Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019

Insta Pop Quiz cu Xonia

Xonia, tânăra artistă cunoscută pentru colaborările cu J Balvin și Alx Veliz, ne-a acordat un scurt interviu. În cadrul rubricii ”Insta Pop Quiz”, cântăreața vorbește despre următorul single, dar și despre un videoclip surpriză, pregătit pentru fanii de pe Facebook.
XONIA

XONIA

1. Ai studiat baletul în Australia. Ce te-a făcut să alegi muzica și când s-a produs această schimbare?

Am făcut balet până la vârsta de 18 ani, iar la vârsta de 14 ani aveam rol principal în piesa "Spărgătorul de Nuci". Pasiunea mea a fost mereu muzica, în paralel făceam și cursuri de canto. Trecerea totală la muzică s-a produs în momentul în care am plecat în Statele Unite și am studiat la LA College of Music. Acolo am început să lucrez cu niște producători muzicali și să prind gustul pieselor pop sau dance.

2. Ai colaborat cu J Balvin, iar recent ai lansat o piesă nouă cu Alx Veliz. Ce pregătești pentru piața din România?

Urmează să lansăm în martie un nou videoclip pentru prietenii de pe Facebook. Vă spun un secret: videoclipul a fost deja filmat și este gata. Abia aștept să îl vedeți!

3. Când vei lansa un single nou?

Noul meu single este încă în lucru și îl vom lansa în luna aprilie, așa că ne așteaptă o perioadă plină din punct de vedere muzical.

Xonia

Xonia

4. Am văzut că ai anunțat pe Facebook că dai la închiriat fostul tău apartament. Care au fost reacțiile fanilor? Ai găsit mulți doritori?

Am pus anunțul pe imobiliare.ro și am primit foarte multe mesaje de la fanii de pe facebook. Mulți erau curioși dacă chiar era apartamentul meu, i-am asigurat că este apartamentul meu! :D

A photo posted by Xonia (@xonia) on

5. Care e rolul Facebook și Instagram în cariera ta? Scrii tu personal pe aceste pagini?

Sunt foarte importante, dar cred că toată lumea știe asta deja. Mă ajută să păstrez legătura direct cu fanii mei și este foarte bine, pentru că în felul acesta nu există un intermediar, noi discutăm direct despre foarte multe subiecte și tot de la mine află când lansez piese, sau unde sunt viitoarele concerte.

Citește mai multe despre Xonia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE