Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Interviu Chimie: Fiți pozitivi. Dați dragoste în jur. Așa cucerim lumea

Rapper-ul Chimie a vizitat redacția InfoMusic pentru a vorbi despre noul album, concertul de lansare, filosofia sa de viață și dragostea pentru Eminescu. Urmărește video interviul.

Discul "Strada Strâmbă" va fi prezentat fanilor pe 1 Martie, în Atelierul de Producție, unde Chimie va urca pe scenă alături de un band și va avea ca invitați speciali pe Ana Maria Alexie, Tudor Sișu și mulți alții. Concertul va fi urmat de un turneu de promovare în țară. Pentru următoarele sale spectacole, Chimie își dorește foarte mult să cânte alături de o formație, întrucât pur și simplu iubește și respectă instrumentele.

Vrea ca oamenii să nu uite de unde a pornit muzica. Nu doar de pe un buton. Cineva chiar creează, chiar depune efort. Se depune și efort fizic, iar eu apreciez munca asta - Chimie

De ce un album într-o perioadă în care se pune mai mult accentul pe lansările de single?

De ce să faci un album? Scoți un single, îi faci un videoclip, se uită lumea. Dacă vrei să te înhami la un proiect mai mare și vrei să oferi oamenilor un film, cu mai multe capitole, cu mai multe personaje, mai multe planuri, atunci faci un album - Chimie

Pentru artwork-ul albumului "Strada Strâmbă", rapper-ul și-a dorit un concept cât mai clasic, colaborând cu fotograful Claudiu Popescu.

Albumul este prin excelență urban. Are o aură urbană. Este prin prisma orașului, așa cum îl văd eu de la balcon, cum văd felinarul, cum văd poteca, cum văd intrarea în parc. Albumul exprimă prin ce am trecut eu în ultimul an - Chimie

Unul dintre materialele preferate de Chimie din ultima perioadă este "Yeezus", lansat de Kanye West în iunie anul trecut.

Sfatul lui Chimie: Fiți pozitivi. Dați dragoste în jur. Așa cucerim lumea. Dragostea e o armă. Muzica e o armă.

Chimie la InfoMusic

Chimie la InfoMusic

Prin muzica sa, Chimie încearcă să transmită vibrații pozitive, constructive, fiind un adept al păcii, al echilibrului și al relațiilor interumane armonioase. Pentru artist, cunoașterea de sine este esențială pentru obținerea liniștii interioare, iar acumularea cunoștiințelor este un proces continuu care îți îmbogățește viața și personalitatea.

Urmăresc în mare, conceptul de bine, clasic, chiar spiritual-religios. Și în expresie și în gândire. Urmăresc echilibrul. Important este să te cunoști pe tine însuți - Chimie.

Chimie: "Știam pe de rost Luceafărul la o vârstă fragedă"

Mihai Eminescu se regăsește atât în sufletul artistului, cât și pe trupul său, având un tatuaj cu acesta. Cu zâmbetul pe buze ne-a mărturisit că bunica sa îi povestește cum în copilărie recita cu mândrie poezia "Luceafărul". Operele lui Eminescu s-au potrivit pe tiparul și spiritul lui Chimie. Pe lista poeților preferați se mai află Nichita Stănescu și Ion Minulescu.

VIDEO INTERVIU: Chimie la InfoMusic

Citește mai multe despre Chimie
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE