stat de vorbă cu JO, care a lansat recent "În lipsa ta", o piesă pop sensibilă. Artista ne-a vorbit despre relația cu noua echipă de la HaHaHa Production, preferințele muzicale și pasiunea pentru film.

Publicat

pe

Credit foto: Andreea Retinschi

Pe numele său real Ioana Anuţa, JO a intrat în atenţia publicului în 2012, când termina concursul "X Factor" pe locul 2. Ulterior se lansa cu primul single "Şoapte", urmat de apreciata piesă "Mesajul meu". Acestea au strâns peste 31 de milioane de vizualizări pe YouTube. Cea mai cunoscută melodie rămâne "Până vara viitoare", o colaborare cu Randi cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

InfoMusic: Povestește-ne puțin despre începuturile tale muzicale, știu că ai făcut parte din trupa de rock alternativ X-plod.

JO: Haha, da! Când eram mai mică am cântat împreună cu Bubu (tobe) și Comaroni (chitară) într-o trupă de rock alternativ. Ne plăcea ce făceam, ne distram și ne bucuram că puteam fi pe scenă.

InfoMusic: Până acum ai avut colaborări cu numeroși artiști din România. Cu cine ți-ar plăcea să intri în studio și încă nu ai avut ocazia?

JO: Cu Guess Who sau Grasu XXL

InfoMusic: Dacă s-ar întâlni Ioana Anuța dinaintea experienței X Factor cu JO de acum ce sfat i-ar da?

JO: Să rămână true. Să fie ea și să muncească pentru visul ei :)

InfoMusic: Știu că ai terminat facultatea de actorie. Ai în plan vreun proiect în zona asta pe viitor?

JO: Îmi place teatrul, dar mai mult filmul. Mi-aș dori să am ocazia să joc într-un serial/film.

InfoMusic: Cum s-a născut noua ta piesă “În lipsa ta”? Mi-am dat că ești o tipă sensibilă, care iubește mult. Cum treci peste despărțiri?

JO: Piesa nouă s-a născut într-o noapte în studiourile HaHaHa. Eram cu Șerban (Cazan) și cu Juno și totul a curs foarte natural și firesc.
Peste despărțiri trec greu, dar definitiv. Nu mă întorc după dezamăgiri.

InfoMusic: Ai început să colaborezi cu Hahaha Production și ai schimbat puțin tabără ca să zic așa. Cum te înțelegi cu noua echipă?

JO: Ne înțelegem foarte bine. Lucrăm și ne distrăm împreună. Am fost primită în familia asta cu brațele deschise și mă bucur din suflet pentru alegerile pe care le-am făcut ❤

InfoMusic: Dacă ai putea alege, cu ce artist din toate timpurile ți-ai dori să împarți scena?

JO: Amy Winehouse.

InfoMusic: Care este cel mai nebunesc gest pe care l-ai făcut din dragoste?

JO: Hmm... asta e o întrebare bună, dar și destul de personală 😅 o să trec la următoarea 😬

InfoMusic: Ai colaborat cu Randi la mai multe proiecte muzicale. Care este cea mai important lecție pe care ai învațat-o de la el / din perioada Famous Production?

JO: Profesionalism, dedicare, ambiție, muncă.

InfoMusic: Ce urmează pe viitor?

JO: Noi scriem piese în continuare. Ne bucurăm de muzică, de concerte, de scenă, de oameni. Am un band minunat alături de care mă simt super bine, o echipă super mișto care face tot ce trebuie ca să fiu unde trebuie. Tot ce ne dorim e ca muzica noastră să ajungă la oameni.

Q & A

Ceapă sau usturoi?
Usturoi.

Pe scenă sau în studio?
Pe scenă.

Barcelona sau Thailanda?
Barcelona.

Facebook sau Instagram?
Instagram.

Pop sau rock?
Pop.

Pizza sau paste?
Paste.

Muzică sau actorie?
Muzică.

La mare sau la munte?
Și la mare și la munte.

Brunet sau blond?
Sincer.

Comedie sau film romantic?
Comedie.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Cel de-al 18-lea sezon "Te cunosc de undeva!" aduce pe scenă o nouă serie de artiști

"Te cunosc de undeva!" își sărbătorește majoratul cu o nouă ediție plină de transformări spectaculoase. Opt cupluri de vedete au acceptat provocarea, te invităm să afli despre cine e vorba.

Publicat

pe

Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18
Concurenți "Te cunosc de undeva!" 18 │ FOTO: PR

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului de la Antena 1 aduce pe scenă o nouă serie de artişti născuți pentru spectacol. Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele viitorului sezon al emisiuni, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1. "Te cunosc de undeva!" promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Unele dintre cele 16 vedete revin la "Te cunosc de undeva!", în timp ce altele se află pentru prima dată pe scena emisiunii. Concurenții vor fi cuplați în opt perechi, scopul fiecăreia fiind să obțină cât mai multe puncte.

Cele opt perechi de la "Te cunosc de undeva!" 18:

  • Connect-R & Shift
  • Feli & Nicolai Tand
  • Jo & Liviu Teodorescu
  • Eliza & Cosmin Natanticu
  • Emilian & WRS
  • Rona Hartner & Johny Romano
  • Sore & Emma de la ZU
  • Emi & Cuza

Concurenții s-au declarat încântați de participarea în noul sezon și "avertizează" telespectatorii cu multă distracție, energie și divertisment. Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Cuza și Emi, care revin cu forțe proaspete și noi transformări:

"Cred că va fi greu să câștigăm și sezonul acesta, mai ales că juriul o să ne taxeze destul de drastic, pentru că avem deja experienţă. Oricum noi nu venim pentru câștig, ci ca să ne distrăm. Odată ce te-a prins microbul acestui show, greu mai scapi de el!" a dezvăluit Emi.

Cuza a adăugat:

"Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că <<Te cunosc de undeva!>> e genul de show în care participi în primul rând pentru distracţia cu care vine la pachet. Râdem, glumim, dar trebuie să punctăm că este şi show-ul la care am muncit cel mai mult. Abia aşteptăm să descoperim şi noi cu ce provocări vine noul sezon, mai ales că se anunţă a fi unul incendiar".

Cel de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! va avea premiera în curând la Antena 1. Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește în continuare

Trending