Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Irina Rimes: "Am fost inspirată să scriu un album întreg"

A cucerit publicul piesă după piesă, așa că la premiile Media Music Awards 2017 am vrut să aflăm de la Irina Rimes cum reușește să se împartă între atâtea proiecte muzicale și să le ofere ascultătorilor cele mai frumoase povești ale sufletului.

Artista de peste Prut a avut trei piese în YouTube Trending în același timp: colaborarea cu Vunk la piesa "Stai lângă mine", colaborarea cu Guess Who pentru "Cupidon" și ultimul ei single în engleză "My favourite man". Am fost curioși să aflăm cum are timp de toate, mai ales că fiecare melodie ajunge la sufletele oamenilor.

"În primul rând eu scriu muzică, scriu multă muzică, scot mult din mine și de aceea probabil s-a întâmplat chestia asta", a spus Irina Rimes.

De asemenea, pe 19 octombrie, artista urmează să lanseze primul material discografic din cariera ei, la care a lucrat intens în ultimul an.

"Albumul se numește Despre el și este despre cineva care mi-a oferit atât de mult încât am fost inspirată să scriu un album întreg. E un album scris din suflet, un album care sper să transmită atâta energie cât am depus eu atunci când l-am scris."

Pe scena MMA 2017, Irina Rimes a interpretat atât propriile piese, dar și "Cupidon" în colaboare cu Guess Who. Artista a plecat acasă cu două premii: ProFM Award și Best New Artist.

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

RECOMANDARE:Vezi galeria de poze de la recitalul Irinei Rimes

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest. Vezi lista de câștigători!

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE