Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Insta Pop Quiz cu Xonia

Xonia, tânăra artistă cunoscută pentru colaborările cu J Balvin și Alx Veliz, ne-a acordat un scurt interviu. În cadrul rubricii ”Insta Pop Quiz”, cântăreața vorbește despre următorul single, dar și despre un videoclip surpriză, pregătit pentru fanii de pe Facebook.

Publicat

pe

XONIA
XONIA

Ai studiat baletul în Australia. Ce te-a făcut să alegi muzica și când s-a produs această schimbare?

Am făcut balet până la vârsta de 18 ani, iar la vârsta de 14 ani aveam rol principal în piesa "Spărgătorul de Nuci". Pasiunea mea a fost mereu muzica, în paralel făceam și cursuri de canto. Trecerea totală la muzică s-a produs în momentul în care am plecat în Statele Unite și am studiat la LA College of Music. Acolo am început să lucrez cu niște producători muzicali și să prind gustul pieselor pop sau dance.

Ai colaborat cu J Balvin, iar recent ai lansat o piesă nouă cu Alx Veliz. Ce pregătești pentru piața din România?

Urmează să lansăm în martie un nou videoclip pentru prietenii de pe Facebook. Vă spun un secret: videoclipul a fost deja filmat și este gata. Abia aștept să îl vedeți!

Când vei lansa un single nou?

Noul meu single este încă în lucru și îl vom lansa în luna aprilie, așa că ne așteaptă o perioadă plină din punct de vedere muzical.

Xonia

Xonia

Care e rolul Facebook și Instagram în cariera ta? Scrii tu personal pe aceste pagini?

Sunt foarte importante, dar cred că toată lumea știe asta deja. Mă ajută să păstrez legătura direct cu fanii mei și este foarte bine, pentru că în felul acesta nu există un intermediar, noi discutăm direct despre foarte multe subiecte și tot de la mine află când lansez piese, sau unde sunt viitoarele concerte.

Trending