Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Irina Rimes: "Am fost inspirată să scriu un album întreg"

A cucerit publicul piesă după piesă, așa că la premiile Media Music Awards 2017 am vrut să aflăm de la Irina Rimes cum reușește să se împartă între atâtea proiecte muzicale și să le ofere ascultătorilor cele mai frumoase povești ale sufletului.

Artista de peste Prut a avut trei piese în YouTube Trending în același timp: colaborarea cu Vunk la piesa "Stai lângă mine", colaborarea cu Guess Who pentru "Cupidon" și ultimul ei single în engleză "My favourite man". Am fost curioși să aflăm cum are timp de toate, mai ales că fiecare melodie ajunge la sufletele oamenilor.

"În primul rând eu scriu muzică, scriu multă muzică, scot mult din mine și de aceea probabil s-a întâmplat chestia asta", a spus Irina Rimes.

De asemenea, pe 19 octombrie, artista urmează să lanseze primul material discografic din cariera ei, la care a lucrat intens în ultimul an.

"Albumul se numește Despre el și este despre cineva care mi-a oferit atât de mult încât am fost inspirată să scriu un album întreg. E un album scris din suflet, un album care sper să transmită atâta energie cât am depus eu atunci când l-am scris."

Pe scena MMA 2017, Irina Rimes a interpretat atât propriile piese, dar și "Cupidon" în colaboare cu Guess Who. Artista a plecat acasă cu două premii: ProFM Award și Best New Artist.

Media Music Awards 2017 │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

RECOMANDARE:Vezi galeria de poze de la recitalul Irinei Rimes

În cadrul galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest. Vezi lista de câștigători!

Citește mai multe despre Irina Rimes
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE