Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Insta Pop Quiz cu Xonia

Xonia, tânăra artistă cunoscută pentru colaborările cu J Balvin și Alx Veliz, ne-a acordat un scurt interviu. În cadrul rubricii ”Insta Pop Quiz”, cântăreața vorbește despre următorul single, dar și despre un videoclip surpriză, pregătit pentru fanii de pe Facebook.
XONIA

XONIA

Ai studiat baletul în Australia. Ce te-a făcut să alegi muzica și când s-a produs această schimbare?

Am făcut balet până la vârsta de 18 ani, iar la vârsta de 14 ani aveam rol principal în piesa "Spărgătorul de Nuci". Pasiunea mea a fost mereu muzica, în paralel făceam și cursuri de canto. Trecerea totală la muzică s-a produs în momentul în care am plecat în Statele Unite și am studiat la LA College of Music. Acolo am început să lucrez cu niște producători muzicali și să prind gustul pieselor pop sau dance.

Ai colaborat cu J Balvin, iar recent ai lansat o piesă nouă cu Alx Veliz. Ce pregătești pentru piața din România?

Urmează să lansăm în martie un nou videoclip pentru prietenii de pe Facebook. Vă spun un secret: videoclipul a fost deja filmat și este gata. Abia aștept să îl vedeți!

Când vei lansa un single nou?

Noul meu single este încă în lucru și îl vom lansa în luna aprilie, așa că ne așteaptă o perioadă plină din punct de vedere muzical.

Xonia

Xonia

Care e rolul Facebook și Instagram în cariera ta? Scrii tu personal pe aceste pagini?

Sunt foarte importante, dar cred că toată lumea știe asta deja. Mă ajută să păstrez legătura direct cu fanii mei și este foarte bine, pentru că în felul acesta nu există un intermediar, noi discutăm direct despre foarte multe subiecte și tot de la mine află când lansez piese, sau unde sunt viitoarele concerte.

Citește mai multe despre Xonia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE