Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

What's UP pregătește "De dor", o continuare pentru hitul "Taxi" - INTERVIU

Citește un interviu cu What's UP despre preocupările sale actuale și viitorul single "De dor", continuarea hitului "Taxi". Află cum se prezintă Marius Ivancea prin propriile cuvinte, cu ce artist internațional ar dori să colaboreze și ce ar face dacă ar fi în locul lui Bill Gates :)

Publicat

pe

What's UP
What's UP

Ce ai făcut ultima oară pe furiş?
Sunt adult de ceva vreme, aşa că nu prea mai fac lucruri pe furiş, dar dacă vreţi să ştiţi un secret, sunt bine ascuns în studio şi pregătesc  o nouă piesă, care se numeşte "De dor".

Ce asculţi atunci când te simţi bine? Şi când nu?
Am un playlist la care se tot adaugă piese noi care îmi plac, însă nu renunţ niciodată la cele vechi, acolo găsesc melodii care reflectă orice stare pe care o am. Ascult muzică non-stop, indiferent de cum mă simt. Singura diferenţa este că atunci când mă simt bine o ascult dată la maxim şi când sunt trist sau nervos în general îmi pun căşti. Cred că este o metodă bună de a rămâne eu cu gândurile mele.

What's UP (Marius Ivancea)

What's UP (Marius Ivancea)

Îţi mai aduci aminte care e cea mai amuzantă întâmplare din copilărie?
Da, îmi povesteau ai mei că în copilărie eram foarte încăpăţânat, dar oricât de încăpăţânat aş fi fost, tot trebuia să-mi ascult părinţii şi să mă duc la sifoane. Ca pedeapsă, le agitam bine. Mă distrăm când vedeam că de fiecare dată le duceam alor mei "apă plată".

Dacă ai fi taximetrist pentru o noapte, unde ai duce un om dornic de aventură?
Într-o pădure! Cum ar fi ca un taximetrist să te ducă unde vrea el şi tu să te trezeşti pe un câmp, la marginea unei păduri, fără şofer? Asta da, aventură!

Cu ce o să fii iarna asta pe val? Pregăteşti vreun single nou?
Din fericire, există proiecte şi sunt planuri mari şi de aici încolo: recent am lansat piesa "Norocos" în colaborare cu Shift şi Connect-R, care vorbeşte cel mai sincer despre drumul unui om care a muncit şi munceşte zi de zi, fără somn, pentru un vis, ne regăsim toţi trei în acest mesaj şi este o piesă de suflet pentru noi. Pe lângă asta, am aflat că "Moşu’ e român" alături de Anda Adam, Lora şi George, o piesă de sezon pentru copii, iar în 2016 voi lansa piesa "De dor", care este continuarea single-ului "Taxi".

What's UP ascultând muzica preferată cu niște căști audio Krüger&Matz

What's UP ascultând muzica preferată cu niște căști audio Krüger&Matz

Cu ce artist străin ţi-ar plăcea să colaborezi?
Yelawolf, Drake, Assap Rocky, Justin Timberlake, avem aici o lista lungă...

Care e refrenul pe care l-ai fredonat înainte de interviu?
Ceva cu "foaie verde şi-un bujor", nu mai ţin minte exact.

Dacă nu te-ai fi ocupat cu muzică, în ce domeniu ai fi lucrat?
Greu de crezut că aş fi ales altceva: fac muzică de când mă ştiu, este cea mai mare pasiune a mea şi, în timp m-am simţit norocos că am reuşit să trăiesc din asta. Cred că asta este una dintre marile realizări , să poţi trăi din pasiunea ta.

În ce mod îţi afectează problemele de vedere viaţa profesională?
Muzica se simte, nu se vede! Pentru mine, vederea este la fel de inutilă profesional, precum i-a fost şi lui Ray Charles. Pe plan personal, mă poate deranja faptul că nu pot conduce sau că nu pot practica anumite sporturi, dar într-un fel cred că acesta este felul în care Dumnezu mi-a arătat drumul. Faptul că nu am văzut bine m-a făcut să ma ocup în general muzică, iar asta încă de la vârsta de 4 ani.

Cum l-ai descrie în trei cuvinte pe What’s Up? Dar pe Marius?
What's Up este un băiat care pare haotic, dar deseori ascunde multe emoţii, care iubeşte sincer şi simte constant nevoia de a-i motiva şi de a-i ajuta pe cei din jur. Din fericire, Marius nu este foarte diferit de What's UP, iar în particular îmi dau voie să fiu exigent cu mine şi cu cei de lângă mine. Nu vreau să uit de unde am plecat, cine sunt şi unde mă duc.

What's UP (Marius Ivancea) despre sine

What's UP (Marius Ivancea) despre sine

Care este cel amuzant comentariu pe care l-ai primit până acum?
Mai nou, pe Facebook putem intra live şi transmite în direct tot ce facem. Fanii răspund în timp real, iar reacţiile lor spontane sunt pentru mine cele mai amuzante. Va invit să le citiţi şi voi.

Care va fi următorul tatuaj?
Am câteva planuri, dar rămân încă secrete. Chiar caut un tatuator cu adevărat pasionat, dacă-l găsesc o să aflaţi mai repede.

Dacă ai putea să fii altcineva pentru o zi, în cine te-ai transforma?
În Bill Gates! Aş dona toată averea lui şi aş da delete ultimului model de Windows.

Dacă ai compune o piesă pentru iubita ta, cum s-ar numi?
"Taxi" este o piesa pentru ea, la fel și "De dor".

Miroase a final de interviu... aşa că spune-mi cum ai continuă frază: „Iubesc să fiu român pentru că...”?
Pentru că suntem deştepţi, descurcăreţi, curajoşi, umili şi credincioşi.

PUBLICITATE
Comentează

Trending