Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Smiley ni se confesează în iunie la Arene: "Vreau să includ tot publicul în spectacolul ăsta"

Smiley continuă tradiția concertelor de la Arenele Romane cu un nou show, intitulat ”Confesiune”. Pentru cel de-al 4-lea an consecutiv, artistul plănuiește un spectacol de neuitat, care să aducă publicul cât mai aproape de mesajul și emoțiile exprimate prin muzica sa. Fanii vor avea parte de multe surprize, Smiley mărturisindu-ne că acest show este extrem de important pentru el.
Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Smiley (captură din interviul video acordat InfoMusic)

Deși mai sunt câteva săptămâni bune până la concertul ”Confesiune”, de la Arenele Romane, pregătirile au început cu mult timp înainte. În luna martie, aranjamentul scenic era deja finalizat, Smiley având conturată ”schița” show-ului.

”Avem toată scena pregătită. Chiar vorbeam cu cineva de aici, din birou, și-i arătam ce vrem să facem, și mi-a zis: <<Bă, așa ceva n-am mai văzut niciodată>>. Cumva, cu toții vom fi pe scenă. Eu consider că atunci când te confesezi cuiva, e ca atunci când stăm noi de vorbă. Și-atunci, cu toate că suntem peste 5000 de oameni, vreau ca atmosfera să fie una foarte intimă și foarte apropiată. Și vreau să includ tot publicul în spectacolul ăsta. Nu vreau să vă dau prea multe detalii, pentru că vreau să veniți și să vedeți”, ne-a povestit Smiley cu prilejul vizitei noastre la HaHaHa Production.

Energia concertelor live trebuie simțită la fața locului, altfel pierzându-se din magia show-ului. Înregistrările de la TV sau de pe internet nu pot reda acea emoție a conexiunii cu artistul, crede Smiley, tocmai din acest motiv publicul fiind în continuare interesat să meargă la spectacole.

”Eu, în general, nu sunt adeptul concertelor văzute la televizor, sau pe internet, pentru că n-ai cum să simți ceea ce simți atunci când e live. Tocmai din considerentele astea, concertele live vor funcționa întotdeauna. Oamenii vor merge întotdeauna la piese de teatru, la concerte live, la stand-up comedy, la show-uri de improvizație, pentru că ceea ce simți atunci, n-ai cum să simți uitându-te la televizor, pe canapea. Nu, niciodată. Degeaba vă descriu eu ce o să fie, dacă nu simți ce va fi.

Show-ul ”Confesiune” va include o serie de momente surpriză

”Deocamdată nu am stabilit toți invitații. Am câțiva, cei cu care am colaborări pe albumul ăsta.”

Smiley pregătește și alte momente speciale pentru public, artistul mărturisindu-ne că acest spectacol este foarte important atât pentru el, cât și pentru cei care îi ascultă muzica.

”Încă mă mai gândesc la niște invitați surpriză. Am în cap niște momente pe care îmi doresc să le fac, dar mai e până atunci. Noi ne pregătim oricum din timp cu tot ce ține de spectacolul ăsta, pentru că e foarte important pentru noi și pentru oamenii care ne urmăresc. E, probabil, una dintre puținele ocazii din an în care ne putem desfășura artistic așa cum ne-ar plăcea nouă.”

Confesiune” nu este doar titlul noului show, ci și al celui de-al 4-lea album solo al lui Smiley, material lansat anul trecut. Acesta include și o piesă omonimă ce vorbește despre familie și iubirea părintească.

RECOMANDARE: Citește prima parte a interviului cu Smiley: "Adevărul meu e iubirea și muzica pe care eu o fac e din iubire"

În cadrul interviului pe care Smiley ni l-a acordat, am povestit și despre cum au luat naștere hituri precum ”De unde vii la ora asta?” sau ”Vals”, despre calitățile pe care le apreciază la un artist, despre ce-i trebuie unei voci pentru a ajunge în echipa sa la Vocea României sau la HaHaHa Production, dar și despre importanța sincerității în relația dintre artist și public. Am vorbit cu Smiley și despre trenduri muzicale, noile generații de ascultători, perfecționism și efectele benefice ale unui simplu zâmbet. Toate aceste subiecte vor fi detaliate într-un articol viitor, ce va conține și materialul video. Te invităm să te abonezi la newsletterul nostru pentru a primi de știre.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE