Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Irina Rimes: "Am fost inspirată să scriu un album întreg"

A cucerit publicul piesă după piesă, așa că la premiile Media Music Awards 2017 am vrut să aflăm de la Irina Rimes cum reușește să se împartă între atâtea proiecte muzicale și să le ofere ascultătorilor cele mai frumoase povești ale sufletului.

Artista de peste Prut a avut trei piese în YouTube Trending în același timp: colaborarea cu Vunk la piesa "Stai lângă mine", colaborarea cu Guess Who pentru "Cupidon" și ultimul ei single în engleză "My favourite man". Am fost curioși să aflăm cum are timp de toate, mai ales că fiecare melodie ajunge la sufletele oamenilor.

"În primul rând eu scriu muzică, scriu multă muzică, scot mult din mine și de aceea probabil s-a întâmplat chestia asta", a spus Irina Rimes.

De asemenea, pe 19 octombrie, artista urmează să lanseze primul material discografic din cariera ei, la care a lucrat intens în ultimul an.

"Albumul se numește Despre el și este despre cineva care mi-a oferit atât de mult încât am fost inspirată să scriu un album întreg. E un album scris din suflet, un album care sper să transmită atâta energie cât am depus eu atunci când l-am scris."

Pe scena MMA 2017, Irina Rimes a interpretat atât propriile piese, dar și "Cupidon" în colaboare cu Guess Who. Artista a plecat acasă cu două premii: ProFM Award și Best New Artist.

Media Music Awards 2017 (Foto: Stefan Sandu / InfoMusic.ro)

RECOMANDARE:Vezi galeria de poze de la recitalul Irinei Rimes

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest. Vezi lista de câștigători!

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE